URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Els tres primers

Alternativa | 21 Març, 2007 10:00 | facebook.com twitter.com

 Presentam les persones que hem triat en assemblea com  els números 2 i la número 3 de la llista d’Alternativa Esquerra Unida – Els Verds a Pollença.

El número dos és Pere Josep García Munar "Garci" ( 23 anys). Estudiant  Universitari ( quart any d’Història). Son pare ja va ser regidor a Pollença. Ha fet la part central de nostre  programa de patrimoni i cultura i va ser l'impulsor de nostres denúncies a l’abandonament del patrimoni de Pollença ( Jaciment de Can Daniel, excavacions de Bòquer...).

La número tres és Antonina Amer Cifre "Tonina" ( 23 anys). Estudiant Universitària ( tercer any de Químiques). Ha fet feina durant dos anys, com becària, de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Pollença. Ha col·laborat en la realització del programa de Medi Ambient.

El cap de llista i alcaldable, com ja sabeu és José Luis García Salvador "Pepe" (38 anys) Professor d’Història al IES Guillem Cifre de Colonya de Pollença.

No volem fer el típic discurs sobre el meravellosa que és la joventut, a Alternativa EU-EV de Pollença tenim un bon grapat de gent jove però no hem volgut fer unes joventuts d'Alternativa a Pollença per què pensam que aquestes divisions no tenen massa sentit i s'utlitizen per dir el que "no és políticament correcte" o els majors no s'atreveixen a dir. A Pollença no ha hagut diferències d'edat tothom a opinat, a participat i a votat de manera igualitària. 

La joventut com tota edat té les seves coses bones i dolentes, i puc dir això amb coneixement de causa per la meva feina. Nosaltres hem apostat per la gent jové per què pensam que Pollença en aquest moment necessita un terretremol d' ímpetu,  ganes, claredat,  neteja,  valentia  i  imaginació. Fa falta canviar la inèrcia rutinària on sembla dormir Pollença mentre s'autodestrueix.

 El fons de la fotografia és el canyís de la zona humida de l’Ullal . Una de les zones que volem salvar de la urbanització, ja que és l’àrea on el Pla Territorial vol transvasar la edificabilitat de Cala Carbó.

 

Recordau avui a les 20:30 h organtizam  a l'antic col·legi Miquel Capllonch ( Port de Pollença) una conferència sobre DEMOCRÀCIA PARTICIPATIVA de Marc Parés i Franzi regidor de Medi Ambient i  Participació Ciutadana de l'Ajuntament de  Figaró - Montmany  (poble del nord de la comarca del Vallès Oriental).Us esperam, feu un esforç per venir podreu escoltar a gent puntera en altra forma de fer política local.

Comentaris

Pepe

Gràcies JRV

Pepe | 23/03/2007, 22:42

Amb la família, la feina,el blog, el programa, les denúncies, la investigació...i a pesar de queè Pere Josep ha fet una part no he tingut temps per fer un Urxella. Per abril esper poder fer un.

JRV

repartir

JRV | 23/03/2007, 19:43

dilluns o dimarts, jo podria repartir un parell de "urxelles", juntament amb "Castells". En serio.

Pepe

Gràcies per l'aclariment

Pepe | 23/03/2007, 19:35

OK JRV, veurem l¡'aspecte positiu del tema sense aquests comentaris jo m'hagués quedat amb la idea de l'enxufisme.

Joan Ramon veterà

comparació

Joan Ramon veterà | 23/03/2007, 19:18

Dons l'enxufe que te aquest arquitecte amb els governants actuals, es el mateix que puguis tenir tu amb Francesc Fiol, o Jaume Font, per exemple aclaridor.
Un dia podriem parlar d'arquitectes, però a vegades s'ha de callar, per quan hi ha el risc de involuntariament perjudicar a les poques persones honestes que hi ha per l'Ajuntament o a altres àmbits. Malhauradament la practica de parlar clar i informar totalment dels àmbits de la gestió pública , i així evitar rumors i malentesos, es encara pura teoria, encara que estigui totalment d'acord amb tu que es l'unic sistema honrat.

Pepe

JRV

Pepe | 22/03/2007, 12:18

Hola JRV, el comentari sobre l'arquitecte prové de l'arquitecte municipal al que no agradava el projecte que s'havia presentat del refugi i em va comentar que a la seva elecció havia estat com he dit per ser familiar de... No sé fins quin punt és cert i per axò només he citat el tema a un comentari, igual tens raó i hem d'evitar parlar de remors als comentaris ( als articles no el fem). També és cert que si la informació fos transparent i pública i no hagués casos molt clars d'amiguisme no ens creuriem remors com aquests.
El tema de l'assemblea de l'associació de gent gran del Port va ser vergonyós, la meva sogra va tornar espantada. Aquest intent continuat de controlar les associacions per part dels partits provoca fets lamentables com aquest.

Joan Ramon veterà

Disturbis

Joan Ramon veterà | 21/03/2007, 19:51

Les histories de manipulació, o intent de manipulació de la 3ª edat, o de gent gran, com volgeu, poden arribar a ser fellinianes. La meva mare de 88 anys, poc donada a fer-se amb vells, m'ha contat la moguda que hi ha a les eleccions d'aquesta associació al Port, on es veu clarament l'intent tan del PsoE, com d'UM, com PP, d'aglapir els devers 600 vots dels socis. Ahir casi varen haver de cridar els antidisturbis. Podeu llegir cosa al'UH d'avui dia 21, pagina 49. D'aqui a les eleccions en veurem de grosses.

JRV

veritat

JRV | 21/03/2007, 19:39

Com sigui que tinc un poc d'informació, cal aclarir cosas. La convocatoria INTERINA per ocupar llocs de feina a alguns refugis depenents del Consell Insular sortiren en el seu dia. En relació a l'arquitecte, crec que la seva relació amb el Consell es de interinatge, i precissament no te cap tipus de privilegi precisament per no ser afí als partits que governen, per cert. Hem d'anar alerta amb els comentaris si no estam segurs, perque poden perjudicar al que menys culpa te. Estic acostumat a l'ambit sindical i a la sel·lecció de personal, a que algunes vegades, els que no han estat elegits ho atribueixen a qualque injusticia, i si be es veritat algunes vegades, altres les coses s'han fet amb rigor. Mes es frequent es que, com sabeu, tenir informació es tenir poder, i a l'Ajuntament de Pollença s'ha jugat amb Aixó, en aquesta ocasió, i en moltes altres.

Pepe

Investigarem

Pepe | 21/03/2007, 17:17

Gràcies Jona, no no sabem res de la gent que han triat pel refugi. El que si que m'enrecord és que ja es varen dir que l'arquite te que va fer el refugi va ser triat per una qüestio familiar no professional.

Joan

Bona elecció

Joan | 21/03/2007, 13:04

Això refresca i no és només el temps. Bones sensacions senyors i bones idees. Aprofit per a demanar-vos si sabeu res d'això de la gent que ja han agafat per a fer feina al refugi du matadero, jo no m'he enterat pels diaris de cap convocatòria.

Pepe

jdt

Pepe | 21/03/2007, 11:22

Pere a més a més de sr bona gent, ha fet molt de feina i bé. Ja saps que també li podes donar idees, suggeriments, crítiques.

Pepe

Gràcies Animalista

Pepe | 21/03/2007, 11:16

Tot el dia envoltat de gent jove rejoveneix . I en setembre 39.

jdt

GARCI

jdt | 21/03/2007, 11:06

mira si estoy un poco atontada ,peroooo si es mi vecino,
un buen chico.
ENDAVANT,,,

Animalista Convencido

Pepe ¿38 Anys?

Animalista Convencido | 21/03/2007, 10:26

ji, ji, no tens pinta de més de 30

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb