URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Dos sous per una feina.

Alternativa | 02 Març, 2007 12:03 | facebook.com twitter.com

Avui al dia del Mundo podeu trobar un article de Gabriela Corrazo sobre nostra denúncia de la creació d’un nou càrrec de confiança a l’Ajuntament ;un cap de servei d’obres amb unes retribucions mensuals de 1725 euros ( 14 pagues).

Aquest nomenament és difícil de justificar quan el regidor de Serveis Martí Ochogavía té dedicació exclusiva per exercir de cap d’aquesta àrea. Què fa aquest senyor? Com gestiona la seva àrea? Per què hem de pagar dos sous per la mateixa feina? Per què s’ha creat aquesta plaça eventual quan a la plantilla del personal laboral de l’Ajuntament fa anys que hi ha una vacant d’encarregat de serveis, que hauria de cobrir-se mitjançant oposicions.

Un nomenament que a més  és fa quan la  situació econòmica de l’Ajuntament és crítica, amb una retallada al pressupost del 2007 de més de 1,270,000 euros, degut als errors d’ingressos del 2005 i de despeses del 2006[1].En aquesta situació l’Ajuntament no es pot permetre el capritx de nomenar un nou càrrec de confiança ( que s’uneix a altres quatre ja existents; un arquitecte, el gerent  d’Emser i la gerent de la residència i la directora de la ràdio).

Pensam que aquest nomenament és una mostra més del desgavell econòmic i tudada de doblers que actualment domina la gestió de l’Ajuntament de Pollença.

Igualment és una mostra de la mala gestió de l’Ajuntament respecte al  personal laboral,. El que haurien de fer és regularitzar el personal interí i disminuir les contractacions de personal extern i la utilització d’”autònoms falsos ”  per la realització de feines que hauria de fer personal directament contractat per l’Ajuntament, cas de la directora del museu municipal o del tècnic d’esport, entre d’altres.

 [1]  - L'exercici 2005 es va tancar amb un dèficit de 842.000 euros que ha suposat un retall de 300.000 euros al pressupost del 2006 i de 542.000 euros al del 2007.

- Al darrer plenari es va reconeixer que s’havien autoritzats 729.097 euros  sense tenir partida presupuestaria, suma que s’haurà d’incloure al pressupost de 2007

 

Comentaris

Pepe

Notícia

Pepe | 04/03/2007, 15:17

Avui la notícia al UH i al DdB

Pepe

Reflexions

Pepe | 02/03/2007, 19:39

Pens com tu dius Hans que la clau d'aquest tema és que Martí ha de fer campanya. I no es tracta de fer un estudis de mancances i un programa seriós, sino de fer sopars,repartir favors i somriures...
Que el tema del pèrsonal de l'Ajuntament està mal estructurat és clarísim, com casi tot a un Ajuntament on s'han fet les coses a cop d'intució o favor.

Pepe

Animalista

Pepe | 02/03/2007, 19:34

Hola Animalista m'has enviat tu la nota de ANPBA?

Joan

Re: Dos sous per una feina.

Joan | 02/03/2007, 19:21

Que voleu que vos dgui, jo que fa 4 mesos que no faig feina i no tenc dret a Paro per això d'esser autònom, me toqca molt els (censura), aquesta política despilfarradora consistorial, ja és ben hora que cada pollencí rebés el rebut del que li costa diariament mantenir tota aquesta parafernàlia de tècnis 2 tècnis, 3 tècnics,...encarregats, encarregats d'encarregats,....batle,2 batle, 3 batle,...., lloguers, 2 lloguers, 3 lloguers..., està clar que cerquen contaminar molta gent monetàriament per a seguir en el poder creant aquests vincles de dependència econòmica. Que els hi aprofiti.

hans

sous parasits

hans | 02/03/2007, 19:01

El curios de la nova dedicació exclusiva es que la persona que rebrà aquesta paga no la havia demanada. Simplement que la plantilla de l'Ajuntament esta mal estructurada i dimensionada.Però havien de trobar cualcun que fes la feina que hauria de fer Marti Ochogavia, sense que aquest deixas de cobrar la seva dedicació esclusiva i pogues dedicar-se a la campanya electoral. Per cert , talment UMP : Perque no fan campanya electoral per UM i deixan d'enganyar el poble amb el conte de UNPI?

Joan

Re: Dos sous per una feina.

Joan | 02/03/2007, 19:01

Això és la "juguesca" de l'anònim, dona a pensar de la part política que s'ha escrit i molts cops són autèntics "judas" que s'aprofiten de l'obscuritat per a envenenar. Aquest anònim és més "Radikal" que la meva noble reflexió damunt la Font, però clar, en Rull és un intocable.

Animalista Convencido

"Ojito"

Animalista Convencido | 02/03/2007, 18:23

"Ojito" que a Pollensa hi ha autèntics especialistes a moure la merda i quan olora ells surten de "rositas", a un altre li carreguen el mort i ells són els salvadors del poble. Tot això basat en anònims i xafarderies.

Pepe

Preocupació

Pepe | 02/03/2007, 17:52

El fil directe milloraria si no fos anònim, pens que quan es diuen les coses s'ha de donar la cara, els anònims no m'agraden.
El que és realment preocupant és que s'acabat febrer i em sembla que el PSOE segueix bastant dividit i inactiu.

Joan

Juan Fernandez

Joan | 02/03/2007, 15:52

Si no t'ho deia per vosaltres de Pollença, em referia al partit a nivell autonòmic, supòs que ja ho deuen saber. A lo millor és mentida,a la gent li agrada xerra per xerrar (però poques vegades s'equivoca). Si és veritat no estiran molt a treure-ho. Esper que seguiu així,sense donar abast, això indica que sou gent honesta i treballadora. Si sortiu mem si m'enxufes a qualque banda.(és broma). Això ja comença a encalentir-se. Hei això den Juan Fernandez, no sé qui ha estat, ni m'interessa, però trob que és de molt mal gust despectar una persona sense donar la cara. El fil directe és molt poc democràtic, ara que també així podem llegir pensaments que d'una altre manera no sortirien a la llum. Tot són maneres de mirar-ho. Ja he sentit comentaris i això pot afavorir al PSOE pel fet de crear victimisme cap a un militant. Les paraules sense cara a vegades s'escupen amb efecte boomerang.

Pepe

Truc

Pepe | 02/03/2007, 15:16

Gràcies Joan, la veritat que aquests quatre anys he après molt de Pollença i de molt de temes. Però el truc és que cada vegada més gent confia en nosaltres, ens informa d'aquests temes i nosaltres els fem cas. Darrerament he de dir que no donam abast.
Del tema que dius no se res, amb Pollença ja tinc suficient però puc passar la informació a Palma.

Joan

Diners a la carta

Joan | 02/03/2007, 12:43

Molt bé Pepe, realment dominau tots els aspectres municipals, i els rebatiu amb coerència i fermesa ètica i moral. Una llàstima que sigueu poca gent fent feina, però a vegades quan més són més s'embullen. No sé si saps coses del xaletet den "Gomez"(dto.general de caça) a Selva, he sentit comentaris que no està en regla. Supòs que si és així li donareu un poc de branca pels diaris.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb