URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Mirar a altre costat

Alternativa | 12 Desembre, 2006 11:49 | facebook.com twitter.com

        Amb el pont i la mort de Pinocho no haviam pogut publicar encara el comunicat de premsa de la Plataforma Pro Camins Públics i oberts respecte al tancament per part del batle Tomeu Cifre d'un tram de la carretera vella de Lluc.  Una vegada més la Platadorma parla de forma clara, argumentada i fonamentada, mentre que el batle no ha tornat a dir res.            

 

 Desprès de les darreres notícies aparegudes, la plataforma pro camins públics vol fer una sèrie de puntualitzacions sobre el tancament de ca na Borrassa, propietat de la familia del batle.

El senyor Tomeu Cifré, Batle de Pollença , diu que donat el desús d’aquest tram de la carretera vella de Lluc, aquest a revertit al propietaris de la finca(fet que considerem improbable dóna’t que la carretera vella de lluc manté la seva titularitat pública),  curiosament aquest tram consta en el catàleg provisional de camins públics o d’ús públic del municipi votat pel mateix batle. Per això nosaltres considerem, que en cas de tenir un document de desefectació del camí, el senyor Cifre l’hauria de fer públic, i en cas contrari, hauria de fer el gest d’obrir el camí, no només per complir la llei, sinó per elegància i demostració de que l’interès general és anterior a l’interès particular.

Cal recordar en cas de no tenir un document de desafectació del camí que segons la llei de bases de regim local, article 80: els camins, com a bens d’ús públic, són inalianables, inembergables i imprescriptibles, i  al catàleg consta com a camí d’ús públic, així com ho és a la documentació arxivística de la que disposem.

El batle Tomeu Cifre, fa com Càndido Conde Pumpido  que no ets tan "cándido" i el Molt Honorable Jaume Matas a aquesta foto genial del país mirar a altre costat.

Corrupció a Mallorca?  Camí públic?

 

 

Comentaris

Pepe

Ja el va dir Franco

Pepe | 12/12/2006, 18:30

Atado y bien atado

Tomeu del Lloquet

Re: Mirar a altre costat

Tomeu del Lloquet | 12/12/2006, 16:52

És molt trist que el fiscal, aquest tal candido, parli amb una persona la qual te a dins el seu partit molta gent denunciada i sobretot, tothom sap de moltes "malifetes", qui es aquest home, candido, per dir que ja no passarà res quan hi ha tantes causes obertes? Perquè parla amb un president d'un partit investigat? Que és això que un altre carrec del PP(o el govern)està implicat?
Moltes preguntes sense resposta possible. I algú parla de justícia i d'investigació? Si això s'atura a Andratx crec que només serà una rentada de cara. Hi ha més coses que investigar i mil denuncies fetes. Però millor és mirar cap a una altre banda i fer-se el loco.

Pepe

Si la justícia no fa la seva feina...

Pepe | 12/12/2006, 16:02

Com els dos de la fotografia, no anam.

Tomeu

PP+Um0 corrupció

Tomeu | 12/12/2006, 13:46

Bé, això és una mmostra més de que el pacte de dretes a Pollenca funciona.
Per una banda el batle tanca un camí públic.
Perr altra el regidor d'urbanisme, que a més és conseller de patrimoni, li fa el joc i permet l'apropiament d'un bé públic, doncs el seu únic interès és la carira.
Vaja dos

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb