URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

A Pollença només hi haurà una coalició d’esquerres i ecologistes:

Alternativa | 07 Octubre, 2006 19:18 | facebook.com twitter.com

El 82% de l’assemblea d’ ERC ha votat que no a la seva  integració en el Bloc. Pensam que és una mala notícia esperada .

A Pollença aquest decisió suposa que no haurà coalició entre Alternativa EU-EV i ERC ja que a la reunió que varen mantenir  amb Esquerra Republicana de Catalunya de Pollença, aquesta va supeditar la negociació de la possible coalició a la decisió que prengués ERC a nivell autonòmic.

Ara com mínim hi haurà tres llistes a l’esquerra del PSOE; Alternativa EU-EV, PSM i ERC, si  no apareix també una llista d’ Entesa.

Nosaltres reiterem que el millor era la unió de forces i la realització d’un programa  i una llista conjunts. Pensam que era el moment de aparcar les mínimes diferències ideològiques que hi ha entre nosaltres, més mínimes encara a nivell local. També era el moment d’aparcar els càlculs electorals; uns pensen que els altres són en crisi, altres que aquells són quatre moixos, alguns que millor tot sols que mal acompanyats...

No comprenem com a nivell local no s’ha valorat per part del PSM I ERC  que la dreta s' ha sabut unir i  les seves coalicions han funcionat (PP-UMP / UM-UNPI ). I que si tenim en compte l’actual situació del PSOE a Pollença, sense candidat i amb una legislatura molt poc activa, era un bon moment  per presentar una candidatura forta i d’unitat alternativa a les forces de dreta.

Una cosa que tenim clar a nivell autonòmica és que la única coalició d'esquerres i nacionalista que és presentarà a les eleccions serà la del  Bloc. Els possibles coaligats d' ERC;  Entesa i Unió Mallorquina  no són partits d'esquerra ( el segon no és més que una associació d'amics per repartir-se cadires i duros) per tant LA GENT D'ESQUERRES,

ECOLOGISTA, NACIONALSITA I QUE APOSTIN PER LA UNITAT JA TENEN CLAR A QUI HAN DE VOTAR A LES AUTONÒMIQUES.

A les eleccions municipals els votants valoraran la feina que ha fet cada partit, els programes electorals i les llistes. A nosaltres no ens resta més que continuar fent feina i presentar un bon programa i una bona llista. Volem més de dos regidors a l’esquerra del PSOE.

A Pollença només hi haurà una coalició d’esquerres i ecologistes:

ALTERNATIVA ESQUERRA UNIDA – ELS VERDS.

Comentaris

Pepe

La divisió és un error

Pepe | 08/10/2006, 14:05

Tens raó Joan Ramón, per això calia entre altres coses la unitat, els partits d'esquerra hem de sustituir els mitjans econòmics pels humans, fa falta molt de gent per fer molt de feina.

Joan Ramon veterà

feina feta?

Joan Ramon veterà | 08/10/2006, 11:29

mes amunt deis que "els votants valoraran la feina que ha fet cada partit...".
Per a mi que aquest es el drama que es repeteix elecció darrera elecció, ja que la majoria de votants no S'ENTERA de qui ha fet feina i demostra sensibilitat pràctica, i qui tan sols ha fet el paripé, electoralisme i ha venut fum, i aquests darrers, comque surten molt mes pels diaris, pareix que fan mes feina. Una tasca important es desenmascarar-los. Som conscient però que no es fàcil i comporta molta feina, però es imprescindible si volem aconseguir qualque resultat electoral.
La capacitat i voluntat dels ciutadans-votants per informar-se i actuar en consecuencia, es dèbil.

Tomeu del Lloquet

Llàstima

Tomeu del Lloquet | 08/10/2006, 10:55

És una llàstima però és la realitat. Esperem no haver de lamentar això. I que un dia no molt llunyà anem tots junts i ens riem de tot plegat. Ara només queda mirar endavant i seguir fent feina, que crec que ho hem anat fent be fins ara.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb