URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

PRESENTACIÓ CANDIDAT.

Alternativa | 22 Octubre, 2006 14:17 | facebook.com twitter.com

ALTERNATIVA DE POLLENÇA US CONVIDA

Divendres 27 d-octubre  a les 20:30 hores

a la sala polivalent del Centre Cultural de Pollença

 A la presentació de nostre candidat

JOSÉ LUIS GARCÍA SALVADOR (Pepe)

i a la conferència de CARMEN GARCÍA, membre d`Ezker Batua i regidora de la dona de l`ajuntament de Bilbao:

IGUALTAT DE GÈNERE. QUÈ PODEM FER DES DE L`AJUNTAMENT?

VOS HI ESPERAM. 

 

BIOGRAFIA ALTERNATIVA DE PEPE GARCÍA

1968, un bon any. Neixen, entre d’altres, figures com Iñaki Urdangarin, Felipe de Borbón, Alejandro Sanz... Uns que arriben i d’altres que se’n van, li diem adéu a Martin Luther King. 1968, any de grans esdeveniments, mentre a França els estudiants es revoltaven, Stanley Kubrick dirigia 2001 odissea a l’espai. Mentre a Estats Units és assassinat Robert F. Kennedy, Nixon guanya les eleccions i el Papa Pau VI condemna l’ús dels anticonceptius.

Però hi ha dos esdeveniments d’especial rellevància. En primer lloc, Massiel guanya el festival d’Eurovisió a Londres amb el La, la, la. I en segon lloc, a la ciutat de Saragossa neix el nostre company Jose Luís Garcia, Pepe.

Segurament Pepe es va interessar per la política influenciat pel seu padrí, un històric socialista, miner que va participar a la revolució d’Astúries de 1934 i que va ser empresonat, va aconseguir sortir per ser picapedrer de primera ( difícil de substituir) i  per que la seva dona va comprar una arma per tal de bescanviar-la per la seva llibertat.

Pepe va estudiar a la Universitat de Saragossa on és va llicenciar en Història.. Fou en aquells anys on Pepe va començar a ficar-se en política, essent un dels fundadors de la revista Riff-Raff i del K.A.R.I. (Kolectivo Alternativo Radical de Izquierdas) amb el qual va sortir elegit a les eleccions al consell escolar de la Universitat. Eren temps de vagues i lluites a les universitats.

Va aprovar les oposicions de professor de secundària a Mallorca el 1994 i el 1996 va venir a Pollença  com a professor a l’I.E.S. Guillem Cifre de Colonya. Des del 1997 fins avui ha viscut al Port de Pollença.

Saragossà de naixement i pollencí de sentiment, les seves idees marxistes, de Karl i de Groucho com li agrada dir a ell, l’han portat a agafar el compromís polític de presentar-se com a cap de llista d’Alternativa, Esquerra Unida- Els Verds de Pollença, i d’intentar ser  regidor per aquesta formació.

Pepe és un treballador incansable i una persona que quan es proposa una cosa fa que surti endavant. Projectes com Iniciativa Ciutadana per Pollença ( la Fira Alternativa , els foguerons, l’Abril de República, cineclub Koulechov, conferències...), i una multitud d’al·legacions, propostes, escrits i intervencions en premsa que no haguessin estat possibles sense una persona tan treballadora i tan eficient com en Pepe. Capaç d’aglutinar tot un grup de gent de pensaments tan dispars dins la pròpia esquerra i que ara formem el projecte d’Alternativa a Pollença.

Molta feina feta l’avala, però les ganes i la il·lusió de fer d’aquest un poble millor, son la millor garantia de que farà tot el que estigui a la seva ma per realitzar-ho.

 

Pere Josep García ( no és família).

Comentaris

Pepe

Falta de costum

Pepe | 14/12/2006, 10:45

Ah! gràcies per l'aclaració no estic acostumat, normalment els alumnes no m'ofereixen tant per poder aprovar.

El coruptor emmascarado..

Regal

El coruptor emmascarado.. | 14/12/2006, 09:59

Pepe, no ho has entes, ets un poc capullo. El que volem dir es que la parcela de 1554m2 Zona Font Xica (N 39º53' - 13º 03') pot ser per tu si calles d'una puta vegada. Lo del permís d'obres ja ho arreglarem, "no problem".
El celador, de la ONCE, i mes gent. I si vols la clau de la barrera de Lluc, tampoc "problem"

Pepe

Cree el ladrón que todos son de su condición.

Pepe | 13/12/2006, 21:48

Molta casualitat no?, la premsa ens fa ressó de nostres crítiques a l'àrea d'urbanisme i tot d'una apareixen aquests anònims. Com he dit al primer comentari una mostra de que anam per bon camí.

MOlt de morro

Rafel Morro

MOlt de morro | 13/12/2006, 21:36

Ho tal volta el senyor rafel morro, que a banda de apropiar-se d'un camí públic ha rebut com a premi per part del anterior batle, Joan Cerdà Rull, les obres del centre de dia?

Tomeu

Batle i regidor d'urbanisme= Xalet il·legal

Tomeu | 13/12/2006, 21:33

El que si es va fer un xalet dins zona ANEI és el senyor Bartomeu Cifre, batle de Pollença, i el regidor d'urbanisme i el celador no han ditr res.
Deu ser algun d'ells qui ha fet l'anonim?

Pepe

Us hem asustat?

Pepe | 13/12/2006, 21:02

Hola "Joan&Rafel CO" pens que per fer una acusació com aquesta t'hauries d'informar millor. Les meves posesions terrenals són mig pis al Port i un cotxe. Ja m'agradaria tenir una finca ( legal per suposat).Pens que és una covardia per la teva part ocultar-te darrera d'anónims per fer aquesta acusació sense sentit.
També quina casualitat que quan començam a parlar d'urbanisme apareguin aquests anònims. Us haveu posat nerviosos?
Si vols escriure un article el fas amb proves i amb el teu nom, aqui tens el teu bloc.

Pollencína

Pepe García = Corrupció

Pollencína | 13/12/2006, 20:38

Pepe; estàs implicat amb una Construcció il·legal xalet i piscina (200 m2) al nostre terme amb la seva corresponent infracció urbanística dintre una parcel·la de 1.554 m2.Zona de Font Xica (N 39º 53'- E 3º 03') Pepe García; Aspirant a la alcadia de Pollença.

Pepe

Hola Joan & Rafel C.O.

Pepe | 13/12/2006, 15:27

Gràcies pels vostres ànims i informació, em confirman que vaig per bon camí i que tot el que hem assegurat de l'àrea d'urbanisme no només es cert sinó que inclós ens hem quedat curts.

Puig Tomir

Pepe For Alcalde !

Puig Tomir | 13/12/2006, 07:56

Construcció il·legalment xalet i piscina(200 m2) al nostre terme amb la seva corresponent infracció urbanística dintre una parcel·la de 1.554 m2.Zona de Font Xica (N 39º 53'-I 3º 03') Pepe García; Aspirant a la alcadia de Pollença.

Puig Tomir

Pepe García

Puig Tomir | 13/12/2006, 07:45

Anim Pepe!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb