URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Empatia.

Alternativa | 25 Novembre, 2006 11:49 | facebook.com twitter.com

Avui apareix al Diario de Mallorca la següent notícia:"El PSM diu que va oferir sense èxit a EU-EV anar en la seva llista  El titular més  correcte seria “El PSM va oferir a militants d’EU- EV anar en les seve llistes amb les seves sigles incorporades.” No és possible oferir a un partit sencer anar en les llistes d’altre partit. També hem de recordar que aquesta "oferta"  es va fer després de sortir a la premsa la notícia  ( a nosaltres no ens havien dit res) que  Biel seria el seu candidat i que anirien tot sols. 

Passant a comentar la notícia pens que Antoni Marquet, secretari general de l'agrupació del  PSM, s'ha d'adonar que si jo volgués anar en una llista del PSM, simplement m'afiliaria al PSM . He treballat durant aquests tres anys per a EU-EV no pel PSM. Pens que amb una mica d’empatia qualsevol persona el pot entendre, acceptaria Toni Marquet anar a una llista d’EU-EV ?

Havent-se arribat a un acord de coalició a nivell autonòmic, la presumpta oferta del PSM  estava totalment fora de lloc, si volien que jo anés amb ells gens més senzill que fer el Bloc, jo gustosament aniria en el tercer lloc, i això a pesar que actualment estan oferint el segon lloc a persones independents que no  han treballat conjuntament amb ells, com si que hem fet nosaltres.
No em vull repetir però l'únic culpable que a Pollença no hagi bloc és el PSM, i especialment el seu candidat Biel Cerdà que es va negar a encapçalar una llista del bloc municipal a pesar d'acceptar el bloc a nivell autonòmic. Caldria preguntar a Biel quines són les seves raons.

  L' altre argument que pensen que aconseguiran millors resultats, bé és una opinió que no compartim. Personalment d'aquest argument  m'ha entristit el seu comentari a les coalicions que es van fer  fa anys (1983-1987), que jo no vaig viure però de les quals nostres  militants més  veterans sempre han parlat amb orgull. Han passat molt d’anys, igual que des de 1979 quan el PCE va obtenir a Pollença 1032 vots i el PP  30, els temps canvien i a la situació política actual 
nosaltres pensam que el Bloc és el millor mitjà  per acabar amb el govern de la dreta que suposa per a Pollença una greu amenaça per a la protecció del territori, per a la cohesió i la justícia socials, i per a la preservació de la nostra llengua i la nostra cultura.

Els votants tindran la darrera paraula. 

 

 

 

El PSM dice que ofreció sin éxito a EU-EV ir en su lista con sus siglas incorporadas. Mateu Ferrer

Antoni Marquet, secretario general de la agrupación del PSM, ha replicado al coordinador de EU-EV, Pepe García, que les criticó por rechazar formar el Bloc de cara a las elecciones municipales de 2007.

Marquet recuerda que en Pollença los nacionalistas decidieron concurrir a los comicios con sus siglas, y afirma: "Ofrecimos a García que entraran en nuestra lista con sus siglas incorporadas, pero decidieron hacerlo en solitario, cosa que nosotros respetamos".

Concluye Marquet que, vistas experiencias anteriores de coalición entre el PSM y EU en Pollença, siempre han logrado mejores resultados con las siglas PSM.

Comentaris

Pepe

No era la meva intenció.

Pepe | 26/11/2006, 22:14

La teva veu és la de l'experiència. No era la meva idea remoure discrepancies,perdó per què està clar que és la única cosa que he conseguit.

Joan Ramon veterà

teulades

Joan Ramon veterà | 26/11/2006, 17:28

M'he sembla que per aquestes properes eleccions municipals, ja casi tot esta decidit, i tornar remoure les discrepancies simplement les agrava i no porta enlloc, en tot cas a donar una imatge desfavorable al possible i escàs electorat nostre (del PSM i de EU-EV), de que ens importa mes la polèmica entre nosaltres, que les innombrables tasques que tenim davant. Personalment, ja m'agradaria que el PSM tragués 6 regidors i altres tants EU. Siguem realistes, i ja que ho tenim crú, no pedreguem les propies taulades, que així no anam enlloc, i tot aixó ja hem sembla infantil. Personalment, pens col·laborar amb les dues formacions en tots els temes en que hi hagui coincidencia, i seguint les linies ideologuiques, crec que podre col·laborar en casi tot. Alla on no colaborare sera en polèmiques esterils.

Pepe

gracias

Pepe | 25/11/2006, 16:21

Gracias por el dato Llop. En cuanto a lo de Biel el dijo que era por coherencia con su decisión de haber votado contra el Bloc en la asamblea de Mallorca,él sabra.

Llop

Detalles

Llop | 25/11/2006, 15:30

Aunque sea sólo un detalle no es verdad que el PSM siempre ha logrado mejores resultados que la coalición entre el PSM y EU en Pollença, en 1983 consiguieron 980 votos y en las últimas elecciones el PSM obtuvo 912 ( entre los cuales estaba mi voto que ya no lo van a tener) y eso sin lista de IU. Pero como has dicho tú en las elecciones la historia sirve de poco, ahora el PSM ha querido quedar bien pero para los que hemos seguido el tema está muy claro. Biel no ha querido el bloc bien por miedo por su trabajo o por que quiere formar parte de un hipotético futuro gobierno municipal con UM.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb