URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El seny de Jaume Font.

Alternativa | 20 Setembre, 2006 18:08 | facebook.com twitter.com

La gent del PP ha fet molt d’acudits amb el “talante” de Zapatero però aquest talante té un mal imitador a la persona de Jaume Font conseller de Medi Ambient que ara demana seny i  insta Madrid a cercar «consens» abans d'obrir els passos al litoral.

Què entén Jaume Font per seny? Fer com a la Serra de Tramuntana i permetre que els propietaris tanquen camins públics o bé que es facin piscines i s’organitzen contramanifestacions.

No es tracta de “talante”, seny o consens, el govern central el que ha de fer es complir la llei a la zona de domini públic marítim terrestre que és competència seva

 Una de les zones on es comenta que es vol fer complir la famosa llei de Costes, es a Pollença,  suposam ( encara no se ha informat de res concret) que es refereixen a l’escandalosa situació de Formentor. Ja és hora d'acabar amb  alguna de les nombroses irregularitats d'aquest  municipi.

 notícia al Balears, la podeu trobar a la continuació.

el seny  del Jueves: 

Font insta Madrid a cercar «consens» abans d'obrir els passos al litoral
El conseller demana al Ministeri que es deixi estar d'«anuncis» i treballi

J.T./LL.P.Palma.
El Govern demanà ahir al Ministeri de Medi Ambient que es deixi estar de «tants anuncis» i comenci a cercar el «consens» amb les altres administracions competents que permeti fer realitat els projectes per obrir passos per a vianants sobre tres trams del domini públic de la costa mallorquina que ara són inaccessibles, concretament a la Costa dels Pins, Pollença i Calvià.

Així ho apuntà el conseller de Medi Ambient, Jaume Font, qui instà Madrid a treballar amb «seny» i a partir del «consens» amb les altres administracions competents i del «diàleg» amb els propietaris. Segons Font, en funció del sòl afectat pels camins, també hi serien competents el Govern -si fos rústic-, el Consell -si fos urbà o urbanitzable- i l'Ajuntament pertinent.

«Si hi ha consens no hi ha d'haver cap problema», sentencià el conseller, qui recordà que fa cinc mesos que el Ministeri xerra d'aquests projectes sense concretar res. Fins i tot reconegué que la Conselleria participà en reunions per avaluar els projectes i constatà que estaven «molt verds».

El Govern creu que aquestes accions continuaran en mans de l'Executiu central, tot i que el nou Estatut fixa com a competència executiva de la Comunitat la «gestió del domini públic marítim terrestre, especialment pel que fa a la concessió d'autoritzacions, l'execució d'obres i actuacions al litoral que no siguin d'interès general».

El delegat del Govern, Ramon Socias, assegurà que no coneix el projecte concret del Ministeri i només sap que s'estava estudiant com recuperar el pas a les zones de domini públic. En les properes setmanes, espera rebre les conclusions de l'estudi i el traçat dels camins.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb