URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

¿Sin miramientos?

Alternativa | 30 Novembre, 2006 21:23 | facebook.com twitter.com

Igual Rajoy ens fa cas... Avui el diari el país ens ha publicat una carta, ara és el moment hem d'aprofitar l'acció de la justícia i l'atenció dels mitjans de comunicació, tothom ha d'aportar el seu gra de sorra per evitar quatre anys més de destrucció.


¿Sin miramientos?

Rajoy sentenció solemnemente, al conocer la noticia de la detención del alcalde de Andratx; "Si alguien en este partido comete una actividad delictiva yo le digo que se va inmediatamente a la calle, inmediatamente  y sin ningún tipo de miramientos, a la calle".

Sin miramientos señor Rajoy aquí tiene tres miembros de su partido en Mallorca con sentencias por actividades delictivas a los que echar a la calle: Gabriel Cañellas (ex-presidente del govern balear) i José Antonio Berastain (ex-gerente del PP) condenados por el delito de cohecho  al recibir del promotor Antonio Cuart 50 millones de pesetas para financiar al Partido Popular y otros intereses particulares. Y ocupando actualmente la conselleria de medio ambiente del gobierno balear a Jaume Font condenado por delito electoral a inhabilitación para el ejercicio de cargo público. Falsificó cientos de votos por correo en las municipales de Sa Pobla, el pueblo del que era alcalde.

Esperaremos a las sentencias para que eche a la calle la docena de alcaldes del PP  imputados actualmente en casos de corrupción en Mallorca.

 

Comentaris

Pepe

Calle

Pepe | 02/12/2006, 16:01

Quina gran casualitat que Hidalgo amenacés a l'arquitecta municipal amb "la puta calle" també; " Si no firmas la licencia, te vas a la puta calle".
Aquesta gent té obsesió amb el carrer, un lloc temible per a ells.
També podem recordar "la calle es mía de Fraga"

Joan Ramon veterà

meitat

Joan Ramon veterà | 02/12/2006, 08:04

Allo de " amo dels teus silencis i esclau de les teves paraules" ho hauria d'aprendre Rajoy i molts altres politics. Pero saben que la memoria de les masses es fluixa. Rajoy deu saber que un bon porcentage dels càrrecs del PP hi son, al PP, pel que hi pugin treure a nivell personal, sense cap tipus d'escrupols. Peró tal volta al PP estan mes localitzats, però també mes protegits .

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb