URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Sense bloc a Pollença. Una coherència massa cara.

Alternativa | 17 Novembre, 2006 18:54

L'objectiu d'aquest article no és entrar en polèmiques sinò demanar una reflexió a l'assemblea del PSM de Pollença.

Com sabeu per desgràcia a Pollença no hi haurà Bloc, al darrer Punt Informatiu el regidor i candidat del PSM Gabriel Cerdà  explicava el que ja havien dit a  aquest blog: " Per coherència no podia encapçalar una llista electoral del Bloc quan ja havia votat en contra d'aquesta aliança en el Congrés del PSM a Palma". Una pena per què pensam que una vegada que havia guanyat l'opció del Bloc a Mallorca, Biel podia haver donat suport a l'acord majoritari del seu partit sense ser incoherent, ja que segueix al PSM i la seva assemblea si dona el seu suport al bloc a nivell autonòmic.

Cada vegada que fem actes conjuts, com ells que hem fet dins la plataforma pro-camins públics,o surt una notícia del Bloc, o ens visita gent com Pere Sampol o Nanda Ramón, i ens mostran la seva estranyesa davant lla impossibilitat de fer el  bloc a Pollença, o la gent de Pollença ens demana per què no hi ha bloc ens sentim molt impotents i  pensam que caldria per part de l'assemblea del PSM de Pollença una reflexió sobre si el preu a pagar per  la "coherència" de Biel no és massa alt i suficient per justificar la divisió de l’esquerra que beneficia a la dreta. És més allò que ens uneix que allò que ens distància i és urgent acabar amb el govern de la dreta que suposa per a Pollença una greu amenaça per a la protecció del territori, per a la cohesió i la justícia socials, i per a la preservació de la nostra llengua i la nostra cultura.

Avui s'ha presentat l' acord constitutiu del Bloc ( el podeu trobar al bloc d' en Grosske;  Acord Constitutiu del Bloc per Mallorca.pdf signat pel PSM-EN i A.EU-EV).

 


 

Altres articles a la categoria Bloc

Comentaris

Pepe

. No siguis tan solemne.

Pepe | 20/11/2006, 15:48

. això d'intromissió inaceptable i partit sobirà la veritat que sona a paraules d'un govern, o de la justícia, paraules molt solemnes buides de sentit.
Tota decisió és modificable i no pasa res per demanar un canvi, pens que no t'has de posar tan solemne.L'assemblea del PSM és tan sobirna per decidir el que ha decidita com per canviar la seva decisió ( igual que va passar a l'assemblea de Mallorca).
No tenien intenció de parlar més d'aquest tema però després de les declarcions de Biel al Punt Informatiu no podien deixar d'expressar nostra oponió a favor d ela unitat, no vull que demà ningú ens culpi de les conseüències que pot portar aquesta desunió.

.

Re: Sense bloc a Pollença. Una coherència massa cara.

. | 20/11/2006, 12:05

Em sembla que aquesta crida a que l'Assamblea modifiqui la seva decisió és una intromissió inacceptable en un partit sobirà com és el PSM.

Pepe

Aqueste article és una crida a la unitat

Pepe | 17/11/2006, 19:52

Bé J. res que afegir al teu comentari aquesta és la idea. A Pollença la situacó encara é smés preocupant per què PP es presenta coaligat amb Unió Mollera Pollencina i UM amb UNPI.

Pepe

Totalment d'acord Jaume

Pepe | 17/11/2006, 19:48

El tema és encara més al·lucinant Jaume i és que a Pollença ni tan sols ha hagut baralles, les relacions entre PSM i EU han estat molt bones i hem fet feina conjunta a la candidatura de Progressistes, abril de república... A nivell municipal hem coincidit a la majoria dels temes. Ja he comentat que l'únic argument de Biel ha estat el de la seva cohèrencia. Per això nostra impotència davant una situació que favoreix a la dreta.

J

Una legislatura més i...

J | 17/11/2006, 19:15

Una legislatura més amb hegemonia de PP i a Mallorca la deixaran tan desfigurada que no la reconeixerà ningú. Hi ha períodes on la divissió de les esquerres enriqueix la realitat institucional, però l'actual és un moment on la prioritat és aturar la destrossa del territori i l'agressió a la cultura així com la corrupció i prepotència del PP (a Pollença en sabeu de les seves malifetes). Si torna a guanyar el PP no haurà marxa enrere. Que el PSM de Pollença s'ho pensi molt bé

Jaume

Sobre el bloc

Jaume | 17/11/2006, 19:10

No entenc aquestes baralles entre els partits d'esquerra. No veuen que qui surt beneficiat es el maleït bipartidisme-cada cop més semblant al nord-americà- espanyol i la dreta més retrògada i raccionària??? Deixem-nos de pardalaries i fotem canya-clar i català- per tal de lluitar units per la nostra terra, perquè sinó em fa l'efecte que d'aqui quatre anys Mallorca haurà esdevingut un nou Hawaii. Una illa totalment despersonalitzada i alienada.
Au!!! Anem per feina. Si al bloc!!!!!!!!!!!!! Visca La terra!!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb