URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Connexió Pollença - Andratx.

Alternativa | 06 Desembre, 2006 12:16

Avui al Diario de Mallorca es parla de la connexió entre diverses empreses constructores de Pollença i el cas Voramar: Las investigaciones policiales apuntan hacia varias empresas constructoras del norte de Mallorca.

(...) Los agentes de la Guardia Civil, dirigidos por los fiscales Pedro Horrach y Juan Carrau, están investigando otras empresas establecidas en la zona norte de Mallorca, en concreto en Pollença, que podrían estar relacionadas con la actividad urbanística que se ha desarrollado en los últimos años en el municipio de Andratx. No se descarta que en los próximos días puedan llevarse a cabo varios registros en estas sociedades (...)

 En primer lloc ens resulta incomprensible que s’avisi que es van registrar en un futur aquestes empreses, així segur que si podien encara trobar proves aquestes s’esfumaran.

En segon lloc per nosaltres resulta sospitós que si n’hi ha empreses de Pollença implicades al cas Voramar, Pollença sigui una bassa d’oli sense cap tipus de corrupció ni de corruptela com diuen nostres representants municipals i tertulians de la ràdio municipal.

Una mostra de l'urbanisme responsable, ordenat i net que diuen s'ha fet a Pollenç. Fotografia presentada al Concurs de fotografia. Port de Pollença;Gotmar  pirates matamuntanyes.

 

Comentaris

Tomeu del ¨Lloquet

Molta Barra

Tomeu del ¨Lloquet | 08/12/2006, 16:32

Tota la raó. Molta pegatina d'Autovia no, de marqueting verd...i a la vista està el desastre, quina vergonya: una imatge val més de mil paraules. I això només és una part: la Font, el Vilar, Formentor, etc, etc...
Un altre tema que apuntes, la corrupció d'UM+PP, és vox populi, tothom en parla i pareix a ser que no els falta raó. El problema és que no ens fiquin a tots al mateix sac.

tomeu

PP+Um0 Corrupció

tomeu | 08/12/2006, 15:08

Tot això amb 7 anys del trregidor d'urbanisme Joan Cerdà Rull maretjant la perdiu, i desprès ens dira que ell és ecologiste, n'hi ha que tenen BARRAAAAAAAAAAAAAAA¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb