URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Serveis Socials?

Alternativa | 14 Desembre, 2006 12:09 | facebook.com twitter.com

Publicam un article que ens ha enviat Joan Ramon Bosch Cerdà, publicat  al PIP.El tema són els Serveis Socials, que a Pollença són magres i al Port practicament inexistents. La veritat que ahir quan la vaig llegi, vaig pensar que pràcticament no hem parlat ni criticat a la regidora de Serveis Socials, fa tan poca cosa que passa desapercebuda...Joan ha fet un perfet resum de les mancances de recursos i personal i de la privatització que fan d'aquests serveis el quatripartit de regrés PP-UMP-UM-UNPI.

 

Uns Serveis Socials amb mancances greus.

 

La delegada del moll pareix haver oblidat que també és regidora de serveis socials, bé, probablement  ha oblidat les dues coses. Així, aquesta regidora  membre de Unió Mòllera, no sembla haver-se donat compte de que la problemàtica social al moll va en augment i que en canvi la infrastructura en quan a personal és totalment insuficient i el recursos humans no arriben a poder cobrir ni un 50% de la problemàtica.

Per posar alguns exemples:

- El moll comparteix assistent social amb Pollença, i aquest només pot ser al moll tres hores els Dimecres.

- No hi ha cap educador de carrer destinat específicament al moll.

- La plaça de treballador social segueix pendent de convocatòria (Tal volta els deu interessar més cobrir-ho des de qualque empresa privada).

 

Per altre banda, pareix ser que hi ha hagut pagaments de estades a alguns hostals del Port de Pollença a persones no censades i que no responien als criteris  per tal de ser considerats usuaris d’ajudes socials al nostre municipi.

 

 

 


A més podem veuré com els criteris de gestió durant aquesta legislatura han anat encaminats a la privatització del la residència, a la contractació mitjançant empreses de serveis, que es podem considerar ETT’s  i a llevar-se mals de caps de davant, en lloc de treballar per tal d’aconseguir una dotació òptima pel moll  . La incapacitat per cobrir les greus necessitats del moll (es veu a les clares que no han estat cobertes), mantenint uns recursos humans insuficients, precedida de una demanda social urgent , és contestada per l’equip de govern  amb un maquillatge de marketing, sense treballar la transversalitat entre àmbits com l’escolar, el sociosanitari, etc i   no es respon a cap criteri de millora de la qualitat de vida dels nostres ciutadans.

Comentaris

Tomeu del Lloquet

Molt bé.

Tomeu del Lloquet | 14/12/2006, 16:27

Molt bé l'escrit, és un tema que no hem tractat massa i que realment és important.
No se si volen "privatitzar" aquesta plaça o més bé posaran a algú a dit amic seu. O millor: convocar una plaça d'amagat perquè s'hi presenti el seu amic i tot sigui legal i haguem de callar. L'amiguisme és lo que te.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb