URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Disculpes a l'AMP

Alternativa | 20 Setembre, 2006 13:22 | facebook.com twitter.com

Després de parlar amb els directius de l’Associació de Músics de Pollença, i fer-me arribar el seu descontent per un article publicat a aquest mateix bloc: “La voluntat popular a la pràctica”. Voldria demanar disculpes a dita associació. No ha estat la meva intenció ofendre’ls de tal manera. Després de molt parlar i escoltar-nos varem arribar a la conclusió de que l’exemple emprat, per tal de denunciar el mal funcionament de la participació de la gent en els concerts i les activitats de l’ajuntament, no era el millor, citar-los en aquest cas no era lo adient. Hem van explicar que la participació no fou un fracàs i que les acreditacions eren per als músics i l’organització. Vaig fer malament, primer en fer cas de comentaris de la gent, encara que fossin de membres de l’associació, i segon per citar-los. Podríem posar d’exemple els concerts fets per als joves i organitzats per l’ajuntament que ven tenir poca afluència de públic. La nota positiva d’aquest encontre va ser que la gent parlant s’entén.

No he volgut, per res, criticar ni menysprear la tasca de dita associació. Ells han aconseguit lo que molta gent durant molts d’anys ha intentat, tenir uns locals d’assaig per la gent del poble. També trop lloable la tasca de fer concerts, se que no és fàcil, però ells ho aconsegueixen. Por lo menys ells és mouen i fan coses. Tot això no ho he criticat ni ho criticaré mai perquè em pareix una gran tasca.

En cap moment he pretès ficar dins un o altre partit polític a dita associació. Tan sols exposava que te un vincle amb l’ajuntament ja que gestiona uns locals municipals, és a dir públics. De la mateixa manera que ho fan els caçadors amb Santuïri etc.

Pens que l’article és prou clar, i que és veu clarament quina és la meva intenció: criticar un model de govern que desalenta la participació dels ciutadans. Volem una democràcia participativa. Volem que la gent decideixi quins grups vol veure, en que vol que s’inverteixin els pressuposts, etc. etc. Sabem que és difícil, més fàcil seria un model d’estat en que una persona decideixi tota sola, però no és el que volem. Creiem que les persones tenen prou capacitat per decidir el que els afecta i entre tots decidir. La democràcia participativa hauria d'abarcar tots els àmbits de la gestió de l'ajuntament, començant pels pressuposts i acabant per la col·locació de papereres. Com hem dit, no és fàcil però si factible.

Reiter les meves disculpes cap a l’Associació. No era la meva intenció ofendre-us d’aquesta manera. I més sabent la tasca que realitzeu i lo que heu aconseguit. En moltes coses estarem d’acord, discreparem en les mínimes, però ahir se va demostrar que parlant la gent s’entén. I vull des d’aquí obrir les portes i oferir-nos per tot el que necessiteu. Poca cosa podrem fer, però aquí teniu les nostres mans.

Pere Josep Garcia. Membre d’Alternativa, Esquerra Unida-Els Verds.

Comentaris

Garci

Moltes gràcies Lau.

Garci | 20/12/2006, 18:32

Gràcies Lau. Crec que ja està tot dit.
I ja saps que si vols publicar qualsevol cosa ja saps que només ho has d'enviar a l'adressa que t'ha posat en Pepe.
Per cert, tampoc se de quin poster parles.
p.d: amb la liada no m'en vaig adonar que el ficava a la categoria d'ecologia, ja està tot arrreglat.

Pepe

Rectificant

Pepe | 20/12/2006, 17:49

Hola Lau,gràcies per participar. Amb aquest tema Pere Josep el va pasar una mica mal i supós que a l'hora de catalogar l'article es va liarara el corregiré.
Perdona la meva ignorància però de que poster parlas.
Aqui tens el teu bloc per comentar o publicar si vols a eurxella@yahoo.es

Lau

gracies

Lau | 20/12/2006, 14:47

bones, esta molt be aquest blog, mai m'habia ficat lo que volia fer una pregunta..que putes te a veure aquesta noticia amb ecologia?
jaja bueno si algu necesita algun treball grafic con un poster o anunci o alguna cosa mes que m'ho digui..u dic per la merda de poster que he vist de ak2 que no surt ni hora ni naa y no se llegeix E AQUI UN PROFESIONAL modestia aparte GARCI gracies per les disculpes rectificar es de sabis
one love

Pepe

A María.

Pepe | 21/09/2006, 17:31

Hola María, la veritat que no m'enrecord d'una altra rectificació a aquest bloc i tampoc record que EU-EV hagi tengut que fer massa rectificacions ( si contestas ja em diras quines són aquestes rectificacions). Igual són les teves ganes de justificar a altres partits "tebis i que no es mullen" la que et fa veure rectificacions on no hi ha.
De totes maneres millor és rectificar que mantenir l'errada o ficada de pata.
Per ser "estraplenaris" la veritat que pens que fem més i millor que altres que són plenaris i han de rectificar poc per què poc fan.

Maria Enganxa

Per fer política no és precis anar trepijant ulls de poll

Maria Enganxa | 21/09/2006, 09:06

Darrerament en aquest bloc i en general a EU-EV s'han de fer moltes rectificacions. Probablement s'afica la pota amb la mateixa energia amb que s'acusa a altres de tebis i de no mullar-se. Es el que té l'extraparlamentarisme(en aquest cas extraplenarisme).

Pepe

Parts i quarts.

Pepe | 20/09/2006, 15:04

L'honrat és Tomeu no jo. Pens que una de les coses que influeix en la perdua de la paciència é sveure que la llei no és igual per a tothom, uns poden fer qualsevol cosa a altres no les perdonen res, a aquest i al teu bloc podem, llegir més d'un cas.

Animalista Convencido

Pep és un gest que t'honra

Animalista Convencido | 20/09/2006, 13:59

Però últimament en Pollensa les persones estan molt susceptibles. Avui sense anar més lluny, en el Carrer de l'Horta s'ha armat un embolic bastant seriós, ja havia gent indignada, donat una obra tenia permís per a tancar el carrer fins a la una i eren gairebé les dues i la grua encara estava en el centre del carrer. S'ha perdut la paciència.

Pepe

Ben rectificat

Pepe | 20/09/2006, 13:54

Bé Tomeu, cal rectificar quan un s'equivoca ja diuen que Errar és humà, culpar a altre és política.
Les teves intencions a l'article eren prou clares, evidentment sempre hi ha gent que es queixa i sempre s'ha de confirmar tot.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb