URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Caciquisme UM.

Alternativa | 17 Gener, 2007 15:04 | facebook.com twitter.com

 BONES FESTES I MOLT D'ANYS.

Publicam aquesta carta que ens ha enviat el company Joan Ramon Bosch Cerdà; clientelisme i oscurantisme, dues de les caraterístiques d'Unió Mallorquina a Mallorca i també a Pollença. Caciquisme del segle XXI.

Els contribuents també agrairíem una explicació de la senyora Munar.

El PSM des de principis de legislatura ha denunciat les pràctiques clientelars de Unió Mallorquina, mitjançant la creació d’entitats integrades per militants i alts càrrecs del partit de la senyora Munar, totes les iniciatives presentades en forma de mocions, interpel·lacions, propostes de comissions d’investigació i preguntes, sempre han trobat la mateixa resposta, silenci.

A hores d’ara, el PSM considera que aquestes entitats han rebut més de 1.100.000 euros. A aquests s’han d d’afegir les quantitats que han rebut les empreses: Ara Balears, Centro de negocios Dos puntos i Punts d’impressió d’Arts gràfiques (administrador i apoderada són la mateixa persona) i que s’han convidat en nombroses ocasions a procediments de contractació sense publicitat del Consell de Mallorca (sobre tot del departament de Cultura) , empreses que es caracteritzen per oferir serveis al consell pel doble del preu habitual.

Els nacionalistes del PSM demanen la creació d’una comissió d’investigació, negar-s’hi seria una mostra de volar ocultar informació a tots els contribuents de com s’utilitzen els dobles dels ciutadans, fet molt habitual de la dreta a Mallorca, que actualment governa al Consell Insular i també al parlament Balear. Ens diuen el que han gastat en infrastructura, però ens callen els tipus de contractacions, de pressupost real en educació, serveis socials... tot una mica massa tèrbol, al meu parer.

La República ja va lluitar contra el caciquisme. Cartell de http://www.elcantodelbuho.org

 


 

 

 

Comentaris

Pepe

S'han querellat amb el mundo?

Pepe | 18/01/2007, 22:25

El día del mundo cada dia publica una sobre UM, evidentment es tracta d'un enfrontament que ja ha arribat a ser personal però si la meitat són veritat...

Un decebut.

Re: Caciquisme UM.

Un decebut. | 18/01/2007, 18:33

Calúmnies?. Com diuen en castellà “no hay más ciego que el que no quiere ver”: Com es pot presentar a la diada del caçador amb un abric de pells i una bossa que segons la meva al•lota val mig milió de les antigues pessetes?. Com pot tenir mes pressupost en protocol que el president del govern espanyol?. Na Munar, la madona de la grava, és la més rica de Mallorca. Pareix mentida que el PP li comporti totes aquestes coses, que record que es paguen amb els nostres imposts, tot per tenir-la contenta i tenir fermat l’ajuntament de Pollença o el de Manacor o el de Calvià. I a saber el que haurà fet el regidor Joan...Fa empegueir.

Pepe

Un que no pactará amb UM

Pepe | 17/01/2007, 21:43

Hi ha molt de subvencionats. La veritat ofèn

Tomeu del Lloquet

Anonimat

Tomeu del Lloquet | 17/01/2007, 20:53

Ni nom, ni arguments, ni opinions que demostrin el contrari... Anonimat. Abans ser d'esquerres era amagat, ara és la dreta la que te por de dir-ho. Potser no ho diuen perquè saben que fan les coses mal fetes. La dreta hauria de madurar politicament

joan ramon

ostres

joan ramon | 17/01/2007, 17:33

tan empagaites estan els votants de um que no volen donar el seu nom?

Un que votarà UM

Bravo UM

Un que votarà UM | 17/01/2007, 15:16

Endavant UM. No feu cas de les calúmnies

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb