URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Dues formes de fer política

Alternativa | 07 Febrer, 2007 11:45 | facebook.com twitter.com

UM - UNPI segueixen amb la seva manera de fer política ( i diuen que són diferents al PP) ; matances al Port aquest cap de setmana al Miquel Capllonch, curiosament el mateix lloc on nosaltres hem pensat fer conferències. Són dues maneres de pensar com s’ha de fer política. Per cert el que no sabem és si UNPI ara és dirà DOSPINS, igual d’aquesta manera rasquen més vots al Port de Pollença

El bloc fa unes jornades sobre l’urbanisme i el model econòmic i territorial a Palma.”Molt bones les dues cites que han inclòs al programa:

“ L’honradesa és sempre digna d’elogi, encara quan no reporti utilitat, ni recompensa, ni profit” Ciceró ( un que no podria militar a PP-UM).

“ No resulta satisfactori de contemplar un món privat de tota activitat espontània de la natura... Si la Terra he de perdre una part important d’aquestes coses agradables que posseeix i que el creixement il·limitat de la riquesa i de la població poden sostreure-li, amb la simple finalitat de donar cabuda a una població més gran, però ni millor ni més feliç, jo espero, pel bé de la posteritat, que ells (els partidaris del creixement il·limitat) s’avindran a esdevenir estacionaris abans que la necessitat no els hi obligui”. John Stuart Mill (1848). Principis d’economia política.

Ja sabem que entre matances, paelles, fotografies, fer net el despatx els diumenges, saludar a cada batle els dilluns... no tenen massa temps per llegir però  podien fer una mica de cas a Mill. I abans que la manca de turistes, per la falta d’atractius de la illa, ens obligui, aturar aquest creixement d’asfalt i ciment. També podien reflexionar tots els que s’alegren de que contínuament augmenti el nombre de turistes . Més turistes no vol dir millorar.

Pdt. Avui a les 18:00 a ràdio pollença parlarem del llibre de Pere Josep Coll sobre l'Adelante. 

El genial  acudit d' en Pau publicat al Diario de Mallorca( 31.-01-07)

Programa de les jornades 9 de febrer, des de les 16:45 a 20:30 a la sala d'actes del centre territorial de la ONCE /(c/ Mancor, 8. Palma) 

Comentaris

Pepe

Perdona

Pepe | 07/02/2007, 20:36

Perdona animalista vaig escoltar el teu missatge, eprò tenim una roda de premsa molt important divendres i vaig una mica de cul. Si que ens interessa,després de divendres parlam.
També estic fent gestions per mirar que passa amb l televisió digital terrestre i el tema d'Alcúdia

Animalista Convencido

Per cert

Animalista Convencido | 07/02/2007, 18:23

Tinc el documental "Earthlings", és sobre el tracte que dóna l'ésser humà als animals, vindria molt bé per a aquestes celebracions, està a la vostra disposició.

Tomeu del Lloquet

Conservadors

Tomeu del Lloquet | 07/02/2007, 18:04

Si canvien el nom per DOSPINS encara tenen collons de voler-ne deixar només dos. I fer matances de pins, i amb les entranyes d'aquests omplir budells dels animals morts i així conservar els trocets de paper per utilitzar-los per fer la desfilada triunfal el dia de l'innauguració de la circumval·lació. D'aquesta manera el que havien estat els arbres d'aquella zona tornaran al seu lloc, i serà el vent qui se'ls emporti, com a troços de paper. Sou uns conservadors! que no veis com Hong Kong està ple de gent, i que jo sàpiga no són mallorquins, o sigui que deuen ser turistes! Perquè després digueu que quan estigui tot urbanitzat no vendran els turistes...

Pepe

Des d'els romans.

Pepe | 07/02/2007, 15:41

Panes i circum, té uan llarga tradició i ja se saps amb la tradició és difícil raonar.

Animalista Convencido

Trist

Animalista Convencido | 07/02/2007, 15:20

Haver de matar a un animal simplement per diversió.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb