URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

L'estafa de l'estampeta.

Alternativa | 14 Març, 2007 09:22 | facebook.com twitter.com

Fins ara  sabíem que ni el PP-UM no es posaven d'acord en el conveni de finançament, ara es confirma que el Govern  ha anul·lat el conveni del finançament de l'auditori de Moneo a Pollença. Podeu llegir la notícia al Última Hora, Balears i Diario de Mallorca.

A altres articles hem vam deixar clara nostra oposició del  aquest projecte faraònic de l’Auditori, un capritx de Joan que hipotecaria a Pollença durant anys  ( veure articles categoria Auditori; 1, 2, 3) . Igualment vam denúnciar que el pacte UM - PP fen un mercat amb nostres doblers. Per acabar també havíem denunciat que el pacte era econòmicament un engany.

El Govern només aporta 600.000 euros al centre de dia de Pollença que es pagaran fins 2016, la resta dels diners fins als 2,300.000 euros els posa l’Ajuntament. Han fet un negoci ruïnós amb la residència i el centre del dia al Port de Pollença cedint gratuïtament el solar a una empresa privada acanvi d’una part dels serveis. La situació econòmica de l’Ajuntament és lamentable totalment endeutat.

El que ha passat ara a mi m’ha recordat la pel·lícula “Los tramposos” on un grup d’estafadors encapçalats per Tony Leblanc viuen del seus enganys. El de Pollença em recorda a l’engany de l’estampeta.  A Joan li vam  mostrar una bossa que semblava plena de bitllets, fins i tot se'n poden veure alguns. Una vegada que Joanha lliurat  la batlia a Tomeu, Joan ha comprovat que només conté uns quants bitllets i molts feixos de retalls de paper... Per què funcioni l’estafa la víctima ha de creure que obtindrà un benefici ràpid.

Quan no fas política, sinó negocis i  intercanvi de cadires poden passar coses com aquesta. Tomeu i Matas han pres el pèl a Joan i a Pollença amb les seves promeses, però Joan que ara es farà la víctima ha participat d’aquest joc de manera voluntària. L 'estafa no és un robatori que porta aparellat la violència.. L'estafa és una altra cosa. L'estafador, per apropiar-se d'allò aliè, la batlia,  utilitza fonamentalment l'actitud ingènua, negligent, imprudent i cobdiciosa de la víctima, en aquest cas Joan.

A les 11  Tomeu donarà explicacions a la premsa, avui pot ser molt interessant la tertúlia de polítics a la ràdio municipal.

Comentaris

Pepe

La parada de los freaks

Pepe | 15/03/2007, 22:55

A mi la història m'ha encantat, és un "esperpento" puro, avui no he llegit res del tema, l'haurien de seguir i cercar informació d'aquests personanges.
El que fa la gent per una foto i una medalla

Joan Ramon veterà

Estafar un estafador

Joan Ramon veterà | 15/03/2007, 21:29

Molt bo això de la pandilla de falsos nobles, adivins, inventors de religions "ful", condecorant en Matas... Esperpèntic, i el colló den Matas amb la rialla de sempre...

Pepe

Blog Grosske

Pepe | 14/03/2007, 23:24

Per cert avui ha sortit la primera sentència a favor de Grosske, que li reconeix el dret a veure publicades les seves a algunes de les "informacions" de El Mundo.
Podeu llegir més a l'enllaç ( blog d'en Grosske), curiosament només he vist he pogut llegir la notícia a una columneta al Balears.
Ja parlarem del tema de Joan Mateu i la seva denúncia a March, en la mateixa línia de fer creurea la gent que tothom és com ells

Pepe

Inaudit

Pepe | 14/03/2007, 22:51

Encara no ha hagut un debat sobre el tema de l'Auditori, increíble, i això que si es fa tots pringarem.

Animalista Convencido

No hi ha hagut tertúlia

Animalista Convencido | 14/03/2007, 20:30

Estaven tots en la conferència del Conseller en el Club Pollença sobre l'eliminació de l'Impost de Successions.

Pepe

Demanda informació

Pepe | 14/03/2007, 20:17

No he pogut escoltar la tertúlia. Què han dit?

Pepe

No sempre es guanya

Pepe | 14/03/2007, 20:06

Garci a mi també m'agradari participar a les tertúlies a la ràdio, però la teva propsota d'acció directa en aquest moment ,pens igual que l'assemblea, que només ajudaria a presentar-nos com uns radicals desesperats. El millor pens és fer una proposta d'accions conjuntes per fer una campanya basada en idees, debats...

Pepe

Pobret

Pepe | 14/03/2007, 20:04

Tens raó Talaieta, ja havien comentat que UM i PP a dos mesos de les eleccions resulta que volen deixar clar que no són el mateix i utilitzen tots els recursos que poden per mantenir distàncies. Supós que Joan ha estat l'instigador del tema amb la idea de fer-se la víctima ( l'encanta) però com he dit a una estafa no només és culpable l'estafador.
El tema de l'Auditori ha estat penós des d'el principi i com tu dius, el que menjaren encara...

Pepe

Article

Pepe | 14/03/2007, 20:00

Un altre cas d'estafa molt bó, el podeu trobar avui al Diario de Mallorca; el lliurament d'una medalla per una espècie de secta avui a Jaume Me Matas, havia de tot nobles falsos, exorcistes... ës un article molt bó l'haveu de llegir

Garci

Re: L'estafa de l'estampeta.

Garci | 14/03/2007, 13:39

Ja se que som pesat però... Pepe, hauries de participar a les tertúlies a la ràdio. Tothom pensa que els debats són de rialles i que ningú fica pressió. Alternativa te molt a dir. Basta ja de debats per sessions consecutives on tu parles un dia i al dia següent te rebatwn sense ser-hi tu present. Fan falta més cares a cara.

talaieta

Re: L'estafa de l'estampeta.

talaieta | 14/03/2007, 12:30

A mi el que em sembla curiós és que en lloc de sortir en Joan a la foto denunciant, faci sortir a n’en "Picarol" com altres vegades a la foto i aquest se presti a seguir-li el joc a n'en Joan. En Joan com a bon “estratega” fa sortir els altres però el no se desgasta… Tal vegada en Joan ja l’hi ha promès alguna cosa si guanya les eleccions?. En serio, no me digueu que no és curiós…
De totes maneres el que m’emprenya més de tot això, és que haurem de patir un parell de dies d’acusacions per part d’uns i dels altres i mentre tant el poble continua amb unes mancances importants com una estació de autobús o una escoleta municipal, entre d’altre. Amb la quantitat de coses importants que manquen a Pollença i pareix que no els hi importa… Per això, i per altres coses, no les votaré.

Animalista Convencido

Gran interpretació de Tony Leblanc

Animalista Convencido | 14/03/2007, 09:56

També hi ha altra interpretació de Lina Morgan fent la mateixa estafa en altra pel·lícula que és genial.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb