URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Tres exemples d'electoralisme

Alternativa | 15 Setembre, 2006 12:16 | facebook.com twitter.com

Avui el Diario de Mallorca pràcticament dedica una plana sencera a Pollença a tres notícies a les que podem veure on arriba l'electoralisme populista del pacte PP-UM

 En primer lloc es destaca la prohibició del govern balear del gall al Pi de Sant Antoni. La prohibició s’ha aconseguit gràcies a la denúncia d’ ANPBA ( Asociación nacional para la Protección y Bienestar de los animales) i l’Ajuntament ha dit que al·legarà per que diu que és una tradició de més de cent anys. Per què no es limiten a aceptar la decisió del govern i no donen més publicitat a un tema que s'hagués oblidat en un parell d'anys?

Nosaltres sempre hem pensat que la festa seria millor si no s’utilitzés un animal viu, el gall   no és necessari. El Pi del Port és un exemple ( posen paperines en contes de posar un gall). Ja sabem que hi ha molt de gent que ens dirà que el Port no té la tradició de Pollença... Si els humans no haguessin canviat algunes tradicions encara seriem a l’Edat de Pedra. La tradició sempre es pot millorar i si l’animal es substitueix  per una figura o escultura de qualitat artística la festa serà millor. Igual pensam que es pot fer amb l’anyell de la festa de les àguiles.

El que es ha decebut aquests darrers anys és l’actitud de l’anterior batle Joan Cerdà (UM) que de prometre que no s’utilitzaria el gall va a passar a cercar un informe que permetés utilitzar-ho, tot per pures raons electorals. Típic comportament d’Unió Mallorquina , una partit amb la única ideologia del poder i els negocis.

 

Altra notícia és las queixa del veïns de la Cala San Vicenç de l’abandonament de la Cala ( via pública, aigua, transport públic...) La informació parla de veïns no de l’Associació de veïns de la Cala, no sabem si és un oblit o simplement que l’Associació de la Cala no reivindica res. Quan varen parlar de la Nit Niu ja varen comentar aquest tema. I a l'article els veïns resumen perfectament la situació la Cala é smarginada i abandonada per què la mjoria dels veïns  tenen casa a Pollença i "no necesiten nostres vots"

Per acabar el consistori sol·licita propostes als bancs per a un préstec de 3,4 milions, tema ja comentat a Presupost de Pollença 2006 i la mentida de les inversions de Matas.

Comentaris

Pepe

Salut

Pepe | 15/09/2006, 17:53

Com diu nostra capçelera;CAP OBJECTIU ÉS MASSA PETIT, CAP VICTÒRIA MASSA INSIGNIFICANT, seguirem lluitam, feina, unitat i paciència.
tomeu

Llastima

tomeu | 15/09/2006, 16:04

Llastima que les polítiques actuals en general mantenguin uns criteris que difereixen m olt de estar al servei de la societat, i que els grups que volen canviar aquesta tendència sempre partesquin amb desventage, doncs no poden fer front a un poder econòmic que controla els medis de comunicació. Però cal seguir trebalalnt, ot sr llarg, per`les mentides tenen les cames curtes i la història col·loca cadascu al seu lloc. Salut i branca
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb