URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Il·legalitat i Moralitat

Alternativa | 13 Març, 2007 12:41 | facebook.com twitter.com

Fotografia i article de Joan Serra ( gràcies una vegada més per la teva col·laboració, a veure si s'anima més gent) Ell diu que és light i és que la realitat és heavy total. A mi la veritat que el que diu em sembla molt correcte i ho hem discutit a les assemblees. Pens que la llei sempre ha tengut en compte els atenuants i les diferències. Com diu, el que no té perdó sóns els constructos promotors, que des de que es va fer la llei dels Habitatges Vacacionals han comprat finques a mansalva. Millor llegiu l'article i opinau.

Il·legalitat i Moralitat

 Benvolgut–da pollencí-na, em dirigeixo a vostè sense cap ànim de lucre, i amb l’única finalitat de reflexionar damunt la temàtica actual del mal anomenat, progrés rural.

Que li ve més de gust, un pa amb oli davall una alzina, o gambes dins una piscina?...,vet aquí la metàfora del debat al nostre poble. A jo m’agraden més les gambes, ara bé, si per a menjar-les he d’omplir de vici i despotisme lucratiu el medi natural, que (i perdonau el meu excés) “les bombin”. La destrucció del territori, sempre ha d’esser per motius de supervivència, com feia un temps l’agricultura, desforestava grans terrenys per a la sembra de l’aliment. Actualment, dins aquest “Kaos” obert de, l’ara ja, “falç”, espai rural, hi podem trobar dues vertents: les “I.M.S” i les “I.M.I “. “ Il.legalitats Moralment Sostenibles”, que se justifica per ésser l’únic terreny en propietat, i en la falta de col·laboració autonòmica-estatal pel seu manteniment, llaurar, exaquear, cadastre..., i amb el xalet, veu la manera de passar, per a fi, en positiu el capital de la finca. A més, també s’excusen ( i bé que fan),en la parcel·lació en el temps, lo qual ha suposat herències amb casetes dins cortons i la pèrdua d’edificabilitat a l’altre, tu sí i jo no. A vegades les lleis tallen i cusen injustament, sense pensar en problemes futurs, la gent no entén de problemes “Makro”, el mirall està en el veïnat.

  “Il·legalitats Moralment Insostenibles”, propietaris de molts terrenys que sembren un o dos xalets dins cada parcel·la, i tots aquells constructors-promotors que s’han dedicat a comprar finquetes per tot amb l’única finalitat d’espoliar al màxim el territori rústic, movent terra i edificant 2 i 3 pisos, deixant una aberració macarrònica per a l’eternitat.

Les “I.M.S”, les podem discutir i és més un problema de mala visió de futur dels nostres governants, els quals no van pensar en la manera de mantenir l’espai rural una vegada la indústria agrícola va passar a turística, l’ecotassa, per molt que la critiquin, fou i serà una bona eina de futur per al manteniment de la Bellesa Balear, la tassa, emperò, ha de millorar, i a més no s’ha de condicionar segons el parit de torn, ha d’esser un pacte de tots. Ara, el que jo trob que hauríem d’anar tots els pollencins de la mateixa ma és  amb les “I.M.I”, les quals no tenen perdó de Deu i fins ara tothom encara els hi riu les gràcies. El territori no pot mantenir els excessos lucratius d’aquests “mafiosos rurals”.

Lo mínim que podem fer per Pollença és que les il·legalitats si ho seran per futur, siguin Il·legalitats Moralment Sostenibles per a la sustentació familiar, no aquesta moda de fer xalets on no se pot per a després vendrer-lo.

 Aquesta fotografia també és de Joan Serra i acompanyava a altra que ja hem publicat d'obres a la Font.

 

                                                                                      Joan Serra Cerdà

Comentaris

Pepe

Poques novetats

Pepe | 13/03/2007, 23:03

D'en Mito només sabem que va dien que és inocent i que ens denunciará JA, JA...
Cada dia enviam dues correos electrònics a Ports demanant la documentació, quan hagi pasat un mes des de la petició per escrit farem un recurs d'alçada, suposam que pasarà altre mes i farem un contenciós administratiu per aconseguir informació pública d'una empres apública, com diria Cascos Manda Cojones.
Supós que demà sorita al PIP nostra denúncia del que ha passat amb l'estacio marítima.
Gent que podi apartar més proves té por pels seus negocis i de moment nohan donta el pas que necesita el Port per fer.

xiu xiu

I en Mito?

xiu xiu | 13/03/2007, 22:29

Ja que parlam de moralitat: Sabeu res den Mito?

Pepe

Crack econòmic

Pepe | 13/03/2007, 22:17

Les notícies que arriben de la situació econòmica de l'Ajuntament són més que alarmants. En teoria el pressupost del 2007 segons Tomeu hauria d esoritr entre febrer i març, esten impacients per veure d'on han retallat el més d'un milió que falta. De moment els regidors cerquen activitats gratuïtes com bojos i fan telefonades als amics demanam subvencions, ajudes...

Pepe

panorama gris.

Pepe | 13/03/2007, 22:13

Una buena hiostoria jdt, cómo tu dices hace falta que los políticos reacciones y qu ela gente reflexione. El problema de los primeros es que los que actualmente están en el ayuntamiento no tienen credibilidad y la mayoría d elso ciudadanos sienten cómo normal lo que es una ilegalidad.

Joan Ramon Veterà

Ben embullats

Joan Ramon Veterà | 13/03/2007, 22:06

Primer principi, dret a la vida. Per aixó, que te a veura de on venia o on anava ideologicament De Juana Chaos, a mi el que hem preocupa es defensar la vida d'aquesta persona, den Rajoy o de qui sigui, des de el meu convenciment humanista de que la vida humana es sagrada, i la pena de mort, un fracàs de la societat.
De Juana Chaos es un assasi d'eta, està comprovat. Si portàs uniforme de soldat americà a l'Irak i es carregàs tota una familia, nens,donas,vells inclossos,com ja a passat moltes vegades,tans sols seria un combatent antiterrorista estressat pel combat.
Per mi, que hi ha una pugna PSOE- PP per poder presumir i guanyar vots amb el prestigi del qui acabi amb el terrorisme, es a dir, el terrorisme es utilitzat per guanyar vots. En quan a la manipulació dels mitjans de comunicació:
Qui era mes assasi, el jefe d'Auschwitz, o Goebels, que posa els cinc sentits a provocar la guerra on moriren 50 milions de persones, 6 d'ells a les cameres de gas?
I no fa Jimenez Losantos de Goebels?
Per desdramatitzar:
Heu de saber que en Michel guarda el menjar per la crisi econòmica que li espera a l'Ajuntament amb el dèficit que te, quan ja no es puguin pagar ni les dedicacions exclussives. Al manco podran menjar entrepans a les comissions de govern i als plenaris, amb el menjar que diuen els del PP que te a les conservadores.Així que no heu de criticar tant la seva previssió, tal volta un dia li hauren d'agrair.
Sincerament, hem preocupen mes els desgavells urbanistics que no la gelera den Michel

Pepe

Demà toca Munarquia

Pepe | 13/03/2007, 21:36

Segurament talaieta la teva informació és bona. Demà vendra la Munar a inaugurar la segona fase de la circumvarl·lació a les 12, suposam que Joan aprofitarà per fer-se la foto. I és que el pas de crític a conseller s'ha de pagar.

talaieta

Re: Il·legalitat i Moralitat

talaieta | 13/03/2007, 20:47

I tant que ja estan en precampanya (i això que havien estat bastant callats), tant que un confident d'UM m'ha dit que demà en Joan Cerdà farà la seva presentació com a candidat de UM-UNPI davant dels mitjans de comunicació per llevar protagonisme als peperos i als seus clons molleros que per lo vist demà firmen el pacte per anar plegats a les eleccions, amb presència d'en Matas.
La foto és molt important i quan en Joanet no és el protagonisme i no surt a la foto s'enfada... Quin egocentrisme. Més li valdria aclarir tots els desgavells que ha fet a l'àrea d'urbanisme...

jdt

depressiu

jdt | 13/03/2007, 20:22

bueno,ahora me voy a enrollar
un poco.
toda mi vida ,la he vivido en la font,hasta que me case y me fui a vivir en el calvario,y estas barbaridades ya vienen bastante de atras,me acuerdo
cuando delante de la finca de mis abuelos,que con 2500 mts hicieron un xalet para alquilar y el meu padrinet digue aquets estan sonats,pero esta mes sonat el qui vendra darrere i per una propina no li moura expedient.de lo que hablo tenia 17 años y tengo 38
ahora vivo en el calvario desde hace 12 años y cuando salgo a la terraza y miro a la font me dan ganas de llorar.si el meu padrinet volviese se volveria boix.
es un tema que los politicos tendrian que resolver,pero a este paso y con este ayuntamiento que tenemos no haremos nada,como la gente no reflexione lo tenemos fotut.

Pepe

Ens centram

Pepe | 13/03/2007, 18:22

Aquest persoantge JLS, està fent molt de mal. Del tema de Juana si voleu ja farem un article, encara que personalment estic una mica saturat. Pens que ens haurien de centrar en el tema inicial d'aquest article que ens toca més a prop.
Què pensau?

Animalista Convencido

El talibán cristiano

Animalista Convencido | 13/03/2007, 17:12

Recuerdo cuendo presentaba la linterna F. Jimenez Losantos fustigaba al gobierno de PP, ahora al de PSOE y después al que venga, porque nadie volverá a cristianizar los colegios públicos.

Pepe

no me he explicado bien

Pepe | 13/03/2007, 17:05

Tienes razón, no me he explicado bien lo siento la comparación sólo se quería referir al en teoría viraje ideológico. evidentemente uno es un asesino y el otro un incitador al odio y la violencia que espero no nos traiga ninguna muerte algún día.

Joan

En fin

Joan | 13/03/2007, 16:10

Comparar a De Juana CHaos con Federico Jimenez Losnatos... No creo que sea apropiado, es verdad que los extremos se tocan, pero hay extremos y extremos.

Yo creo que De Juana siempre ha sido de extrema derecha, cuando se alisto en ETA se paso a la ultraextrema derecha con corte racista y ultra, porque usaban el asesinato. Se paso del fascismo ( FUerza NUeva ) al nazismo ETA.

Los radicales de la Izquierda Abertzale que usan la palabra y no la violencia no se pueden comparar con De Juana. Federico es victima del terrorismo, de Juana terrorista.

Pepe

L'article

Pepe | 13/03/2007, 16:03

He llegit l'article del plural, confirma el que sempre s'ha dit "los extremos se tocan" si Jiménez Los Santos, Pío Moa, Piqué... venien de partits a l'esquerra del PCE també pot pasar com en aquest cas al revés

Pepe

Solucions?

Pepe | 13/03/2007, 16:00

Com solucionar el tema de les construccions en sól rústic? Esperam idees, és un tema molt complex si parlam de solucions concretes.

Pepe

UM problemes de llista

Pepe | 13/03/2007, 15:58

Hola Garci, es nota que el PP i UM han entrat ja en precampanaya , oficialment mantenen les formes però no perden l'ocasió de criticar al soci en privat.
Darrerament cada vegada que parlo amb un d' UM o el PP em diu alguna de l'altre. Però si volen que els fem la feina bruta ens hauran de donar proves i dades exactes. Per nosaltres UM i PP "tanto monta, monta tanto" per tant cap problema en donar branca alternativa.
Del que dius puc confirmar la segona, la llei que obliga a llistes amb un 40 % com mínim de dones ha emprenyat molt a Joan que pensava tornar a posar als mateixos en els primers llocs que al 2003. Ja se sap que UM dona la idea de no passa res, tot funciona bé i ha de continuar igual.
Clar tenim a Joan i Malena segurs, i alobligat soci Martí Ochogavía també. Resta per tant un lloc per una dona (i no tenien ninguna pensada pels 5 primers) i l'altre per Toni Oliver o Michel. I clar en aquest moment no tenen gens clar treure més de 5 o sigui que cap dels dos accpeta de moment anar 6é.

Joan

Sabia ud

Joan | 13/03/2007, 15:34

Sabia ud que De Juana Chaos venia de una familia fascista?

Sabia ud que De Juana fue militante de Fuerza Nueva ultraradical y muy facha?

Sabia ud que cuando De Juana abandono el fascismo español y se paso al nazismo vasco ( la famosa ¿¿¿Izquierda??? abertzale ) su violencia se multipluco por mil?

Sabia ud que De Juana nunca pudo ser lider de ETA por motivos raciales? no era puramente vasco ni tenia Rh negativo

Pues todas estas cosas la deberian saber todos esos jovenes que defienden a ETA y a la ¿¿¿¿¿izquierda????abertzale porque dicen qeu sond e izquierdas y anticapitalistas. Pues bien tanto uno como otro son de corte racista y ejercern la violencia racial, por tanto un poco nazis ( extrema derecha )

Aqui puede ver sobre De Juana, su pasado fascista

http://www.elplural.com/politica/detail.php?id=10335

talaieta

Re: Il·legalitat i Moralitat

talaieta | 13/03/2007, 15:21

Se m'ha oblidat comentar el texte d'en Joan Serra: desgraciadament realista, a veure si ens mobilitzam tots el dia 27 de maig i acabem amb tot això i amb el desastros urbanisme d'UM.

talaieta

Re: Il·legalitat i Moralitat

talaieta | 13/03/2007, 15:18

Estic al·lucinada amb el que diu en Garci...Si tot això és cert i aquest confident del PP no parla més del compte, crec que és molt greu.
En Martí és una persona que tothom afirma que te brutors però ningú el denuncia. Aposta molta gent no va voler col·laborar amb el sopar de la teulada de la parròquia, perquè era ell qui duia el "cotarro" de tot...
I a en Joan Cerdà no li quedarà més remei que posar a na Malena Estrany, que tant li molesta...

Garci

Confidents del PP

Garci | 13/03/2007, 13:54

Un confident del PP m'ha comentat unes coses:
-que en Michel te tres conservadores a casa seva on i guarda les restes del menjar que posa l'ajuntament als dinars i convidades.
- que en Joan Cerdà estava molt emprenyat amb la nova llei electoral perquè ha de posar dues dones en els cinc primers llocs de la llista electoral.
- que en Martí Ochogavia s'ha quedat les freixures (restes del porc) de les porcelles que regalen als guanyadors dels foguerons.
Hem demana que fiquem canya. Ido, aquí queda per dit.

Garci

Re: Il·legalitat i Moralitat

Garci | 13/03/2007, 13:48

L'escrit està molt bé, però no acab de veure com se solucionarien aquestes IMIs. Que feim amb les ja construides? que feim amb les que s'estan construint i es construiran?
Per cert, la foto molt bona. encara que posa dues plantes i jo només hi veig un arbre.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb