URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Cultura Obrera. Reflexió i lluita.

Alternativa | 14 Gener, 2007 16:21

Ens ha arribat el darrer número dels companys de barricada de Cultura Obrera per 0,50€, dotze pàgines plenes d’informació per reflexionar i lluitar. Que espereu per a subscriure-us o comprar-lo? Titulars:

- Denunciades les desaparicions de la repressió feixista. L’Associació per a la Recuperació de la Memòria Històrica de Mallorca, presenta una denúncia a l’Audiència Nacional  per desaparicions forçades durant el període 1936-1939. Respecte a aquesta notícia podem avançar  que properament tant la família de Martí “Bon Jesús” com de Josep Cànaves “Romí” afegiran els seus noms a aquesta denúncia.

- Mopis contra la destrucció. El col·lectiu Projecte Mopi denuncia el desgavell urbanístic i la corrupció política mitjançant accions directes públiques com interrompre el gol Mallorca Clàssic o el partit Palma Aqua màgica- Drac Inca amb pancartes denúncia. Entreu a la seva pàgina i donar suport a aquesta iniciativa.

- Passem  a l’acció ! Sí, però com? Critiques i reflexions sobre el moviment llibertari.

- Entrevista als germans Martorell, els dos joves de la plataforma Salvem La Real, acomiadats dels Tamborers de la Sala.

- Segona tertúlia de Cultura Obrera, al local de CNT Ciutat, el 25 de gener a les 20 h. Repensant l’anarquia actual.

- Mobilitzacions contra la corrupció urbanística i els preus de l’habitatge.

- La comuna d’Oaxaca.

- La problemàtica de les antenes mòbil. Aquest tema ens ha fet reflexionar sobre l’antena que hi ha dins el Port i d ela qual ja s’ens han queixat alguns veïns.

 Recordam també que avui  a TV3, just després del Telenotícies  (a les 21:30 aprox.) el programa 30 Minuts tractarà del "Cas Andratx".I en principi sembla que ho farà esmentant prou bé el paper que ha jugat el GOB.  Vos recomanam el programa, i sobretot, que en faceu difusió per a tota aquella gent que coneixeu

 Un reportatge de: Roser OliverProducció: Mertixell RibasImatge: Ferran Prat
Muntatge: Àngel RufíNo deixeu de visitar: http://www.tvcatalunya.com/p30minuts/30Item.jsp?idint=1147&item=reportatges

 

Avui podeu trobar al día del mundo un interessant article de Gabriela Corrazo sobre una notícia apareguda a aquet bloc.

Preparan un plan de integración para los jóvenes inmigrantes del Port de Pollença. El club EU Moll proyecta un acercamiento cultural y deportivosuman a una iniciativa para alejar a los jóvenes de la droga y la delincuenciaLos grupos políticos se suman a una iniciativa para alejar a los jóvenes de la droga y la delincuencia

 

Comentaris

Pepe

Gràcies

Pepe | 15/01/2007, 23:34

Gràcies per la informació, un veï va tenir molesties durant una setmana per un pitit insistent d'aquesta antena. Com he dit és un tema a estudiar.

Animalista Convencido

Comentari sobre l'antena de telefonia mòbil

Animalista Convencido | 15/01/2007, 15:15

Suposo que l'antena de telefonia mòbil que us referiu és la que hi ha en el carrer Vicens Buades, sobre la central de "TELEFONICA", doncs bé, quan es va instal·lar aquesta antena fa ja uns anys, jo vivia en l'Edifici L'Auba a escassos 20 metres de l'antena, per aquell temps jo tenia el meu equip de radioaficionat i tot just us puc dir que durant l'any i mig que vaig viure a la zona, no vaig tenir cap interferència electromagnètica de l'antena, totes les interferències que tenia eren procedents de les rentadores de la indústria de la bugaderia del veí i de les neveres del bar de baix, però de l'antena mai vaig tenir cap interferència. Ara que d'això fa ja cinc anys.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb