URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Encobriments i mentides (TPP 4)

Alternativa | 16 Febrer, 2007 11:39

LA TRAMA DEL PORT DE POLLENÇA 4.

Ens resulta totalment inadmissible el encobriment que fa  l'empresa pública Ports de les Illes Balears de la cessió irregular (a dit i durant tres anys) del varador del Port a una empresa que té a la dona de l'assessor de ports Guillermo Coll Mateu, com una dels seus tres socis . Ports no només no realitzat cap tipus de condemna d'aquesta immoralitat, el que ens fa suposar que la coneixia, sinó que els seus òrgans de gestió fan oïdes sordes a les nostres peticions de documentació.

Durant tota aquesta setmana hem telefonat i manat correus electrònics demanant una entrevista amb el director gerent Pedro Iturbide, amb el director Ángel Matías Mateos o algun altre responsable que ens pugui mostrar tota la informació referent a la concessió de la cantina i la cessió del varador del Port, i no hem obtingut cap resposta. Pensem que és totalment inadmissible que, a pesar d'haver donat cada vegada el nostre telèfon, Ports encara no s'hagin posat en contacte amb nosaltres. És obligació dels organismes públics facilitar l'accés a la informació sol·licitada, més en un cas com l'assenyalat on hi ha serioses sospites de corrupció. Si no hi ha corrupció i les nostres acusacions són tan greus ( paraules del propi Mito) el normal és que l'empresa pública de Ports s'hagués posaten contacte amb nosaltres ràpidament per a demostrar que tot està en regla legalment parlant.

Dilluns presentarem la petició  d'informació i reunió per escrit i en cas de no rebre resposta el demanarem via judicial.


Mentrestant el senyor Guillem Coll Mateu es va dedicar a mentir en la ràdio municipal quan va dir que el dimarts que a les 11 ningú havia demanat encara la documentació assenyalada ( ho havíem fet el dia anterior). Però sobretot menteix quan diu que cap empresa ( més que a les quals s'ha cedit el varador) havia mostrat interès pel varador. Tant Motonaútica Bonaire com l'Associació d'usuaris i amarradors del Port de Pollença ens han confirmat que havien mostrat el seu interès tant a Guillem Coll Mateu com a Ports mesos abans de fer-se la cessió i que després no varen saber res fins que la cessió ja s’havia fet..

També resulta realment sorprenent que el partit del que Mito és president, Unió Mollera Pollencina no hi hagi fet cap tipus de declaració i que el batle Tomeu Cifre  doni el seu suport ( article del diari el mundo del dimecres) a Unió Mollera Pollencina, quan les nostres acusacions no anaven contra aquest partit sinó contra la persona del seu president i en relació al seu càrrec d'assessor de Ports.

Igualment va resultar patètic veure com a la tertúlia de polítics del dimecres  a la ràdio municipal ni tan sols es va citar el tema de ports, ens imaginam que abans de parlar els polítics acorden els temes (hem de dir que no havia cap representat del PSM). Ben trist és que ni PSOE ni UM hagin tret el tema i es dediquessin a parlar de temes generals de fora poble.

Varen parlar mitja hora de la negativa del PSOE a participar en els programes d'IB3 i varen aprofitar per posar-se medalles sobre la pluralitat de la ràdio municipal, inclós ens varen citar, són gent tan democràtica i plural que deixen participar a partits sense representació política com nosaltres. Gràcies, encara que això és merit de la directora de la ràdio més que dels polítics. Ja posat podien deixar-nos participar a aquesta tertúlia ( segur que pujava l'audiència) i avisar-nos quan va Mito a parlar de nosaltres per poder replicar  com va poder fer ell, el divendres.


 

 

Comentaris

xiu xiu

comissions

xiu xiu | 22/02/2007, 19:48

Si, peró hi pots col·locar , encarà que sigui amb calçador, els teus amics- correligionaris torpestorpes. Ja veuràs si aplega aquesta regiduria en Mito...

Tomeu del Lloquet

Money

Tomeu del Lloquet | 20/02/2007, 09:44

No te sorprengui, els serveis socials no tenen comissions.

tomeu

quina barra

tomeu | 19/02/2007, 20:16

sorpren que la gent d'unio mollera mantengui els mateixoses sereis socials de quan fou batle ramon rebasa, i encanvi en "mito" hagi fet tanta via en aconsegui un lloc com assessos, que pagam tots els ciutadans

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb