URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Conxi a Madrid.

Alternativa | 18 Octubre, 2006 09:51

  Avui podeu trobar la notícia al dB i UH: El director general de Costes rep la plataforma "La costa és de tots" a Madrid.

Nostra regidora a Son Servera Conxi Peña  va aprofitar el viatge a Madrid per comunicar al director general de Costes la situació de Formentor (en aquest moment estam preparant les denúncies) i per parlar amb nostre diputat Joan Herrera, al que li va explicar la situació de la Base militar del Port de Pollença per demanar el seu retorn.

 

A continuació podeu llegir la notícia al Balears.
El director general de Costes rep la plataforma 'La costa és de tots' a Madrid
El Ministeri insisteix que recuperarà la servitud de trànsit pel litoral mallorquí
El director general de Costes, José Fernández Pérez, es va reunir ahir durant una hora i mitja al Ministeri amb els representants de la plataforma «La Costa és de tots» Joan Lladó (ERC-Balear); Bartomeu Carrió (PSM); Conxi Penya (EU-EV), i Jaume Sastre (Lobby per la Independència) i els va explicar que Medi Ambient té previst un projecte per recuperar la servitud de trànsit pel litoral de Son Servera, Pollença i Calvià.

Fernández també els va informar que el Ministeri espera un informe jurídic, que podria estar llest en tres mesos, que aclareixi si el traspàs de la concessió de la piscina que va beneficiar Pedro J. Ramírez s'ajustat a dret.

Una vegada conclosa la reunió, el diputat d'ERC Joan Puig va manifestar que «el Ministeri s'ha trobat amb una patata calenta que ha de solucionar. Si no arreglen allò de la piscina faran un magre favor a la política de medi ambient que defensa el Partit Socialista i el Govern de Zapatero».

Jaume Sastre, per la seva part, va informar que «l'Audiència ha sol·licitat informes al Ministeri de Medi Ambient per continuar els tràmits del contenciós administratiu que vàrem interposar contra la piscina, que és en una zona pública per la qual no es permet el lliure accés dels ciutadans». També va indicar que la justícia ha de tramitar una querella interposada al Suprem contra les actuacions de Jaume Matas quan era ministre i de l'actual titular, Cristina Narbona, «per no haver obligat demolir la construcció i sí haver-li concedit permisos temporals que possiblement estan fora de la normativa». Per a Sastre, «la reunió d'avui ens indica que hem de continuar lluitant i que, finalment, aconseguirem que la costa torni a ser dels mallorquins».

Conxi Penya va dir que el cas de Ramírez «és únic», i que «Medi Ambient ha de permetre l'accés a totes les persones per la Costa dels Pins i per la resta del litoral».

Bartomeu Carrió va indicar que «el PSOE no té suficient valentia per encarar aquest afer, i tot el que es fa des del Ministeri no resol cap problema». Segons Joan Lladó, «ningú no es creurà un pla de Medi Ambient si no es recupera la famosa piscina de Pedro J. Ramírez».

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb