URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Matances made in UM - UNPI

Alternativa | 16 Novembre, 2006 18:49 | facebook.com twitter.com

No deix de sorprendre’m amb la manera de fer “política” d’UM-UNPI. Lo darrer és les matances que faran el diumenge 26. Ni programes polítics, ni propostes, ni res...lo millor per recollir un bon grapat de vots és fer unes matances. Com no se’ns havia ocorregut?

Encara que no ens agrada la idea fins aquí res de dolent. Que cadascú jutgi. Però ara ve lo bo. Tanquen un carrer al tràfic. Això no està massa bé, però lo que no podem consentir és la manipulació que fan de la gent major, a la que intenten comprar (els seus vots s’entén) de qualsevol manera. I això ho dic per què els llocs de venda d’entrades son als locals de la tercera edat tant de Colonya com de Sa Nostra i a la cooperativa pagesa.

 

 

 


 

No se si son paranoies meves o realment és un fet del tot despreciable per tal de guanyar-se a la tercera edat ara que venen les eleccions. I no m’agradaria veure als treballadors de l’ajuntament servint taules.

Ja sabeu, si voleu gaudir d’unes matances en tota regla, un arròs, bunyols, vi... i tot en bona companyia i sense sortir del poble, no ús ho penseu. Ells es fregaran les mans i dormiran satisfets després d’haver fet números i que l’any que ve puguin repetir a la cadira de l’ajuntament.

Segons ens han dit, fins i tot les matances estan prohibides degut a la manca d’higiene. Algú podria confirmar-ho. Si això és cert... malament anam.

Comentaris

Tomeu del Lloquet

Re: Matances made in UM - UNPI

Tomeu del Lloquet | 23/11/2006, 19:19

El problema no es tant el fet com les intencions electoralistes. No pretenc dir que la gent es facilment manipulable i es deixa endur per una mica de porcella,ho pensi o no.Son els metodes que fan pudor.

Pepe

Problema

Pepe | 18/11/2006, 17:33

El problema com ha dit Pere Josep és vendre les entrades son als locals de la tercera edat tant de Colonya com de Sa Nostra i a la cooperativa pagesa. És que la gent d'UM i UNPI no tenen negocis on vendre aquests tickets.
UM i UNPI s'han dedicat aquests anys a controlar totes les associacions de Pollença i la seva finalitat és clara. El problema és que aquesta gent té molta facilitat per confondre el que institucions, associacions i partit.

Animalista Convencido

Fracàs del sistema democràtic?

Animalista Convencido | 18/11/2006, 10:52

Personalment no tinc gens en contra (animals a part) que les agrupacions polítiques es donin a conèixer en menjars celebracions i actes similars a les matances. Altra cosa és si l'elector considera que és més important la "comilona de menjar" que el treball desenvolupat per l'equip de govern durant la legislatura, per a inclinar el seu vot cap a un o altre partit polític. En cas afirmatiu seria un clar fracàs del sistema democràtic a Espanya i en la nostra casa que és on ens interessa. Afortunadament amb les noves generacions que han començat a tenir dret a vot o que ho tindran per primera vegada els pròxims comicis, aquest sistema jo no funciona, i valoren més altres aspectes, però de moment són una minoria.

Pepe

Caciquisme segle XIX o XXI

Pepe | 18/11/2006, 08:53

El caciquisme

Sistema polític pel qual una democràcia parlamentària és falsejada per la manipulació electoral exercida per persones influents, que serveixen d'enllaç entre l'oligarquia que deté el poder i els habitants de llurs localitat. El cacic local era normalment un home amb poder econòmic, intel·lectual o moral sobre una comunitat i ben relacionat amb l'administració. Per damunt d'ell hi havia el cacic del districte, que controlava i feia elegir el personatge prèviament designat. El governador civil, exigia als cacics el compliment de les consignes del propi partit (liberal o conservador), a canvi d'ajudar ell de diverses maneres els cacics elegits. En ocasions calia acudir a la compra de vots, i a la tupinada (fer votar els morts, privar de vot certs individus, eliminar paquets de sufragis i invalidar l'elecció, si havia fracassat).

Pepe

No són nostres formes

Pepe | 17/11/2006, 16:40

Sufridor que t'he de dir, supós que tens raó quan dius que faran un bon grapat de vots. A nosaltres només ens resta denunciar aquestes formes de fer política, em sap greu però jo no puc competir dins aquestpopulisme caciquil.
Els doblers a UM arriben en abundància i no precisament per fer matances.

Pepe

Motiu de cel·lebració.

Pepe | 17/11/2006, 16:35

Gràcies per la teva col·laboració Animalista no t'ha d'estranyar que aquesta gent faci de la mort d'un animal un motiu de celebració pública igual que el fan de la destrucció de la illa.

Sufridor en casa

La dura realitat

Sufridor en casa | 17/11/2006, 16:11

Ja podem fer potadetes, pero amb aquestes matances faran un bon grapat de vots i de peles. Des que en Martí Ochogavia és d'UM no tenen cap problema de "cash"; ingressen i a la vegada fan vots.

Animalista Convencido

Per altra banda ...

Animalista Convencido | 17/11/2006, 15:28

... no trobo ètic que en el segle XXI la mort d'un animal sigui motiu de celebració. Per a evitar que que ningú tregui això de context, us diré que no tinc res en contra que en privat es facin aquest tipus de celebracions familiars, sempre amb el major respecte cap a l'animal.

Animalista Convencido

Per al·lusions

Animalista Convencido | 17/11/2006, 13:58

El decret sobre les matances està pendent de publicació en el BOIB, les entitats col·laboradores que en definitiva són les protectores d'animals vam acceptar plenament el seu contingut, encara que personalment no se qui vigilarà el seu compliment. Resumint, dita esborry obliga ha atordir l'animal abans del sacrifici. Aquesta mesura és una imposició de L'Unió Europea al Regne d'Espanya, per cert, La Junta d'Extremadura va publicar ahir el seu decret en el seu Butlletí Oficial. El Sr. Torrens d'Agricultura ens va assegurar que abans de Nadal veuria la llum, de moment encara "es pot gaudir" dels crits del pobre animal dessagnant-se.

Joan Ramon

farem Matances

Joan Ramon | 17/11/2006, 08:18

Farem matances per tot l'anym poder menjar...
i el tems ens dieun ara, farem amtances, per podet tornar governar, que a la cadira ens estam enganxant...

Pepe

idó

Pepe | 16/11/2006, 19:34

Pens que l'animalista convencido es podrà dir alguna cosa de les matances i el qu eno compleixen.
Visca el populisme de "lo nostro", aquesta és la idea de nacionalisme made in UM

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb