URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Democràcia participativa.

Alternativa | 15 Gener, 2007 12:22 | facebook.com twitter.com

Avui, encara que sigui amb un titular  que fa referència a la polèmica del col·legi del Port; " El alcalde del PP asegura que ha hecho ´ponerse las pilas´ a la Conselleria por los inacabados del colegio" surt al Diario de Mallorca una fotografia i una referència a la conferència d'Imma Mayol. Com haviam dit al final de la mateixa varen proposar al batle Tomeu Cifre i a la regidora de participació ciutadana Bel Cerdà ( presents a la xerrada) que obrissin a la participació ciutadana la decisió de què s'ha de fer a l'edifici antic del col·legi Miquel Capllonch.

Sembla que en principi els ha agradat la idea, ara esperam veure com la desenvolupa, Imma va comentar a la seva xerrada que per desenvolupar de bons i de veres  la participació ciutadana fa falta pressupost per estudiar quina és la millora manera d'arribar a la màxima gent de la manera més efectiva possible ( a Barcelona,encara que té una altra dimensió,  només en un estudi es varen gastar 50 milions de les antigues pessetes). A més a més tothom ha de rebre resposta a les seves suggerències o peticions, cosa que de moment no es fa a l'Ajuntament de Pollença.

Nosaltres ja tenim un parell de idees que properament publicarem i farem arribar a l'Ajuntament, de moment teniu obert aquest bloc per fer vostres suggerències.

Comentaris

Tomeu del Lloquet

Ha servit d'alguna cosa

Tomeu del Lloquet | 15/01/2007, 17:03

Referent a la qüestió del pressupost, no cal invertir tants millons ja que Pollença és un municipi petit, i en aquests casos la gent se'l sent més seu i sap el que hi falta, i no crec que sigui difícil que s'impliqui. Amés el periòdic local és una eina que empra tothom, i fer una bustiada informativa no és tan costosa. Lo que si seria imprescindible que no s'utilitzés el mètode representatiu i que no se polititzés massa, que cada persona trii el que més cregui que és necessari.
Però és una passa endavant que s'accepti una proposta com aquesta.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb