URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Carretera vella de Lluc, més actuacions i menys paraules.

Alternativa | 27 Gener, 2007 23:10

Publicam el darrer comunicat de la plataforma camins públics i oberts.Nosaltres estam cansats d'acords que després no es compleixen, si el propietari no fa cas després de 8 mesos d'un decret de batlia, l'ajuntament no hauria de permetre al mateix realitzar obres per una institució que no respeta i el tancament de la carretera hauria de ser esbucat. I això no és ser radical, radical és tancar un camí públic i no fer cas a l' Ajuntament.

 

Carretera vella de Lluc, oberta ja ¡

 El passat plenari del 25 de Gener de 2006, el consistori pollencí va acordar per unanimitat una moció presentada pel PSM, recollint la reclamació que des de fa més d’un any anem fent de recuperar l’ús públic de la carretera vella de Lluc, en tot el seu recorregut, que en alguns trams és coincident amb la ruta de pedra en sec, i en altres no.

Així nosaltres volem manifestar la nostra satisfacció en el resultats de la votació, però també la nostra cautela en el que significarà aquesta., doncs, entre altres fets cal tenir en compte que fa més d’un any  que reclamem la retirada dels obstacles que impedeixen el pas per la carretera vella de Lluc a l’alçada de la finca de l’empeltada.

Cal recordar que és va signar un decret de batlia el 25 de Maig de 2006 (ara fa 8 mesos), però ni el mateix signant, ni l’actual batle han reclamat els darrers mesos el seu compliment, i pareix poc probable que vulguin actuar d’ofici.

El Senyor batlle ha dit que abans de remetre els fets als jutjats vol tenir una reunió amb el propietari de l’Empeltada, lloc on se furta un boci de la carretera vella de Pollença a Lluc. Tenint en compte que la finca de l’Empeltada, confrontant amb la carretera vella de Lluc és propietat de una persona que ha vist com algunes obres de l’ajuntament, gaudien de la seva confiança, per tal de dur-ne la direcció, és a dir,  té fil directa amb l’actual equip de govern, la reunió ja haurà tingut lloc i  per tant en cas de que es vulgui seguir furtant aquest tram de la carretera vella de Lluc, l’ajuntament actuï en conseqüència.

Per això, volem felicitar a tot el consistori per l’acord , és a dir:

· Acordar prendre les mesures necessaris per fer complir el decret de batlia del 25 de Maig de 2006, en quan a llevar els obstacles que invadeixen la carretera vella de Lluc a l’alçada de la finca de l’empeltada.

· Recuperar l’ús públic de la carretera vella de Lluc en tots els trams on s’hi trobin entrebancs.

 I també expressar la nostra cautela en quan a les actuacions que s’hi duran a terme, doncs desprès d’un any i mig sense veuré cap actuació efectiva per part del govern municipal, esperem fets i considerem que aquests no poden ser substituïts per paraules.

 


 

 

 

 

Plataforma pro camins públics oberts

Comentaris

Tomeu del Lloquet

Complir la llei

Tomeu del Lloquet | 28/01/2007, 13:03

Hi ha que veure lo que costa complir la llei i esbucar les obres il·legals(com és el cas de la barrera) que tenen algun tipus de sentència o ordre. Aquest comportament només duu a que la gent es cregui impune davant la llei i impulsa i legitima noves il·legalitats.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb