URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El morro del Molt Honorable és infinit

Alternativa | 27 Novembre, 2006 16:49 | facebook.com twitter.com

A Eugenio Hidalgo batle d’Andratx se l’ha acabat “la sort” per la que fa uns anys va treure de manera consecutiva i en anys successius la grossa de Nadal i la del Nin. Premis amb els que justificava el gran patrimoni que acumulava.

A la premsa es compara Andratx  amb Marbella però és pitjor no hem d’oblidar que la imputació de Jaume Massot, Director General d’Ordenació del Territori, fa que aquest sigui un escàndol que va més enllà d'un municipi, i que afecta de ple el Govern Matas.

Einstein va dir que només hi ha dues coses infinites: l'Univers i l'estupidesa humana, encara que de la primera no n'estic del tot segur, va dir això per què va tenir la sort de no conèixer a nostre molt honorable Jaume Matas. per què s'ha de tenir un morro infinit per dir que tots els partits ens haviem equivocat a Andratx . Es referia a que Hidalgo quan militava en l’Agrupació Liberal d’ Andratx va governar any i mig amb PSOE i UM. Hidalgo va disoldre aquest pacte per passar-se al PP mentre la fins aquell moment cap del PP a Andratx, Margalida Moner, era ascendida a consellera d'Agricultura. Ara el molt honorable hauria d’explicar  quins interessos feren que consentissin desbancar Margalida Moner, batlessa durant 11 anys i persona del PP, i permetessin que el batle fos el primer d'un altre partit?». Per acabar d’arreglar les coses el 20  d’octubre d’enguany el secretari general del PP balear ratificava a Hidalgo com candidat del PP a la batlia d’Andratx.

Ja havien dit a aquest bloc que eren una mica més optimistes respecte al tema de la corrupció urbanística, ara amb els mitjans de comunicació centrats al tema començan a arribar les actuacions.

Fotografia de fa poc més d'un mes, el 20 d'octubre, el secretari general del PP balear Rodríguez ratificava a Hidalgo com candidat del PP a la batlia d’Andratx.

A continuació una biografia d' Eugenio Hidalto treta de l'excel·lent Disúrbia, bitàcora sobre la disciplina urbanística a les Illea Balears.


Fill de guàrdia civil, exguàrdia civil ell mateix, Eugenio Hidalgo va néixer a Badajoz el 1950. Acompanyant el seu pare visqué molts d'anys a Tarragona i el 1972 comapregué per Mallorca. Hidalgo té ara un patrimoni immobiliari molt important. Els seus partidaris afirmen que ha guanyat doblers amb la seva activitat professional». De fet Hidalgo ha estat en temps passats concessionari de cotxes, concretament de Peugeot i Opel, i fa uns anys tingué un gran cop de sort. Va treure de manera consecutiva i en anys successius la grossa de Nadal i la del Nin. A partir d'aquí justifica que tengui tant de patrimoni.

Ara mateix Hidalgo fa front a diferents denúncies: Està acusat de tenir a Son Moner un xalet a una parcel·la de 3.000 metres declarada ARIP. La denúncia és per convertir un magatzem en un habitatge en zona no permesa. Aquest xalet es troba a un centenar de metres de l'edifici municipal. Hidalgo té aquesta il·legalitat privada quasi al costat de la sala de plens.

També s'ha fet a Son Moragues (Port d'Andratx) dues mansions valorades en tres milions d'euros cada una. Una d'elles arriba als 15 metres d'alçada quan el màxim permès és de nou.

Per altra banda, va ser denunciat el passat juliol davant el fiscal per delicte ecològic en haver donat llicència per a la construcció de 16 blocs d'apartaments plurifamiliars en sòl rústic a Montport (Port d'Andratx). Actualment s'investiga si un dels promotors d'aquesta obra és un cosí seu. Curiosament, la urbanitzaciò de Montport està molt a prop de Cala Moragues. Els defensors d'Hidalgo asseguren que «hi ha discrepància dels tècnics sobre si és o no sòl rústic». En el Consell de Mallorca estan ben segurs que Hidalgo deixa fer habitatges per a centenars de famílies dins zona protegida.

Una altra denúncia contra Hidalgo és per haver donat una llicència al seu germà a una zona protegida ANEI (Àrea Natural

Comentaris

Pepe

Nosaltres no es varen equivocar

Pepe | 27/11/2006, 19:07

A octubre quan el PP ratificava a Hidalgo el fulletó d'Alternativa EU- EV . El PP: corrupció sense límits deia el següent sobre Eugenio Hidalgo:

“Eugenio Hidalgo, fitxat pel PP procedent d'un altre partit, deu ser el batle que més casos d'irregularitats urbanístiques acumula. Aquí van alguns d'aquests casos. El juny de 2006, concedeix unes llicències tan grollerament il•legals (setze edificis residencials plurifamiliars en sòl rústic protegit, a la zona de Montport, al Port d'Andratx) que la Comissió Insular d'Urbanisme hi posa un recurs, i el fiscal de delictes ambientals i urbanístics posa una denuncia davant el jutge. Poc després, el mateix fiscal torna a denunciar Hidalgo per una llicència per fer-se ell mateix una casa en sòl rustic i fer-la passar per una reforma d'un magatzem, un projecte informat favorablement per un tècnic municipal que avui és Director General d'Ordenació del Territori (el llop que guarda les ovelles). Hidalgo té moltes altres denuncies per irregularitats: una, per autoconcedir-se (concedir a una empresa de la qual ell soci i administrador) una llicència per a un edifici de 15 metres d'alçada allà on només són possibles edificis unifamiliars.

Pepe

Gràcies

Pepe | 27/11/2006, 18:42

Gràcies ciutadà l'he dedicat un temps, internet és genial.
Sobre tot m'ha servit l'opinió del bloc disúrbia, havia posat el seu enllaça però ara he vist que no surt(el corregiré)

Ciutadà

Bona informació

Ciutadà | 27/11/2006, 17:35

Home Pep, avui t'has lluit. Estas molt ben informat sobre aquest fenómen. Enhorabona.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb