URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Els conills no surten.

Alternativa | 24 Febrer, 2007 09:14 | facebook.com twitter.com

A l’Ajuntament sembla que li surten alguns trucs de màgia bé i altres no tan bé, i és que els conills que va comprar l’Ajuntament a 13 euros no sempre surten bé  del barret de colpa. Alguns fa anys que no surten

NO SURT LA INFORMACIÓ URBANÍSTICA.

Avui al día del Mundo Gabriela Corrazo publica un article sobre el recurs de Reposició que hem interpotat a l'Ajuntament de Pollença per denegar-nos (després de reiterades sol·licituds; febrer 2005, maig 2005, agost 2006 i gener 2007) el nombre d'expedients d'infracció urbanística que s'han obert en els últims anys 2004, 2005 i 2006 i  del seu resultat".
És lamentable que el regidor d'urbanisme Joan Cerdà Rull no sigui capaç de treure aquest conill (després de 7 anys ocupant el càrrec) i parli de fer un gran pacte entre els partits per solucionar els greus problemes urbanístics als que s'enfronta Pollença. Pensem que abans de fer el truc de màgia del "gran pacte" la regiduria d’urbanisme hauria de ser fer transparent el seu barret de colpa. Per actuar fa falta partir d’una informació completa de quina és la situació urbanística actual del municipi.

NO ACABA DE SORTIR BÉ LA INAUGURACIÓ DEL COL·LEGI DEL PORT

El divendres es va inaugurar oficialment el col·legi nou del Port de Pollença, una obra que feia falta, el que no feia falta era la lluita que ha hagut entre el PP i UM per treure el conill i posar-se les medalles d’aquesta obra. A pesar de que fa ja dos mesos que es fan classes al col·legi encara funciona amb un generador elèctric provisional el que provoca que encara no puguin funcionar els ascensors i que la calefacció tampoc no es pugui emprar al cent per cent. A la mateixa sala de la inauguració, el cable elèctric estava aferrat a les parets de manera provisional. Igualment falten persianes. Els conills paguen la poca destreça dels mags.

NO SURT L’OBERTURA DE LA CARRETERA VELLA DE LLUC.

Ahir també interessant carta de Antoni Manuel Gorrias (veure article anterior de l’Urxella) dirigida al batle de Pollença on li recorda la seva ineficacia com mag i la seva obligació de fer complir el decret de batlia de data 25 de maig de 2005, i treure el conill de fer obrir el tancament il·legal de la carretera vella de Lluc, la discriminació als discapacitats que això puposa. Antoni explica que ha fet ja una denúncia davant el defensor del poble per discriminació als discapacitats i que si no et soluciona seguirà als tribunals. Per acabar recorda que el propietari  que desobeeix l´ordre d´obertura del tancament il·legal és un dels responsables de  la construcció del Centre de Dia de Pollença? . O siguiEls infractors beneficiats, els febles discriminats...Avui mateix al Diario de Mallorca El PSM pide que la carretera vieja a Lluc sea un bien público del CIM

NO SURTEN ELS COMPTES.

Del tema de les factures i de la desastrosa gestió econòmica ( avui al Diario de Mallorca 1 i 2) d’aquest ajuntament parlarem altre dia.

 

 

 

Comentaris

Pere J. Garcia

Males notícies

Pere J. Garcia | 24/02/2007, 09:49

Avui, com cada dia, llegir la premsa és posar-se a plorar. Però realment la situació és de rialles.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb