URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Urbanisme UM "Atrapado en el tiempo"

Alternativa | 23 Gener, 2007 12:00 | facebook.com twitter.com

Ahir m'en vaig sentir com el protagonista de la pel·lícula "atrapado en el tiempo" condemnat a repetir eternament el "día de la marmota" al llegir el Diario de Mallorca, tornava a viure una situació de fa dos anys.

El 22 d'abril de 2005 el Diario de Mallorca treia el següent titular:

"El Consell contratará constructoras para demoler las obras ilegales

Deian que per octubre començarien a esbucar 39 construccions il·legals ( eren infraccions entre 1994 i 2002). Pollença era un dels municipis més afectats amb 6 obres ilegals 

Dos anys després el mateix Diario repeteix casi el titular i parla de les mateixes obres il·legals. El Consell convoca un concurso para la demolición de ocho obras ilegales, una diferència és que les 39 construccions il·legals de fa dos anys s'han reduït a 8 ( no sabem si els altres propietaris han esbucats els mateixos les seves construccions il·legals, tenien un termini d'un any). Les 6 obres il·legals de Pollença s'han vist reduïdes a una (aviseu si haveu vist a algú esbucar la seva obra il·legal), un porxo. Quan l'esbuquen serà el fí de les infraccions urbanístiques a Pollença, la gent ja tremola.

Anirà nostre regidor d'urbanisme Joan a fer-se la foto davant de la demolició? Igual la deixan pel 2011, ja se saps que aquesta gent d'UM no vol quedar mal amb ningú.

Sabeu també que anunciava el conseller Bartomeu Vicens al 2005, l'aprovació de la figura del defensor del Territori. Ja l'hem dit  aquesta pel·lícula es  diu  atrapat en el urbanisme il·legal

O sigui per UM no passen els anys, això es diu rapidesa i eficàcia,el Consell després del Voramar actúa contundenment quatre mesos abans de les eleccions. 

QUE ES VAGIN A PRENDRE EL PÈL A ALTRA PART PER FAVOR 

Foto del DM del 2007, molt pareguda per cert a la del 2005. 

 

 

 

Comentaris

Pepe

Notícia

Pepe | 25/01/2007, 13:13

Avui notícia al diari de Balears i al Última Hora.

Pepe

Diversos

Pepe | 24/01/2007, 22:33

Ahir varen portar a la pradina de Mª Fe a Son Dureta i a les 2:30 de la nitla varen de portar a la Clínica planas per la saturació de Son Dureta.

Nosaltres com no volem pactar amb Um ja se saps som uns radicals.

Tomeu del Lloquet

Ànim a Joan Ramon

Tomeu del Lloquet | 24/01/2007, 18:46

Esper que en Joan Ramon se recuperi aviat. Lo de Son Dureta no te nom, Hi vaig esser fa poc, a una habitació amb la finestra rompuda, la porta rompuda, un forat al celràs del bany...
Potser que tenguem Joan per estona, i tot perquè tothom se baralla per fer-li la bona amem si vol pactar amb ells. Tots els partits volen pactar amb UM, amb això que se diu de centre...

Pepe

Salut Joan Ramón v.

Pepe | 23/01/2007, 23:24

Hola Joan esper que ton apre es recuperi, dona-li records.
De la massificació de Son Dureta són culpables els especuladors del PP. L'ampliació era més barata i ràpida que fer un nou hospital

Pepe

Fins maig

Pepe | 23/01/2007, 23:21

Efectivament la candidata del PSOE serà na Francisca i será oficial abans de que acabi el mes.
Joan té possibilitat de ser batle, tant per que juga a dues cartes PP - PSOE com per quel'oposición "insitucional" ha estat molt fluxa. Vist el panorama urbanístic a Pollença i els set anys de regidor d'urbanisme de Joan havia materia per fer una bona oposició. Tampoc ajuda la falta del bloc a Pollença
La clau de amb qui governará Joan pens que dependerà del resultat a nivell autonòmic.
L'intercanvi que dius esper que no sigui veritat però a aquest mòn de polítics-cadires ja no em sorprén res.
Nosaltres l'únic que podem fer es seguir fent oposició de bons i de veres, d'aqui a maig encara hi ha temps,ell que no hem de fer es donar a Joan ja com guanyador, ni perdre la il·lusió de canviar aquest poble, sinó haurem perdut les eleccions abans de començar.

Miquel

Re: Urbanisme UM "Atrapado en el tiempo"

Miquel | 23/01/2007, 20:17

O vosaltres ho dubtau que en Joan no serà batle?. Està mes clar que l’aigua que passi el que passi, tindrem Joan 4 anys més. En Joan que és molt viu però poc llest, i que estima tant la cadira, ja ho té tot pensat i si no que li demanin al PSOE... Dins un bar de Pollença vaig escoltar que la candidata serà na Francisca Ramon i que el PSOE li donaria la batlia a canvi de que la ex-batlessa tengui dedicació exclusiva, 4 anyets de feina i jubilació assegurada.
Els que pensàvem que podia haver un canvi polític a Pollença ens haurem de quedar amb les ganes...

joan ramon

salutacions

joan ramon | 23/01/2007, 19:27

Arpofit aquest espai per dir-vos que en joan Ramon veterà va tenir ahir una caiguda anant d'excursií i és va trencar el radi del braç esquerra i que haurà de ser operat demà a les 17 hores a l'hospital de Son Dureta, que entra altres coses està més que masificat, la prova és que s'ha pegat des d'ahir fins avui a un pasadis doncs no hi havia habitacions.
Salutacions

Pepe

Periodisme més actiu

Pepe | 23/01/2007, 19:10

Amb l'hemeroteca resten retratats, el que haurien de fer els periodistes quan fan una d'aquesta ( i fan moltes)és dir-les que tenen coses més importants que fer que repetir la mateixa notícia i a Pollença tenim més d'un exemple. Quantes vegades s'han fet la foto a la Gola?
De res Joan.

Joan Serra

UM o els especuladors de les paraules

Joan Serra | 23/01/2007, 18:05

Sense comentaris,... volen quedar bé amb tothom i això els hi crea un cercle viciós no donant-se que els tenim més calats i vistos que els T.B.O. Supòs que per a segons qui encara donen el "Pego". Pepe em vaig confondre per allò de que vius al moll, Sorry"!.

Tomeu del Lloquet

Paasa el temps i no passa res

Tomeu del Lloquet | 23/01/2007, 16:22

Amb aquest panorama de deixar-ho tot per més tard i passar la pilota als pròxims que entrin tot és més fàcil. Si d'aquí uns mesos tornen a guanyar, doncs a deixar passar el temps. Si no governen, a pressumir de l'aprovació d'esbucaments i que el govern de torn no fa res. És perfecte per ells.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb