URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Rumors: peixos de paper.

Alternativa | 11 Octubre, 2006 22:14

 Ens han arribat dos rumors i els penjam al bloc per si algú ens pot donar més informació, corregir, reafirmar....

El
primer és que el dimarts 10 s'anava a publicar al Diario de Mallorca la nostra nota de premsa sobre la caòtica situación urbanística de Pollença, però alguna cridada va fer eliminar l'article a darrerar hora. És cert que ens va cridar l'atenció que sota un encapçalament de Pollença aparegués una notícia que gens tenia a veure amb Pollença. Error de maquetació per canvis en el darrer moment? La notícia penjada a internet encara manté l'error, el podeu comprovar:

" POLLENÇA
La jueza suspende la declaración de los imputados en Yanko por la ausencia de Camps y del fiscal "



L'
altre rumor és que la cúpula del PP de Pollença es van anar a pescar al parc nacional de Cabrera convidats pel conseller Jaume Font , ens han dit que la pesca va anar molt bé. Havi un permís especial del padrí de Tomeu?

imatge: http://www.mechoart.com/imag/libertad.jpg 

 

 


Comentaris

Pepe

Capitalisme

Pepe | 17/10/2006, 14:47

Els duros i el negoci són els amos.

Joan Ramon veterà

negoci

Joan Ramon veterà | 16/10/2006, 20:35

Qualcun encara pensa que els periodics i diaris son mitjans de comunicació? El que els prima realment es el que poden guanyar amb la publicitat . El demes es paripé objectiu. davall la pell de bè "objectiva" del Diario de Mallorca hi ha un fariseisme pitjor que el "Inmundo", que aquest ja es veu venir.

Pepe

No és la primera sospita.

Pepe | 13/10/2006, 10:51

El poder és molt aficionat a retallar la llibertat d'expressió, i la premsa en general té una gran dependència de la publicitat institucional o privada ( és difícil trobar una crítica a la política laboral del Corte Inglés per exemple).
Però en la relació espècial entre Joan i el DM pens que no es tracta d'aquest tema.
El DM és amb molta diferència el que menys ens ha publicat, i a la vegada a tingut titular molt curiosos.
M'enrecord quan va titular el darrer fogueró crític del PSM amb Joan:"El PSM se ensaña con el alcalde", la gent del PSM diu que després de donar la notícia al periodista del DM, Mateu Ferrer, al minut els va telefonar Joan demanam que havien fet al fogueró.

tomeu

Nota de premsa

tomeu | 12/10/2006, 21:12

Si, hi ha alguns polítics de l'equip de Govern afecionats a mirar de limitar la llibertat d'expressió, això ho fan amparats en el temoor de alguns medis de que sel's retalli propaganda institucional, els consellers, així com altres polítics ho tenen bo de fer això.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb