URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ports de les Illes Balears, mangarrufes amb discrecció.

Alternativa | 28 Febrer, 2007 11:55

Avui el Punt Informatiu publica nostra resposta a l'escrit de l'anterior PIP d'en Mito ( el podeu trobar a la continuació d'aquest article). També hi ha una carta de Joan Ramon dirigida a Mito i el ContraPunt d'Eva Cerdà dedicat a la transformació d'Unió Mollera Pollencian en el PP del Moll,

Des de nostres denúncia de la mangarrufa de cessió a dit del varador durant tres anys a una empresa on la dona del mateix Mito(assesor de Port) és sòcia, hem seguit acumulant informació sobre irregularitats que s'han fet al Port.

Al mateix temps  a més de fer la corresponent petició per escrit, hem enviat dues correus electrònics per dia a Ports demanant una entrevista amb algú responsable i la documentació sobre les cessions i concessions fetes al Port. Encara no hem obtingut resposta. O sigui fem unes acusaciones de greus irregularitats a una empresa pública i aquesta no ens vol ni rebre ni mostrar la documentació de les seves actuacions al Port de Pollença. Increïble aquesta és l'Adminstració Pública del PP. Suposam que volen deixar passar el temps i que haurem d'arribar al contenciós administratiu per consultar una informació pública.

Si voleu podeu retallar i enviar la petició i enviar-la a
info@portsib.es o a l'altre correu electrònic de Ports 

"Senyors

Els vaig a enviar cada dia un correu electrònic demanant una entrevista amb Pedro Iturbide , Ángel Matías Mateos o algun altre responsable que ens pugui mostrar tota la informació referent a la concessió de la cantina del Port de Pollença i el restaurant stay i la cessió del varador del mateix Port.

Pensem que és totalment immoral que una de les empreses a les quals s'ha realitzat aquesta cessió tingui com sòcia a la dona de l'assessor de ports Guillermo Coll Mateu. Pensem igualment que és inadmissible que Ports encara no s'hagin posat en contacte amb nosaltres.

Espero la seva resposta via correu electrònic en aquesta mateixa adreça o cridant-me al ________"

ÉS LEGÍTIM I NECESSARI.

Al darrer PIP Guillem Coll Mateu “Mito” ens demanava, a Alternativa EU_EV, reiterativament si nostra roda de premsa i forma de fer política era legitima . Li direm al senyor Guillem que no només són legítimes sinó també necessàries.

Primer ens acusa d’electoralisme, l’hem de dir al senyor Guillem que els temps d’aquesta denúncia els ha marcat el mateix “Mito”, al fer la cessió del varador a l’empresa de la seva dona només uns mesos abans de les eleccions, suposam que per assegurar-se el negoci si n’hi ha un canvi de govern. Nosaltres no hem esperat ni un dia des de que hem coneguts els fets per fer la denúncia . També l’advertim al senyor “Mito” que aquest tema no acabarà amb les eleccions i  que farem la feina que faci falta per aconseguir una gestió pública transparent i neta del Port.

De les millores que s’han fet en el Port, no ens volem repetir però són més que discutibles, s’ha pensat més en el negoci que en fer obres bàsiques i necessàries tant en matèria de seguretat com de medi ambient.  I sobre tot aquestes obres igual que totes les actuacions de Ports han estat  marcades per la manca de transparència.  Tan complicat és informar a l’Ajuntament de les obres que s’havien de fer? Per què no s’ha posat un simple suro al Port per anunciar els concurs públics i les cessions de negocis que s’han fet al Port?

Diu el senyor Guillem que no tenim proves. No és suficient prova que una empresa constituïda en abril, “Sa naútica d’es moll”, que té com un dels seus tres socis a la dona d’en Guillem ( pel que sabem amb nul·la experiència a les empreses nàutiques), uns  mesos després aconsegueixi la cessió, sense concurs públic, a dit per tres anys de serveis al varador del Port, per part de l’empresa pública Port de les Illes Balears on Guillem té el càrrec d’assessor.  No és suficient prova saber que havia altres persones que s’havien interessat per la possible cessió del varador i que no varen ser informades en el moment de fer-se la mateixa cessió. No és això suficientment immoral per denunciar-ho públicament?

Ara li direm al senyor Guillem el que no és legítim.

No és legítim fer una coalició política per aconseguir un càrrec de confiança a una empresa pública.

No és legítim que una empresa pública com Ports de les Illes Balears faci oïdes sordes a nostra petició de la documentació de les concessions i cessions que s’han fet al Port aquesta legislatura. Fa dues setmanes que demanam aquesta informació cada dia i no hem obtingut encara cap resposta.

No fa falta que el senyor Guillem ens animi  a  anar als tribunals.  El concurs oposició de guardamolls, all que va participar com assessor, a pesar de no ser membre del tribunal, ja es troba als jutjats. Si pensa que a la resta de les seves actuacions i de l’empresa  pública Port de les Illes Balears no s’ha comès cap irregularitat res més fàcil que mostrar-nos tota la informació referent a les concessions i cessions fetes al Port. No és això una petició legítima.

Si al senyor Guillem li quedés una mica de dignitat dimitiria com assessor de Ports i president d’Unió Mollera Pollencina.

Comentaris

Pepe

Ports

Pepe | 04/03/2007, 09:39

Ara mateix el més indignant és l'actitut de Ports, dues setmanes sense resposta a nostres peticions diàries d'informació.

Joan Ramon veterà

sarcasne

Joan Ramon veterà | 04/03/2007, 01:25

o cinisme, com a defensa i per no plorar davant aquets abusos, es el que utilizs, Pepe, i perdona. Pero pense que "todo queda en casa" quan fiques la familia pel mitg

Pepe

Esperança

Pepe | 02/03/2007, 19:47

Ja però tothom té dret a canviar, sobre tot si has ficat a la teva dona en un assumpte com aquest i la teva família correix perill.

Joan Ramon vetera

pasta gansa

Joan Ramon vetera | 02/03/2007, 18:36

Dimitir d'això, amics meus, seria dimitir dels sous i influencia que significan . I aixó si que no¡
No enteneu que no hi ha un atom d'ideologia a l'exercici de la politica a que es dedica mito. Simplement, guany i influencia lligada al guany. I per això l'engany es constant, i per això s'han de menester els vots

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb