URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Dècima presentació del futur parc de la Gola

Alternativa | 05 Novembre, 2006 16:02 | facebook.com twitter.com

Quan va sortir la darrera fotografia de “peperos i umeros” a la zona humida de la Gola una periodista em va confessar que estava farta d’anar a la Gola per fer fotografies a  aquesta gent, cada vegada que donaven un petit pas en el promès parc. Es veu que no tots els periodistes s’han cansat d’aquest “paripé”, avui surt al Diario de Mallorca de nou el batle Tomeu (PP) i la delegada del port Margalida Reynes (UMP) parlant del futur parc. No ha hagut cap novetat però ocupen una plana sencera del diari. Ens hem molestat en contar quantes vegades s’han fet la foto i han anunciat a la premsa el futur parc de la Gola i hem comptabilitzar 10 vegadas.

Fa uns dies una altra periodista hem va dir que quan li varen comentar al batle nostra darrera denúncia contra les il·legalitats de Formentor, va comentar amb fastig  “ Què tenen de poques feines aquesta gent”. Doncs senyor Tomeu si que tenim molt de feines , nostres feines i a més a més hem d’estar darrera de vosaltres per només fer complir la llei, sense sous d’assessors o consellers.  El que si que hauria de fer més i millor la seva feina és vosté senyor Tomeu incapaç de presentar un pressupost correcte i a temps però amb temps per fer -se la mateixa foto una i altra vegada.

 

Comentaris

Hans

Azafata de Congressos

Hans | 06/11/2006, 19:09

Qual-cun que no sabia que Margalida Reynés era regidora, va demanar si als actes oficials de l'Ajuntament, aquest havia contractat una Azafata. Es referia a Margalida Reynes.

Tomeu del Lloquet

10 fotos...suma i sigue

Tomeu del Lloquet | 06/11/2006, 15:04

Que tenen de poques feines???Però si això ho haurien de fer ells!!! El problema és que ells en tenen molta i no en fan gens ni mica. El moment que no sigui batlle s'haurà de comprar una camera per fer-se ell les fotos i no perdre la costum.

Pepe

Florer

Pepe | 05/11/2006, 21:53

Margalida ha estat pràcticament una regidora decorativa, per què la política de serveis socials ha esta mínima

joan ramon

Fotos i poc més

joan ramon | 05/11/2006, 20:36

El que imporata es sortir a la foto, de mentre els serveis soccials del port de pollença no han variat des de fa 25 anys.
així anam.
Salut i branca

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb