URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Tot és legal...dins la immundícia, naturalment.

Alternativa | 11 Desembre, 2006 11:20 | facebook.com twitter.com

Avui  Joan Cerdà al diari  Balears nega obscurantisme a l'àrea d'urbanisme i intenta marejar la perdiu; diu que com no tenim representació ( quines ganes tenim de tenir aquesta representació per poder fer una oposició més completa) no podem tenir lliure accés als expedients d'infracció urbanística ( fixau-vos com la llei defensa més als infractors que als possibles denunciants) i que lamenta nostra confusió en relació que Rafel Balaguer ja té plaça d'arquitecte. La veritat que ell encara és més oscur que l'àrea d'urbanisme. Bé li tornam a dir:

 -         Nosaltres no demanam lliure accés als expedients d’infracció urbanística com diu Joan sinó només  el número d’expedients d’infracció urbanístiques que s’han obert als darrers anys i com s’han resolt. No demanam noms ni cap dada que afectes a la intimitat dels titulars ( argument que torna a repetir Joan), simplement una estadística numèrica, per la que pensam que no falta cap permís de la secretària ( que si fos així, s’estaria estorbant molt, ja que nostra petició és d’agost).-         Diu Joan que lamenta la nostra confusió per que Rafel Balaguer ja té plaça a l’Ajuntament. Nosaltres no hem dit en cap moment que no tingui plaça, ja sabem que l’ajuntament va fer unes oposicions a mesura de Rafel Balaguer, més que discutibles. Si ja havia un arquitecte municipal infrautilitzat (Jaume Carbonero, ex-director general de Arquitectura i habitatge durant el Govern del Pacte de Progrés), feia falta un altre arquitecte? Hem de pagar tot el poble les fòbies de nostre regidor d’urbanisme? El que havien dit és que oficialment no n’hi un cap tècnic a l’àrea d’urbanime,  i que  l’arquitecte Rafel Balaguer segueix exercint com tal a pesar de que l’arquitecte titular  és Jaume Carbonero. Per què Joan encara no ha nomenat el cap tècnic d’urbanisme?  En resum ja estam acostumats a aquestes “marejades de perdiu” d’ en Joan nosaltres parlam d’unes dades molt concretes i ell ens respon parlant d’altres temes. Les preguntes són simples: -         Per què no ens responen i no ens donen una estadística amb el número d’expedients d’infracció urbanístiques que s’han obert als darrers anys i com s’han resolt.

Per què Rafel Balaguer segueix exercint  de cap tècnic de l’àrea d’urbanisme i no es fa un nomenament  oficial?

Com diu el roto. "TODO ES PERFECTAMENTE LEGAL...DENTRO DE LA INMUNDICIA, NATURALMENTE."

Comentaris

Pepe

No funciona

Pepe | 13/12/2006, 17:17

El tinc l'he de fer un repàs, però el que es segur és que l'àrea d eparticipació no funciona

xiu xiu

participació ciutadana

xiu xiu | 13/12/2006, 16:51

Hauriem de llegir el reglament de participació ciutadana (n'hi hi ha un, a Pollença). Malhauradament no varen fer cas a Jaume Jassos quan es va redactar...

Pepe

Informació

Pepe | 11/12/2006, 14:25

Efectivament a Andratx es publicaven els expedients, i a més a més la seva publicació va ajudar als denunciatns.
El primer pas per qualsevol acció és la informació l'Ajuntament de Pollença destaca precisament per la manca dìnformació. Comparar la seva pàgina web amb les d'altres pobles és plorar.Si no n'hi res que amagar que temen?

Joan Ramon

Menys paripe, més transparència senyor regidor d'urbanisme

Joan Ramon | 11/12/2006, 12:09

Sabeu que a Andratx, la pagina Web publicava els expedients?
+és a dir, a Pollenca l'area de urbanisme és més inaccesible que a Andratx.
Una altre cosa és que hi hagi corrupció.
Però s'intueixen poques ganes de transparència.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb