URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Només volem la unitat.

Alternativa | 21 Novembre, 2006 09:22

Avui al Diario de Mallorca han tret la notícia de nostra petició d’unitat. La notícia surt del mateix contingut de l’article “Sense bloc a Pollença. Una coherència massa cara.”publicat a aquest bloc.  El contingut de l’article és correcte, encara que pugui molestar a més d’un, el que pensam que és millorable és el titular “ EU-EV lamenta “el error” del PSM  y ERC de desunir a la izquierda” por no querer formar el Bloc a nivel municipal.” No és que PSM i ERC hagin desunit l’esquerra, si llegiu nostre article sencer veureu que no és aquesta la idea, l’esquerra sempre ha estat desunida i tots som responsables. El que lamentan és que ara no siguem capaços d'unir-nos.

Com diu molt acertadament J al seu comentari a l’article “Sense bloc a Pollença. Una coherència massa cara.”:

 Hi ha períodes on la divisió de les esquerres enriqueix la realitat institucional, però l'actual és un moment on la prioritat és aturar la destrossa del territori i l'agressió a la cultura així com la corrupció i prepotència del PP (a Pollença en sabeu de les seves malifetes). Si torna a guanyar el PP no haurà marxa enrere. “


EU-EV lamenta ´el error´ del PSM y ERC de ´desunir a la izquierda´ por no querer formar el Bloc a nivel municipal
 
 
MATEU FERRER. POLLENÇA.
La negativa del PSM y Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de presentarse en coalición electoral con Alternativa-Esquerra Unida-Els Verds (EU-EV) ha forzado a este último partido a tachar de "error" la decisión de los primeros.

Pepe García, coordinador de Alternativa, lamenta "la desunión de la izquierda en Pollença", máxime cuando a su juicio las diferencias ideológicas entre las tres formaciones "son mínimas". García apunta además a la crisis de la agrupación municipal del PSOE: "Con su actual situación en Pollença, hace falta una candidatura fuerte y unitaria de izquierdas, alternativa a las fuerzas de derecha locales, que sí han sabido unirse".

Por último, García critica al candidato del PSM, Biel Cerdà, por no haber negociado siquiera con Alternativa, y por su "incoherencia de apoyar el Bloc a nivel autonómico y no en cambio a nivel municipal". El alcaldable rojiverde lanza una reflexión a la agrupación del partido nacionalista sobre "si el precio a pagar por la ´coherencia´ de Biel Cerdà no es demasiado alto y suficiente para justificar la división de la izquierda que beneficia a la derecha", se pregunta.

Comentaris

Pepe

Al balears

Pepe | 21/11/2006, 22:20

El titular del balears que no havia vist fins aquest moment em sembla més indicat:
EU veu incoherent que el PSM no faci costat al bloc al municipi.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb