URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Mort als seregalls

Alternativa | 06 Febrer, 2007 11:45 | facebook.com twitter.com

Que hem de dir d'un article de Joan Serra, com sempre suscribim tot el que diu, ja m'agradaria tenir aquesta retranca mallorquina per dir les coses ( cada comunitat té els seu humor, pens). Joan Cerdà i aquesta gent ( ahir Tomeu feia el mateix) s'amagan darrera técnics i lleis que els mateixos han possat o han fet per justificar el que és injustificable, la destrucció suïcida de la illa.

MORT als SEREGALLS

 Una de les meravelles per excel·lència que els pollencins observam embadalits els dies de turmenta són els seregalls de La Font. Idò bé, l’ajuntament ha decidit seguir amb el pla de desenvolupament expansionista de l’any tirolel.lo i ha canviat aquests monuments naturals per xalets monumentals. “Quien mal anda mal acaba”, se’n, recorden del fulletó turístic on tot eren “fotomentides”, idò així anam, “Pollença is different”. Au venga, molta parafernalia ecoturística i quan mos em de posar “u traje” de fer feina...ja, ja, l’únic ECO que s’escolta és el de les paraules donant voltes per dins la Sala de Plens. Si jo som una persona molt democràtica, si Pollença vota l’expansionisme i l’espoliació lucrativa del territori com a model econòmic, no hi estaré d’acord, però ho acceptaré i respectaré les decisions polítiques, ara lo que no me va be és la hipocresia institucional. Si vostè escolta al regidor d’urbanisme, el GOB i en M.Àngel March, són simples “aficionadillos”. Això de tirar pilotes fora cap als plans territorials i als tècnics no s’hi val. O som o no som, quan un entra a n’aquesta àrea a de tenir clar el model a desenvolupar i s’ha d’equipar amb tots els medis i enginys polítics necessaris per aconseguir-ho. Veure-les venir i deixar tota la responsabilitat a la inèrcia del món immobiliari ens augura un futur molt poc “Different”. Un pollencinisme de foto i patrona que mira l’amor del seu poble d’una manera interessada i no és capaç d’enfrontar-se a la maquinària constructora per por a que la butxaca li faci figa.
 

 

Joan Serra Cerdà

Nous seregalls made PP-UM. Foto presentada al concurs Urxella de Miquel Cifre Navarro. Vista des de la Font. 

Comentaris

Pepe

UMP - UNPI

Pepe | 09/02/2007, 21:31

UMP ja és un nom buit, ara és totalment una sucursal del PP al Port.
En quant a UNPI pens que és el tipic partit de fer favors de poble, el que diu molt poc en favor dels que le votan però també de la resta de partits. A un Ajuntament amb tranparència i igualtat UNPI no existiria.

joan ramon veterà

progrés?

joan ramon veterà | 09/02/2007, 17:35

Evidentment, hi ha molta gent a Pollença que es preocupa del progrés... del seu compte corrent. Això no es nou. EL que es mes trist es que son els que tenen la pella pel manec del govern municipal, i precissant mes, no son els que donen la cara, ja tenen els seus mamporreros. Aixó tampoc es nou.UNPI i UMP son els replegadors dels vots reticents a votar UM o PP, i que després posen al servei de qui sigui, a canvi d'un plat de llenties.

Pepe

Pròximament les fotografies.

Pepe | 06/02/2007, 22:36

Benvingut al club dels "radicals",això de fer por a aquesta gent de bé que només mirà pel progrés de Pollença no està bé.
Seregalls, arbres, zones humides... això no té futur,ets un conservador.

Joan Serra

...a Tomeu

Joan Serra | 06/02/2007, 18:45

Gràcies Tomeu, fa uns moments he enviat les fotos que havien de sortir al PiP a n'en Pepe. Se veu que els meus comentaris són perillosos pel municipi i no puc "xerrar" obertament dins el meu poble, hauré de seguir enviant cartes al director que es veu que són menys perilloses pels qui manen, igual que el blog del Fil directe. Això no els hi fa por, ara un article axí com mana, els hi pegue una mica de suor. Salutacions!!

Tomeu del Lloquet

A Joan

Tomeu del Lloquet | 06/02/2007, 18:27

Molt bo l'escrit. Ha sortit a algún mitjà? Me sorprendria molt veure'l publicat!
Endavant Joan, bona feina.

Pepe

NO, no.

Pepe | 06/02/2007, 16:29

A dimitir és a l'única cosa que diu no, no...

tomeu

Joan "sisi", podries dimitir

tomeu | 06/02/2007, 13:34

A mi la manera de expressar la degradacio que pateix Pollença, per part de Joan Serra m'agrada tant, com poc m'agrada la feina que s'esta fent des de la regiduria d'urbanisme.
Té raó en Joan, de l'altre joan, el "sisi" ja no ens podem esperar res de bo.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb