URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Els serveis ferroviaris a la manifestació.

Alternativa | 22 Març, 2007 10:06 | facebook.com twitter.com

 Joan Ramon Bosch Cerdà ens ha enviat aquesta carta en referència als serveis ferroviaris del dia de la manifestació, no é sel primer que ens ha denunciat aquests fets.

Carta oberta al executiu autonòmic.

 Soc un més entre els milers de persones que el passat dissabte 17 de Març sortí al carrer per demanar que canviïn les directrius d’ordenació del territori, que com és pot observar  passejant per la nostra benvolguda illa, són actualment poc respectuoses amb el nostre medi natural i amb un pretès creixement sostenible. Així dons, em vaig dirigir cap a Ciutat emprant el tren, i la meva sorpresa fou que en un dia en què fàcilment és podia preveure una elevada utilització d’aquest mitja, el tren només disposava de tres vagons, espero que  disposar de tan pocs vagons no fos d’una maniobra per tal de provocar una menor assistència a la manifestació, doncs va dificultar l’anada de molta gent i segurament a més va provocar uns menors ingressos als serveis ferroviaris de Mallorca, i dic que espero que no fos una maniobra per desbaratar la mobilitat dels manifestants, doncs això seria un fet   molt greu.

Vull aprofitar per demanar una vegada més, com ja férem tants de mallorquins dissabte passat, per tornar demanar que rectifiquin aquest model basat en un creixement desmesurat de les construccions a Mallorca, si bé rectificar no crec que faci sempre savis, si fa als que són capaços de rectificar més persones, i això considero que és el més important per qualsevol ésser humà, si bé alguns diuen que e ser humà és de condició corrupte, jo em nego a acceptar-ho.

Així amb el desig de que la veu de tots els mallorquins que sortiren al carrer sigui escoltada per part seva, amb el mèrit afegit del mal servei  Ferroviari, que feu arribar tard o no arribar a molta gent, però que no impedí que tanta gent omplis els carrers de Ciutat, només vull demanar que governin per tots els mallorquins, sense depreciar la gent que va sortir al carrer el passat dissabte, dóna’t que un govern no pot depreciar de la manera que ho han fet vostès, les veus de tots els ciutadans que reclamen que és conservi el nostre patrimoni natural.

Fotografia de la manifestació del blog de l'Ateneu Llibertari 

 

Comentaris

Pepe

Camns

Pepe | 23/03/2007, 11:36

A la pàgina de camins hi ha un bon grapat d'articles dedicats a Pollença ( pitjau l'enllaç)

Animalista Convencido

Re: Els serveis ferroviaris a la manifestació.

Animalista Convencido | 23/03/2007, 09:11

Sobre el tema dels ocupants de l'helicòpter, creo que es va comentar en l'autocar el dissabte quan tornàvem de la "manifa" a Pollença. Doncs sembla que el que es va comentar és que el segon passatger de l'aeronau podria estar implicat en el tancament de camins públics, i a més crec que ho han començat a deixar en evidència encara que de moment no parlen de noms.

http://camins.balearweb.net/post/31559

Pepe

Sa Plaça

Pepe | 22/03/2007, 22:54

Ara mateix llegia Sa Plaça ( si no sou subscriptors ja tardau) i a l'article que parla de les denúnciens contra Joan March parla de que a l'helicòpter a més de l'advocat Joan Mateu, anava "un paritcular afectat per le sdenúncies del Gob pel tancaments dels camins públics" aquesta dada no l'havia llegit a a altres diaris. Algú sap més coses, jo tot d'una he pensat en Rafel Morro.
També hi ha un interessant article de Toni Marquet sobre els forats als darrers pressuposts de Pollença "les mans foradades a l'Ajuntament pollencí", a l'article fa una relació del regidors que s'han excedit del pressupost, els dos primers són dos clar exemples de regidors populistas amics de fer sopars i festetes en Martí Ochogavía amb 140.000 euros, Miquel Ramón amb 135.000 euros. En tercer lloc Joan Comas amb 116.168 ( massa publicitat?), quarta Malena amb 109.667, després Bel amb 86.152, Toni Oliver amb 64.386, Joan Cerdà amb 20.000 i tanca Tomeu amb 18.271. O sigui guanya el seriós, moderat i prudent UM- UNPI per 469.935 a 220.591. Per una vegada hem de felicitar a UMP que no surt en aquesta vergonyosa relació.

Pepe

PPUMPPUMPPUM

Pepe | 22/03/2007, 12:41

El que demostra que la manifestació va ser un éxit és la lluita entre PP i UM per intentar convencer a la gent de que la manifestació anava contra l'altre. El que és cert éS que la manifestació era a favor de la salvació de Mallorca de la destrucció que fan aquests dos partits als municipis que governen i al Consell on UM governa amb el suport del PP.

El Bloc a més d'anar a la manifestació, ha assumit les peticions dels manifestants, cosa que no han fet per suposat ni PP ni UM.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb