URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Justícia i Corrupció.

Alternativa | 15 Desembre, 2006 16:17 | facebook.com twitter.com

 
Article (especialment l'acudit) dedicat a la subordinada "Puig Tomir alias Pollencina" continuarem denunciam les irregularitats de l'àrea d'urbanisme amb més força si és possible.

En aquest moment ens sembla complicat que es faci justícia de bons i de veres en els temes de corrupció urbanística, no només per les paraules i actuació del fiscal general Cándido Conde Pumpido sinó també pel que podem llegir avui al diari el País :“Un chivatazo obligó a adelantar una semana la detención del alcalde de Andratx”

A l’article es parla del malestar, que compartim,  del fiscal Juan Carrau amb les fiances que han pagat Hidalgo (100.000 euros) i Gibert (60.000 euros) per a sortir de la presó desproporcionades en relació als negocis immobiliaris que havien fet. Només Gibert havia ingressat segons Hisenda 800.000 euros no justificats en cinc anys

A més a més el fiscal ha assenyalat que s’ha permès als imputats pagar les seves fiances amb els doblers de les comptes intervengudes, o sigui que han aconseguit la llibertat amb una mínima part de la seva suposada activitat delictiva.

Més a prop ens ha agradat molt l’acudit dels germans Ramón i Xisco al Punt Informatiu, reflexa la zozobra per la que han passat des del Molt Honorable Matas fins a nostre Ajuntament.

Avui també he pogut escoltar a nostre regidor d’urbanisme Joan Cerdà (UM) a la ràdio municipal, La pena és que ja havia començat i només he escoltat el final de quan es referia a nostres crítiques a la seva gestió. Però pens que no ha dit res nou, o sigui no ha contestat a nostres preguntes, segueix marejant la perdiu i digent que no ens pot donar informació de les infraccions per que no tenim representació ( l’hem de donar les gràcies per la campanya que ens fa). No sé si ha explicat per què l’arquitecte interí fa de cap d’urbanisme sense nomenament oficial.

Respecte als temes urbanístics, genial o sigui n’hi ha un munt de temes penjats des de fa temps (cala carbó- l’Ullal, D. Pedro, polígon del Port, auditori...) però ningú es culpa seva, igual que segueix el creixement de les construccions il·legals i no diu res...

Pens que la setmana que ve aniré a la ràdio i esper tenir la oportunitat de poder parlar una mica del tema.

 

Comentaris

Pepe

D'acord Tomeu

Pepe | 16/12/2006, 11:53

Per fe un canvi revolucionari el primer pas és la concienciació com dius,per exemple per fer la Revolució Francesa primer va fer falta la il·lustració, o per fer la Soviètica va fer falta les idees de Marx.

Tomeu del Lloquet

Temps d'informació

Tomeu del Lloquet | 16/12/2006, 11:38

La única via al canvi dràstic de model i de fer les coses, revolució, passa avui en dia per la conscienciació de la gent, per la motivació. Aquest punt, previ, només es pot fer donant informació i denunciant poc a poc tot allò que no està bé. Lo primer és conscienciar, i pens que és la part de la revolució que ens ha tocat viure. Tal vegada arribi el moment en que la gent "despertarà" i se mourà abans que sigui massa tard i les coses canviaran.

Pepe

Volen canviar realment?

Pepe | 16/12/2006, 09:09

No dorms Animalista? Quan veus com estan fetes algunes lleis i els mitjans dels que disposengent com Salazar et plantejas si tota aquesta lluita contra la corrupció no é smés que paripé i propaganda

Pepe

En eso estamos

Pepe | 16/12/2006, 09:06

Gracias por tu participación pouet.
Modestamente estamos en ello, como dice el lema de nuesto bloc;CAP OBJECTIU ÉS MASSA PETIT,CAP VICTÒRIA MASSA INSIGNIFICANT. Teniendo en cuenta nuestras fuerzas no lo hemos hecho mal en estos tres años.

Animalista Convencido

Para Pou o Pouet

Animalista Convencido | 16/12/2006, 00:38

El fiscal de Medio Ambiente Adrián Salazar está "hasta arriba" de denuncias, hemos tenido que dejar para mejor ocasión las denuncias contra la Conselleria de Interior por autorizar "capeas" de aficionados y la entrada de menores en las corridas de toros, pese a que la Ley de Protección Animal lo prohibe, porque la saturación es máxima.

Pouet

Aclaro

Pouet | 15/12/2006, 22:25

Aclaro que lo anterior lo he escrito yo, pero como no controlo muy bien los artilugios de la informática, se me ha ido sin acabar el nombre. Queda dicho y redicho.

Pou

Es un punto de referencia

Pou | 15/12/2006, 22:23

Pepe, la revolución, quizás, es solo un punto de referencia que no hay que perder de vista. Carrau, Salazar y algunos otros necesitan que los ciudadanos les apoyen, que crean en ellos, que crean en la justicia. Hay que despertar a los ciudadanos de su letargo y que piensen que si no se mueven a tiempo puede ser que llegue un momento que sea demasiado tarde. Que mientras no les afecte, no se muevan, pero que, cuando realmente les toque de lleno, ya no puedan hacer nada. Esa es mi revolución.

Pepe

Qui calla atorga

Pepe | 15/12/2006, 19:30

El problema és que hi ha uns quants que el no tenen aquesta arcaïca mentalitat, sino que s'aprofitan de la mateixa per fer uns negocis impresionants i impresentables però com tothom calla, res canvia

Animalista Convencido

Tot és qüestió d'educació

Animalista Convencido | 15/12/2006, 18:35

A Pollença (supos que en altres pobles també) moltes persones majors no entenen el per què han de demanar permís per a edificar a la seva finca, si la propietat és seva i tot just seva.

Si a aquesta arcaïca mentalitat, li afegim una dosi de "voler ser més llest que ningú", tenim com resultat la situació actual Qui de nosaltres no ha cridat l'atenció a un familiar seu per un cas similar a aquest, i damunt el ”pur” has estat tu, que no volies incomplir la llei?

Tot això fa que m'acordi de les actes que va obrir la "Agència Tributària" a Pollença fa molts anys a algunes de les "fortunes" del municipi, a la pregunta de l'inspector del per què no havien declarat la seva Renda i Patrimoni la resposta va ser molt eloqüent, "A ningú li interessa el que jo tinc". Sense comentaris a aquesta mentalitat pollencina.

Pepe

Complicat

Pepe | 15/12/2006, 17:43

Per fer una revolució el primer que cal és que la majoria de la població reaccioni i de moment amb matances, fútbol i similars la majoria de la gent accepta que és normal hipotecar-se tota la vida per pagar un dret bàsic; tenir una vivenda digna. La veritat que sincerament i és dur dir-ho he pensat més vegades en abandonar la lluita que en la revolució. L'esperança és que al manco el fiscal pensa com nosaltres.

Pouet

Revolució

Pouet | 15/12/2006, 17:03

Pep, no se ens haurien de plantejar la revolució.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb