URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

P.P. S. A.

Alternativa | 09 Març, 2007 10:51 | facebook.com twitter.com

Si haveu seguit una mica la premsa sabreu que el regidor d'urbanisme de  Calvià ha hagut de deixar el seu càrrec, que no la cadira, després d'haver-se comprobat que havia assignat compres i contractes "a dit" a l'empresa Leymen, propietat del seu germà. I com aquesta gent no es conforma amb fer negocis a nivell local, aquesta mateixa empresa Leymen ha fet bons negocis a altres llocs de Mallorca com Pollença. 

Ahir i avui podeu llegir al Balears i al "Última Hora" com fa  negocis el Partit PopularAhir  Un dirigent veïnal del Moll afirma que la Sala els forçà a contractar Leymen.Avui El concessionari de la platja del Moll denuncia Leymen SL per 12.000 €. L'empresa no els tornà un aval després de lliurar el material

 Si uniu aquest cas de nepotisme al del Port, teniu una bona idea de com funciona el P.P. S.A. El que haurien ser doblers públics per millorar la vida dels ciutadans es converteix en "amem com poder fer negoci".

La denúncia de l'expresident de l'associació de veïns del Port de Pollença , Antoni Vidal és molt clara.

«Quan jo era president de l'Associació de Veïns del Port de Pollença, l'Ajuntament ja tenia emparaulada la compra de tot el material de les platges amb Leymen i no tinguérem opció d'anar a una altra empresa. Les dutxes ens semblaren bastant cares però no ens donaren cap altra opció, o ho agafes o ho deixes», digué l'expresident de l'Associació de Veïns del Port de Pollença, Antoni Vidal, que confirmà que fou el mateix Ajuntament qui els subministrà els catàlegs de Leymen. «Ens ensenyaren els catàlegs i ens digueren que era el que havíem de comprar»


 


El que ja no és tan clar és la resposta del regidor Joan Comas (PP):

"Comas digué que «les clàusules del concurs deixaven ben clar que l'empresa que guanyàs tenia quatre anys per posar socorristes, dutxes i passarel·les, entre d'altres coses per poder tenir unes bones platges. El que no es pot fer després dels anys és dir que s'han sentit obligats a contractar alguna empresa»" 

Una cosa és obligar a posar uns serveis a la platja i una altra diferent és  el que denúncia Vidal; no tenir cap opció de triar la millor empresa per comprar el material necessari. Igual que no és igual fer un concurs públic per gestionar el varador que triar una empresa a dit on casualment és sòcia la dona de l'assesor de Ports.

El que sí estam d'acord amb Joan és que no s'han d'esperar anys per denúnciar aquestes mangarrufes, però clar la gent te por de represàlies. També al cas del Port ens trobam amb gent amb negocis que no s'atreveixen a denunciar totes les mangarrufes que s'han fet.

Com sabeu el PSM també ha denunciat que el mateix regidor de Medi Ambient Joan Comes (PP) va encarregar feines a aquesta empresa Leymen. Els cartells que es compraren els podeu veure alguns ja caiguts i  sense haver-s'hi posat encara els mapes. Sospitós no?

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb