URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Polítics singulars i el retorn de la Base.

Alternativa | 14 Març, 2007 07:09 | facebook.com twitter.com

Es veu que avui serà un dia mogut de precampanya  segons ens va dir ahir talaieta, un confident d'UM l'havia dit que avui en Joan Cerdà farà la seva presentació com a candidat de UM-UNPI davant dels mitjans de comunicació per llevar protagonisme als peperos i als seus clons molleros que per lo vist també avui firmen el pacte per anar plegats a les eleccions, amb presència d'en Matas. Molt bé que es facin fotografies amb Mito, després que no digan que no sabien res d'aquests personatge " Dios los cría y ellos se juntan"

El que és segur és que Maria Antònia Munar visita, avui a les 12,  les obres de la segona fase de la variant del Port de Pollença. O sigui que "el crític Joan" aprofitará per fer-se una foto amb la princesa.

Teniu a aquestes fotografies un bon exemple de com funciona UM i nostre regidor d'urbanime i conseller Joan. Em va impresionar la fotografia (darrer PIP) que es va fer Joan  vora  dos arbres que s'havien d'incloures al catàleg d'arbres singulars ( amb 3 més), al mateix temps centenars de pins com els de la foto ( ja marcats) es tallaven per fer la segona fase de la circumval·lació. Un polític singular aquest Joan protegeix cinc arbres i tala centenars de manera innecesària. Ja és hora de esborrar aquests polítics tan singulars del mapa electoral de Pollença-

 

 Avui també és un dia important per fer política de bons i de veres a partir de les 11 a la comissió de defensa es presenta la proposició d'ERC pel retorn dels terrenys i instal·lacions militars  de Pollença . Proposta a la que donarà el seu suport IU, ja veurem que fan PSOE i PP, tenim poques esperances de que canvi la situació absurda de la base, però per no demanar que no sigui.  A continuació podeu llegir la proposició.

Aquesta és la proposició amb la que estam totalment d'acord.
Proposición no de Ley
«El Congreso de los Diputados insta al gobierno español a:
1. Pactar con el Ayuntamiento de Pollença un plan
para el retorno, en el plazo de cinco años, de los terrenos
e instalaciones militares situadas en el municipio
para el uso y disfrute de la población local. Dicho pacto
deberá establecer cláusulas de protección medioambiental
que no permitan ninguna construcción en aquellos
terrenos y que garanticen la conservación y restauración
o readaptación de los edificios ya construidos.
2. Destinar las inversiones necesarias para el
acondicionamiento del puerto de la base militar como
un puerto de uso civil para pequeñas embarcaciones.
Asimismo, se destinarán las inversiones necesarias para
la reducción o eliminación del impacto visual de los
pequeños solariums y paredes de hormigón, así como
del hangar.
3. Negociar con las instituciones. insulares y locales
correspondientes la reubicación de la base de hidroaviones
para garantizar los servicios necesarios en labores
de extinción de incendios.»
Palacio del Congreso de los Diputados, 18 de septiembre
de 2006.—Joan Puig i Cordón, Diputado.—
Joan Puigcercós i Boixassa, Portavoz del Grupo Parlamentario
de Esquerra Republicana (ERC).

Comentaris

Animalista Convencido

Ull amb l'hangar

Animalista Convencido | 15/03/2007, 17:14

Que jo sàpiga dintre de l'hangar, a part de les carrosses dels reis mags de la cavalcada del Port no hi ha res d'importància, fa 23 anys quan feia el servei militar, si havia una avaria en un helicòpter o "hidro" venien els mecànics amb un camió amb les peces a substituir, suposo que ara ha de ser igual.

Pepe

pas a pas,...

Pepe | 15/03/2007, 15:57

El pas que ha donat la mesa del congrés està molt bé, però si el PSOE ha votat en contra supós que la situació de moment no canviarà. Una bona informació el que dius dels hidros, per dos hidros no fa falta tanta instal·lació. El tema delss BIC ( tenim un conseller d epatrimoni que fa riades) és una vergonya, no et pots fiar ni de PP, ni d'UM , ni del PSOE, s'ha de fer feina continua per fer-les recordar le sseves promeses i acords.

Joan Ramon veterà

complexe

Joan Ramon veterà | 15/03/2007, 15:48

El tema de la base es complicat. M'agrada molt el texte de la proposició d'esquerra republicana, sobre tot el la questiò de que no es podrà construir mes dins l'espai actual de zona militar. En quan a l'espai pels hidroavions, a aquesta base hi ha arribat a haver devers 20 hidroavions en servei, i tan sols hi havia un angar, per el que per el màxim de 2 que es veuen qualque pic, sobra casi un 8O%d'instal·lacio. Del que no me fiaria un pel, seria de l'ajuntament de Pollença. Mirau la Fortalessa, estic segur que s'ha construit mes del permes. I del Be d'Interés Cultural que constitueix el Castell, ni dies de visita, ni acces, ni un be negre. Esper que no passi el mateix amb la carretera vella de Lluc

Pepe

Pepe | 14/03/2007, 22:52

Miquel Angel m'ha enviat un SMS amb la notícia de que havia sortit, però no tinc més dades de les que he posat o sigui ha sorit encara que el PSOE ha votat en contra. Demà tendré més informació.

talaieta

Re: Polítics singulars i el retorn de la Base.

talaieta | 14/03/2007, 21:12

Com ha acabat el tema?. S'ha acceptat la proposta d'ERC?

Pepe

Bona notícia

Pepe | 14/03/2007, 17:38

Està clar que si no es troba una bona solució alternativa la base ha de seguir al seu lloc.
Sé que l'Associació d'amarradors del Port volen fer una reunió amb els resposnables de la base per tractar el tema d ela seguretat.
De moment sé que la proposta ha sortit endavant amb el vot en contra del PSOE, encar ano m'han explicat la raó.

Animalista Convencido

Guanyar, Guanyaria no hi ha dubte

Animalista Convencido | 14/03/2007, 11:35

Però troba tu ara un municipi que vulgui albergar l'aeròdrom de "hidros".

Per altra banda, sobre les maniobres de descens al mar, desconec el protocol dels "*hidros", però suposo que com qualsevol avió, el procediment és sempre amb vent de morro, per això entren normalment per damunt el poble cap al mar.

Pepe

Hidros

Pepe | 14/03/2007, 09:32

Respecte als hidros pens que el paisatge de Pollença guanyaria sense aquest hangar, però evidentment si no es troba una bona reubicaió no s'hauria de tocar, ja que és un servei com tu dius molt necessaria. De totes maneres s'ha d'estudiar com evitar accidents ja que les seves maniobres a uan zona tan turísitica són perilloses.
Tothom sap que la resta actualment no és més que una residència d'estiu, si el PSOE i el PP no voten a favor hauràn d'explicar per què.

Animalista Convencido

Per parts

Animalista Convencido | 14/03/2007, 09:02

L'esplanada dels "hidros" i el seu hangar jo no els tocaria doncs ja formen part del paisatge del Port de Pollença i és més que necessari el seu servei.

Ara el més indignant és l'ús que es dóna a la resta de la instal·lació, perquè estiguin els militars passant l'estiu allí, la podem gaudir nosaltres.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb