URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

L'obscuritat de l'Ajuntament de Pollença (I): Amagar informació.

Alternativa | 08 Desembre, 2006 15:59 | facebook.com twitter.com

 
A partir de la notícia apareguda l’altre dia al Diario de Mallorca  de la connexió entre diverses empreses constructores de Pollença i el cas Voramar, i davant de les creixents sospites de l’extensió de la corrupció urbanística a altres municipis de la illa, volem denunciar les dificultats  que l’Ajuntament de Pollença  ha posat a Alternativa EU- EV de Pollença per analitzar el tema, i ho farem en dos articles:

 - El 18 de febrer de 2005 varen demanar per escrit quina era la situació administrativa i tramitació dels expedients d’infracció urbanística.

- El 4 de maig de 2005 davant de l’habitual falta  de resposta escrita per part de l’Ajuntament varen tornar a demanar la mateixa informació sobre els expedients d’infracció urbanística. 

- El 13 de maig l’Ajuntament  es va dignar contestar-nos ( una de les poques vegades que ho han fet) i segons ells en compliment de l’article 37 de LRJPACC(  Règim jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Común) no es podia donar accés als expedients fins que no fossin tancats i que la sol·licitut hauria de ser individualitzada.

El 23 d’agost d’enguany varen demanar per escrit  el número d’expedients d’infracció urbanístiques que s’han obert als darrers anys i com s’han resolt. No demanaven noms ni cap dada que afectes a la intimitat dels titulars, simplement una estadística numèrica.  A dia d’avui encara no hem obtingut resposta a aquesta petició, mentre que si que hem tingut resposta a un escrit posterior ( del 14 de setembre). Entre altres coses volien comprovar els comentaris del carrer  de que per part del zelador municipal s’obren molt pocs expedients d’infracció, fet que no hem pogut comprovar.

 També volem denunciar que l’àrea d’urbanisme  no és precisament una bassa d’oli com ens volen vendre, i que n’hi ha una sèrie de punts que caldria solucionar. Però això ho deixam per demà.

 Avui mateix surt al Balears i Ultima Hora la notícia d'aquest mateix comunicat de premsa i de la segona part d'aquest que publicarem demà. 

Article dedicat a ne'n Xisco que ens segueix desde terres llunyanes. Bona sort per Marroc. 

Comentaris

Tomeu del Lloquet

7 anys de destrucció.

Tomeu del Lloquet | 08/12/2006, 18:53

Com tu dius ja fa 7 anys que es dedica a això, i segons diuen han estat els set anys en que s'ha construit més i en més males condicions. Però en Joan no deixa d'estar ben vist per la gent del poble.
Pel que fa a nosaltres no ho tornarà a esser regidor d'urbanisme, i si no ho és ell pot ser gros de merda que se destapi.

Tomeu

Urbanisme

Tomeu | 08/12/2006, 18:17

I de regidor des de fa 7 anys el senyor Joan Cerdà Rull, alias el "mentider de Pollença"

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb