URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Silenci i ocultació.

Alternativa | 29 Març, 2007 09:37 | facebook.com twitter.com

No penseu que ens hem oblidat d’irregularitats i tractes de favor a les cessions i concessions fetes per l’ens públic Port de les Illes Balears al Port de Pollença.

 Ens hem adreçat a l’ens públic Port de les Illes Balears sol·licitant poder mantenir una entrevista amb un dels responsables de l’organisme i tenir accés a la documentació. Al principi vàrem telefonar però els responsables sempre eren reunits o no eren, al mateix temps vam fer una petició per escrit ( 12 de febrer) i després enviem dos correus electrònics cada dia.

 Cap de les peticions no ha estat atesa, una mostra d’opacitat característica del Govern Matas igual que nostre Ajutnament.

Els darrers passos que hem fet ha estat presentat un recurs de reposició , abans no sabia que era això, però ara ja soc un expert, per silenci administratiu. El mateix que vàrem fer en el cas de les infraccions urbanísitiques ( encara no ens han donat resposta i ja ens toca fer un contenciós administratiu) i de l'estudi del Torrent. Això també forma part del circ,  haver d' anar a la justícia només per obtenir una informació pública

A més a més el grup parlamentari Esquerra Unida-Els Verds ha formulat al govern les següents preguntes

PREGUNTES AMB RESPOSTA ESCRITA

Quins han estats els criteris que han regit la cessió per teres anys del varador del Port de Pollença a l’empresa Nàutica des Moll, que té com a sòcia Antònia Cerdà Martorell, dona d’un càrrec de confiança a l’ens públic Port de les Illes Balears?

Per què l’ens públic Port de les Illes Balears no respon a la petició d’una entrevista o d’entrega de documentació sobre les concessions i cessions fetes al Port de Pollença que ha formulat l’agrupació d’Alternativa Esquerra Unida-Els Verds de Pollença?        

SOL·LICITUD DE DOCUMENTACIÓ

Còpia de tota la documentació sobre les concessions i cessions fetes per l’ens públic Port de les Illes Balears al Port de Pollença.

Una aliança de silenci i ocultació 

Comentaris

xiu xiu

llastima

xiu xiu | 02/04/2007, 08:49

M'emprenya molt quan un bon politic i persona vàlida no continua, com es ara Malena Estrany, perque deixa tot en mans dels cantamanyanas com ara J.Cerdà i secuases

Pepe

Malena

Pepe | 01/04/2007, 22:14

No crec que hagin retirat a Malena, altra cosa és que una persona preparada i feinera com Malena pugui aguantar sicològicmaent estar en el mateix partit o equip de govern que personatges com Ochogavia.
Vaig parlar amb Malena i em va dir que es retirava per descansar, feia feina al Consell i a l'Ajuntament de bon i de veres, no com altres. Personalment pens que era la regidora més preparada que havia a l'equip de govern. Una pena.

talaieta

Re: Silenci i ocultació.

talaieta | 01/04/2007, 18:53

A la fí puc conectarme desprès de molts de dies sense internet (timofónica no descansa).
Quin misteri amb les llistes, no?. En sepren dies de passa-ho bé. De totes maneres m'han dit que na Malena Estrany no se retira, la retiren que és una altre cosa, com per C'an PP-UMP que en retiren d'altres, encara que desprès diran que s'en van ells... Si es que tots són iguals...

Pepe

Mito

Pepe | 01/04/2007, 09:52

Abans del tema del varador ja havia el convenciment de que Mito no aniria a les llistes,era vox populi les seves mangarrufes. Seguix sent el president d'UMP i qui comanda, com dius JRV per nosaltres millor que fos a la llista.

JRV

componendes

JRV | 01/04/2007, 08:48

Fins que no es publiquin les llistes,no es pot dir qui hi va i qui no hi va. El fet de que Mito pugui anar a les llistes del PP (o de UMP, que es el mateix o pitjor) es una bona noticia per a les altres llistes, ja que aquest s'ha desacreditat a ell mateix i la presencia a les llistes no fa mes que perjudicar. La imatge positiva que pugui crear Margalida Reynes, ho fot Mito. Es el negoci de Mado Coloma, que el que guanya amb el cul, ho fot amb la poma.

Pepe

Bona parella

Pepe | 30/03/2007, 21:35

Això de que no volien a en Mito nomé ssón paraules, la realitat és la foto, el pacte i el silenci ade Ports. Ja es segur que Malena es retira i a mi també m'havia arribat el nom de Joana Plomer.
La feina d ela plataforma és impreionant. J am'he donat conte d'això que dius, és complicat seguir un tema, s'acumulen i l'adminsitraicó dificultat la inforamció

Pepe

Bona parella

Pepe | 30/03/2007, 21:35

Això de que no volien a en Mito nomé ssón paraules, la realitat és la foto, el pacte i el silenci ade Ports. Ja es segur que Malena es retira i a mi també m'havia arribat el nom de Joana Plomer.
La feina d ela plataforma és impreionant. J am'he donat conte d'això que dius, és complicat seguir un tema, s'acumulen i l'adminsitraicó dificultat la inforamció

Garci

a JRV

Garci | 30/03/2007, 20:14

Hola JRV. Xerrant de mans...no mos vendrien malament una mà. Sóm molts, i feiners dins lo que cap, però també tenim moltes coses a fer i amés la campanya. Tota ajuda és bona. I gràcies pels elogis, com saps, feim el que podem i creiem correcte. No se tracte de fer-se la foto, sortir al diari i després ja està. Volem que les coses se solucionin, i si per això hem d'anar a la justícia, com hem fet, doncs endavant.

JRV

Enhorabona

JRV | 30/03/2007, 18:54

Enhorabona per la vostra paciencia i tenacitat. Els carrecs públics pseudocorruptes, jugen amb la idea de que els que protesten o demanen justicia aviat es cansen devant la muralla burocràtica, i ho deixen anar, i els poden continuar amb les malifetes. Generalment no van equivocats, i els hi surt bé.
L`'actitut del qui vol arribar a que es faci justicia, es seguir el tema fins al final. Es l'única forma. Els de la palataforma dels camins públics i oberts, en el seu àmbit, i vosaltres, us tenc a donar l'enhorabona, sobre tot a un àmbit, el politic en que hi ha molt de personal fantasma que xerra molt, però quan ha de donar una ma, no el trobes.

JRV

fake

JRV | 30/03/2007, 18:45

Fitxates estrella, que després surten foradats, en el sentit de que atreuen vots, però desprès la gestió es decebedora...
Persones amb sentit de la justicia,valents i decidits, amb intenció de defensar el col·lectiu, millorar la qualitat de vida i el nivell de vida a TOTS i no als de sempre, d'aquests n'hi hi ha pocs que vulguin participar en política, i si a més no tenen a un equip darrera, poca cosa poden fer. Amb les virtuts que descrites , n'he vist pocs en 27 anys a Pollença, molts pocs. Però existeixen.

Garci

Confidents.

Garci | 30/03/2007, 14:57

El meu confident del PP, que per ara no menteix, afirma que "ho heu aconseguit, en Mito anirà el número 20 a la llista o no hi anirà" afirma que, "noltros(se fereix als del pp)li hem sit a ne'n Tomeu que no el voliom". Ell pensa que en Mito s'ha passat.
No se si això és cert o no, però aquí queda per dit.
Una altre cosa és que UM tractava la possibilitat que Joana Plomer anàs entre les 5 primeres de la llista. A això no li don tanta credibilitat, una cosa és col·locar a ne'n Martí i una altre a aquesta dona.
És temps de llistes i de noms i tothom corr per amunt i per avall a la recerca de fixatges estrella.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb