URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Font de Muntanya 2.

Alternativa | 06 Octubre, 2006 11:36 | facebook.com twitter.com

Joan Cerdà Bosch de la plataforma procamins públics i oberts ens ha fet arribar aquesta tancada a la Senyora Magdalena Sampol.

A la mateixa  es reitera ( veure article Font de Muntanya) que la plataforma no ha tingut res que veure amb els actes vandàlics ocorreguts a la Font de Muntanya, com ha insinuat la Senyora Magdalena i que la plataforma és contraria a qualsevol actitud contraria als drets de tots els ciutadans, com els actes vandàlics però també com el tancament de camins públics.

Podeu apreciar a la fotografia el civisme d’aquesta Senyora Magdalena que va col·locar dues pedres de enormes dimensions i una reixa fermada damunt la carretera vella de Lluc.

Nosaltres resumiríem el tema: “Pensa el lladre que tothom té la mateixa condició”

 

 
Aclaracions a la senyora Magdalena Sampol, furtadora de la carretera
vella de Pollença a Lluc.

Com a usufructuaria de la finca de muntanya, entenc el seu mal estar pels actes vandàlics ocorreguts a la Font de Muntanya i com qualsevol ciutadà m’hi adhereix

Així mateix vull recordar que la carretera vella de Lluc és una carretera pública, la mateixa carretera que vostè (i alguns diuen que els pagès que es fa càrrec de la seva finca) va voler tancar i que el mateix Conseller de Medi Ambient i natura, el senyor Miquel Àngel Borràs, va declarar públicament que era una  carretera tan  publica com pugui ser l’autopista que transita de Sa Pobla a Ciutat de Mallorca i que el conveni de col·laboració de la ruta de pedra en sec, no afecta per res la titularitat pública de la  carretera vella de Pollença a Lluc, la mateixa que és troba tancada a diferents punts dels municipis de Pollença i Escorca i de la que tenim documentació que acredita la seva titularitat pública.
 


També entenc perfectament que hagi denunciat el fets a la Guardia Civil, i si vol que li donem suport en la denuncia ho farem, com també ho faríem i farem cada vegada que transitem per un camí públic i algú ho intenti impedir, en ocasions amb actituds intimidatories. A més en el seu cas de col·locar dues pedres de enormes dimensions i una reixa fermada damunt la carretera vella de Lluc, fet que crec ja ha estat  denunciat.

 També sabem que des del consell se li va recordar la inconveniència de voler tancar amb una paret un camí públic i lament que a la seva carta pretengui relacionar a la plataforma pro camins públics i oberts, (si bé ho fa de manera indirecta) amb actes vandàlics, el mateix que el senyor que es fa càrrec de la finca insinues a un membre de la plataforma  que els actes eres induïts per algun membre d’aquesta, fets que podrien ser considerats  com a falses acusacions.

Així doncs, torn a recordar que em trobarà a mi i a la resta dels membres de la plataforma pro camins públics i oberts al seu costat en la defensa de actituds cíviques i contraris a destrosses ,  i enfront seu davant actituds inciviques i contraries als drets de tots els ciutadans, com pugui ser el tancament de camins públics.

Lament sincerament uns  actes que no s’haurien de produir, i esperant que es respecti la legalitat vigent (també per part seva), rebi la meva salutació.

 

 

Joan Ramon Bosch Cerdà

Comentaris

Pepe

Qui ha estat?

Pepe | 08/10/2006, 14:08

Joan Ramón no ets el primer que té sospites de que els actes són de vandalisme han pogut ser realitzat per la mateixa Madona, i el que la coneixen més sospites tenene

Joan Ramon veterà

lamentar

Joan Ramon veterà | 08/10/2006, 11:41

Jo també lament que s'espenyi qualsevol be, públic o particular. I con que la senyora, madona , simplement propietaria de la finca de Muntanyaja s'encarrega de defensar lo seu, jo tinc a defensar el que es de tots, per tant, un poc meu, i le demanaria, o mes be exigiria a la madona de Muntanya que no s'apropias del que es meu, es a dir, el camí de Pollença a Lluc.
Tambe li expressaria que per a mi resulta sospitós que els suposats actes de vandalisme, tan sols la beneficien a ella en l'història del tancament del cami.

Pepe

País raro

Pepe | 07/10/2006, 15:09

Així és la trsite realitat d'aquest "país raro" com dei Xisco Quetglas.

Tomeu

Poca Vergonya

Tomeu | 07/10/2006, 12:28

Mentre en Torte es beneficia la madona, ho la madona en torte i el fill segueinx en tractament psicoligic, nosaltres em de denunciar el tancament d'un camí públic i la madona encarà escriu cartes insultant-nos.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb