URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Les noves(?) pistes de tenis del Moll

Alternativa | 02 Gener, 2007 13:23

D’aqui 5 mesos, just abans de les eleccions, tendrem dues pistes de tenis al Moll. Espera, de que me sona? No n’hi havia ja de pistes? Les pistes de tenis del poliesportiu del Moll les van haver de llevar fa dos anys per poder ubicar la nova escola. I passats dos anys encara no les han tornat a fer. Passant l’escola de tenis a jugar a Duva.

Ara ens presenten el projecte com si fos una novetat quan tot duna que les van llevar les haurien d’haver començat a un altre lloc, o com a mínim haurien d’haver fet un conveni amb Duva per tal de que la gent seguís pagant a preus municipals(que tampoc son gaire barats).

També cal recordar que l’empresa que va posar gespa artificial al camp de futbol s’havia compromès a realitzar una sèrie de millores a les antigues pistes. Compromís adoptat quan ja se sabia que les llevarien. Cal també recordar que els altres compromisos d’aquest acord com son la millora dels vestuaris del camp de futbol s’han realitzat dos anys després, i que la gespa o l’acondicionament de la pista de futbet encara ni ha començat.

La piscina coberta és un desastre, els obrers es queixen de que no s’hi penses abans. Ara és un caos ja que no està res preparat per al cobriment. Durà més dificultat i més temps cobrir-la que fer-la de bell nou.

Tot plegat és una altre mostra de que l’esport no interessa als nostres governants més que per sortir a la foto i apuntar-se punts de cara a les eleccions.

 

 

Comentaris

Tomeu del Lloquet

Oposició???

Tomeu del Lloquet | 05/01/2007, 20:13

Tristament és així.Encara que no serà així per sempre. Amb una oposció més forta aquestes coses no passarien!

Joan Ramon veterà

electoralisme

Joan Ramon veterà | 05/01/2007, 17:32

Lo primer es lo primer. I lo primer es guanyar vots facils, que son la majoria. Així no queda temps per questions d'aqueixes que nosaltres voldriem, com pugui ser la millora de qualitat de vida dels ciutadans

Joan Ramon veterà

electoralisme

Joan Ramon veterà | 05/01/2007, 17:32

Lo primer es lo primer. I lo primer es guanyar vots facils, que son la majoria. Així no queda temps per questions d'aqueixes que nosaltres voldriem, com pugui ser la millora de qualitat de vida dels ciutadans

Pepe

Poc seriós

Pepe | 02/01/2007, 15:57

Al tema de l'esport com a la majoria dels temes de Pollença la falta de planificació és total, falta un estudi seriós de les necessitats del municipi tan a nivell d'instal·lacions com de técnics. Es fan les coses "a salto de mata" i això explica totes aquestes situacions absurdes i que es pugui vendre com un avanç coses que haurien d'estar fetes fa anys.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb