URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Bloc a Pollença ?

Alternativa | 17 Març, 2007 10:32

Ahir una persona va organitzar per iniciativa personal i amb molt bona voluntat una reunió a Pollença per intentar fer un BLOC municipal. El seu argument era que l’entrada d’ERC al BLOC era un canvi important que podia permetre canvis a Pollença.

A la reunió eren els tres candidats  acompanyats dels respectius secretaris del partit (PSM, ERC i nosaltres). Com deia l’amfitrió al escoltar-nos parlar és molt complicat entendre per què hi ha tres llistes a l’esquerra del PSOE  a Pollença.

L’amfitrió ens va preguntar si consideràvem positiu el Bloc per a Pollença, jo li vaig dir que Sí, per:

1.- La Llei d’Hont beneficia les majories, la dreta el té clar i va en coalició PP-UMP i UM-UNPI. La unió dels tres partits ara no sumaria tots els vots però si més que suficients per començar un projecte de futur. 

2.- Als tres partits hi ha gent molt vàlida i preparada, un potencial humà que sumat ens faria molt superiors a qualsevol partit de Pollença. A més  a més una llista del bloc atrauria a nova gent independent i generaria noves il·lusions

3.- Les diferències programàtiques a nivell municipal  sempre he pensat que són  petites i  superables, encara que com no ha hagut negociacions, en aquest punt començo a tenir dubtes no respecte a les agrupacions sinó respecte a alguna de les persones.

 També ens va demanar amb qui pactaríem, en nostre cas és molt clar que no pactarem ni amb PP ni amb UM,  amb la resta sempre negociaríem programa, no cadires.

 Tant nosaltres com ERC vàrem comentar que encara que programes i llistes ja estan molt avançades, estàvem oberts a fer un esforç per obrir negociacions, però que hauria de ser ràpidament per què el temps s’acaba .  Per obrir aquestes negociacions feia falta una assemblea extraordinària del PSM, ja que són els que  havien decidir anar tots sols. En aquest punt Biel Picarol ( que no va parlar massa fins aquell moment) va dir que si es volia fer l’assemblea que bé, però que  ell no havia canviat res la seva postura, contrària en aquest moment a fer un bloc a Pollença, amb la qual cosa tot resta igual, ja que l’assemblea del PSM l’ha donat el seu suport. Va dir també Biel que després de les eleccions parlaríem. Pens que és una pena i que no es pot perdre més temps, ja hem vist el que és capaç de fer PP-UM en quatre anys.

 Sense el PSM tant nosaltres com Esquerra pensam que ja és massa tard per fer una coalició dels dos partits. Es podia fer un esforç pel Bloc, però la unió només d’ERC i nosaltres no és segur que sumaria i pel que vaig escoltar ells tampoc tenen tan clar el tema el no pactar amb UM.

 Per acabar pens que el futur és la unió ( que no les coalicions) de totes les forces que hi ha a l’esquerra del PSOE. Després de 30 anys de democràcia ha quedat demostrada la força destructora i corruptora de la dreta a Mallorca amb una forta implantació social i amb un suport econòmic i mediàtic molt poderós. Igualment ha quedat demostrada la debilitat de l’alternativa del PSIB i la seva escassa autonomia ( la base seria el darrer exemple) per ser una alternativa de bons i de veres. Nostra divisió facilita que es mantingui aquesta situació. La unió  és l’únic futur possible, però no una unió per repartir-se cadires, sinó per repartir-se la molta de  feina  seriosa que s’ha de fer si volem deixar un futur amb esperança a nostres fills.

Siguin nostres resultats bons o dolents les eleccions no em faran canviar aquesta idea, espero que si que facin canviar la seva idea als que no són partidaris del Bloc.

PROU DE DESTRUCCIÓ A MALLORCA 

 

 

 

Comentaris

Garci

Arbres

Garci | 23/03/2007, 10:40

Jo també vaig sembrear arbres fa uns anys. La meva desil·lusió va ser quan hi vaig tornar el cap del temps i tots els argbres sembrats estaven morts. Ningú se n'havia encuidat. Era petit i no se si va venir algún polític o no. Vaig tenir el dia d'excursió a classe.

Joan Ramon veterà

utilitzats

Joan Ramon veterà | 20/03/2007, 21:58

Si qualcú s'hagues dedicat a comptar els arbres que s'han sembrat pels infants i altres persones amb ocasió d'actes públics, al terme de Pollença, o altres indrets, i després no s'han cuidat els arbres o s'ha construït damunt, sortirien molts boscos frustrats. Tan sols es tracta de la parafernalia electoralista, utilitzant qui sigui, també els infants.

Pepe

Historias

Pepe | 20/03/2007, 20:14

Surt a internet? Mi mujer fue una de los niños que plantaron árboles en la plaza Joan Cerdà del Puerto ( delante guardia civil)los mismos que han tapado con ese horror de edificio. Los primeros que utilizaron de manera masiva la propaganda de las fotos poniendo primeras piedras, cortando cintas y similares fueron los regímenes fascistas.

jdt

pinos y tamarindos

jdt | 20/03/2007, 19:55

la noticia sale en el diari de mallorca

jdt

pinos y tamarindos

jdt | 20/03/2007, 19:53

alumnos del colegio M.Capllonch siembran pinos y tamarindos.
encuentro que esta muy bien,pero a los pinos y tamarindos los tendrian que sembrar los politicos que salen en la foto ,con los brazos cruzados,despues todos los que han quitado.
y por cierto ,los que han echo el trabajo son los niños ,por lo tanto a ver que hacen ellos en la foto.
verguenza les tendria que dar quitar el protagonismo a los chavales.
QUE CARADURAS

Pepe

Nou bloc

Pepe | 20/03/2007, 15:36

S'ha obert un nou bloc de Pollença, firmat per emroc el primer article fa referència a aquest article i al tema del BLOC a Pollença ( pitjar enllaç)

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb