URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Fem números. UM + PSM?

Alternativa | 01 Abril, 2007 08:16

Ahir al Diario de Mallorca vam llegir  un article de Mateu Ferrer on aquest interpreta el plenari del dijous que va aprovar el conveni amb el Govern que destina 4,71 milions d’euros al projecte de l’auditori. Periodísticament pens que s’ha de ser una mica més objectiu, però l’article resulta molt interessant per varies coses que diu.

Segons l'article Joan Cerdà va dir que el conveni no obliga a construir l’auditori de Moneo, ho haurem de comprovar ja què és una molt bona notícia per a nosaltres. Pensem que no cal una obra de tal magnitud i preu i que hi ha altres necessitats més urgents  a Pollença. Ningú discuteix que a Pollença fa falta una sala polivalent per fer teatre, cine, conferències... però no un Auditori d'aquestes dimensions i cost, sense planificació de gestió ni de continguts i sense el famós consens del que tant parla en Joan.

Només calen unes dades per comprovar que en el tema de l’Auditori hi ha una manca de previsió total

El projecte del teatre de Pollença parla d’una capacitat de 700 persones. Els teatres de la part forana tenen una capacitat entre els 198 de Vilafranca i els 477 d’Alcúdia (amb dos mil habitants més que Pollença). La mitjana d’espectadors al 2006 d’aquests teatres ha estat entre els 115 de Vilafranca i els 267 de Sa Maniga. El teatre de Manacor amb una població de 36.000 habitants té una capacitat de 453 butaques i ha tingut una mitjana d’espectadors  de 154. O sigui només s’han de fer quatre números( i això que Joan ha estat professor de matemàtiques) per demostrar la falta de realisme d’aquest “mega auditori”. Per omplir el famós auditori hi hauren d'anar 1 de cada 20 pollencins.

Té sentit fer un auditori a cada ciutat de la illa? La distància a l’auditori d’Alcúdia és ridícula i es podria arribar a un acord amb el seu ajuntament per col·laborar en la programació d’espectacles i facilitar un transport públic a les seves funcions. 

L’altre cosa que ens ha cridat l’atenció, és el comentari final que parla d’un pacte entre UM i PSM després de les eleccions; Los dos ´Cerdàs´ ganaron el pulso, y ya hay quien vaticina un pacto UM-PSM tras el 27 de mayo...” No és el primer comentari que escoltam en aquest sentit, el mateix batle Tomeu Cifre (PP) ja ens havia parlat d’aquesta possibilitat. També es cert que a la darrera reunió sobre el bloc, Biel no va contestar a la pregunta de amb qui no estava disposat a pactar. 

Ja hem dit altres vegades que nosaltres Alternativa EU-EV de Pollença ho tenim molt clar aquesta legislatura, no podem pactar amb un partit com UM que ha pervertit totalment la idea de la democràcia i que ha col·laborat en quatre anys de destrucció sense precedents. No es pot fer el joc a aquesta gent, que utilitza l’Administració Pública ( i el cas de les subvencions als tancadors de camins és el darrer exemple) en benefici propi i per crear xarxes caciquils.

Des del punt de vista nacional també és complicat justificar un govern amb UM. Pens que Pere Sampol quan va venir a Pollença i va defensar el bloc ho va dir molt clar, no és suficient omplir-ho tot de banderes,  omplir-se la boca amb lo nostro i Mallorca, i després votar a favor d’un estatut on la llengua catalana no és un deure.

 


Si voleu llegir tots els nostres articles sobre l'Auditori.

A continuació l'article en qüestió. 

Moneo deja a cada uno en su sitioEl PSM noqueó al PP y UM ridiculizó al PSOE, copando ambos el liderazgo del pleno que aprobó financiar el auditorio

 

La construcción del teatro-auditorio en Pollença bajo la dirección del reconocido arquitecto Rafael Moneo sigue levantando ampollas. El pleno municipal del jueves sirvió para que cada partido dejara por fin clara su postura ante dicha obra, cuyo retraso impedirá licitarla en esta legislatura.

Se debatía la aprobación de un convenio con la Comunidad Autónoma para destinar 4,71 millones al proyecto (cabe recordar que el PSM destapó hace unas semanas que el Govern había congelado su aportación, obligando al president Matas a rectificar de inmediato). El alcalde, Tomeu Cifre (PP), fue escueto: "No quiero alargar demasiado este debate, ya ha bastado la polémica", y expresó su deseo de consenso: "Por mucho que sea un proyecto discutido, a la larga será emblemático e irá más allá de esta legislatura". Su socio de gobierno, Joan Cerdà (UM) -verdadero impulsor de la obra de Moneo- puso énfasis en la importancia de "dejar atado el dinero antes de las elecciones".

"¿A qué viene tanta prisa de repente, qué les sucede, a ver?". Biel Cerdà (PSM) empezó el ataque y pidió que el punto quedara sobre la mesa: "Ustedes -espetó a UM y PP- tienen tantas peleas internas que han dejado pasar tres meses para llegar a un acuerdo sobre el sistema de financiación entre el Ejecutivo y el Ayuntamiento. Si el PSM no hubiera desvelado públicamente que el PP había retirado el dinero, hoy estaríamos en las mismas. Ahora quieren pisar el acelerador, pues nosotros no estamos por la labor".

El alcalde acusó entonces al nacionalista de haber perseguido únicamente "un titular", e intentó poner el dedo en la llaga -"me gustaría que dijeran claramente qué piensa el PSM sobre este proyecto, pero como grupo"-, pues sabe que Miquel Clamor (el otro edil del PSM) es un rotundo partidario. "No me intente hacer pasar por el malo de la película, el PSM no se opone a este auditorio, pero existen demasiadas dudas sobre este convenio, por ejemplo ¿quién asumirá los elevadísimos intereses?". Así, enfadado, Cerdà noqueó a Cifre: "Lo más gracioso es que tanto si después de las elecciones usted gobierna o no, ya no podrá renegar de esta obra que no quería y los suyos de Palma le han impuesto". Fue entonces cuando Joan Cerdà cogió la batuta de la sesión, relegando al alcalde: "Este convenio no obliga a construir el auditorio de Moneo, pero es un dinero para el municipio que no debería rechazarse, y hay fórmulas para evitar el pago de intereses", defendió el edil de UM.

En esas intervino Miquel Serra de Gayeta (PSOE), con una de sus peculiares comparaciones: "Todo esto de Moneo no es más que una maniobra electoral de PP y UM, es como cuando te llaman por teléfono para regalarte un jamón, y luego no te dan jamón ni nada. Ustedes lo mismo, quieren vender un proyecto mastodóntico, y nosotros estamos en contra". Los socialistas se oponen a que el "endeudado" consistorio pollencí "se embarque en una aventura megalómana como ésta".

Serra de Gayeta se lo puso en bandeja, y Joan Cerdà, indignado, no lo desaprovechó; se sacó de la manga el programa electoral del PSOE en 2003: "¿Se acuerda? Prometieron ¡un palacio de congresos!. Si lo nuestro es mastodóntico ¡lo suyo debía ser la ostia!". Caras largas tras el ridículo en la bancada socialista, sólo Juanjo Mir se atrevió a balbucear que "Pollença se merece algún tipo de instalación". Y llegó la sorpresa: El PSM apoyó el convenio, y sólo el PSOE lo rechazó. Los dos ´Cerdàs´ ganaron el pulso, y ya hay quien vaticina un pacto UM-PSM tras el 27 de mayo...

Comentaris

Pepe

carta

Pepe | 05/04/2007, 23:05

Carta resum del tema d el'Auditori publicada ahir al Diario de Mallorca
No han fet tots els números

Ni PP ni UM han fet tots els números respecte a l´Auditori de Moneo a Pollença. El projecte parla d´una capacitat de 700 persones. Per omplir-ho fa falta que vagin 1 de cada 20 pollencins. Però si fem una comparativa amb la resta de teatres de la part forana, les matemàtiques són contundents. Els teatres de la part forana tenen una capacitat entre les 198 butaques de Vilafranca i les 477 d´Alcúdia. La mitjana d´espectadors a una funció als 2006 d´aquests teatres ha estat entre els 115 de Vilafranca i els 267 de Sa Màniga. El teatre de Manacor amb una població de 36.000 habitants té una capacitat de 453 butaques i ha tingut una mitjana d´espectadors de 154. O sigui només s´han de fer quatre números per demostrar la falta de realisme d´aquest "mega auditori".
Ningú discuteix que a Pollença fa falta un sala polivalent per fer teatre, cine conferències... però no un Auditori d´aquestes dimensions i cost. És increïble que es parli d´una inversió de nou milions i mig d´euros sense una planificació de gestió ni de continguts.

Pepe

canvi

Pepe | 05/04/2007, 18:39

És hora de despertar, entre tots amb feinai paciència, poc a cpoc podem moure Pollença cap al segle XXI.

jdt

claveguerams

jdt | 05/04/2007, 12:42

despues dicen de donde sale
tanta contaminacion.
en mi calle hace 15 dias pusieron una comitida nueva,
y los vecinos fuimos a protestar,ya que esta casa se alquilaba de temporada y les preguntamos donde se iba la mierda .....
la respuesta nooo en esta casa no vive nadie...
pues ale ni fu ni fa s'en foten de tot i de tot's

xiu xiu

concurs de mentiders

xiu xiu | 05/04/2007, 11:48

"Dia 27 de maig, concurs de mentiders, guanyarà qui enganyi mes gent". Aquest hauria de ser el lema real de UM i PP. Els refugis de Son Amer, a Lluc, i l'escorxador vell, a Pollença, es varen innagurar sapiguent que no es podrien utilitzar, i sense conexió de clavegueram, ni personal suficient i preparat, simpleement per sortir a la premsa, com ,moltes altres obres i infraestructures inacabades

Tomeu

no té presupos

Tomeu | 05/04/2007, 09:31

Un altre problema del refugi és que no té dotació presupostaria, i clar, fins que no tingui presupos no podran obris.

Pepe

segle XXI

Pepe | 05/04/2007, 08:56

El problema del refugi és que a la zona no hi ha clavegueram, com a altre llocs del municipi,Pollença segle XXI.

Joan

...refugi d'interior

Joan | 04/04/2007, 23:41

El refugi està més tancat que les monges de clausura. Propaganda preelectoral d'una instalació encara inhabitable.
Bona nit!

Pepe

Cadirencia

Pepe | 04/04/2007, 23:20

El què Biel vagi a la llista del bloc al parlament em fa sospitar que la seva decisió de no negociar el bloc a nivell municipal no té res que veure amb la coherècia, sinó amb la cadirencia

Pepe

Pregunta

Pepe | 04/04/2007, 23:07

Y espera que de aquí al 27 la lucha propagandística entre UM y PP será cerrada. Por cierto alguién que viva cerca del refugio puede comprobar si está abierto y en funcionamiento.

jdt

publicidad pp-ump

jdt | 04/04/2007, 18:46

primero en la prensa daleee
publicidad,ahora la placa centenaria y presentacion con el sr matas mas publicidad.
ahora he leido el part forana y mas publicidad,no se como no se les cae la cara pero de vergonya.
un punto interesante,que hace el alcalde CIFRE y la delegadisima M.reynes en la cena con AFAMA ,les invitan o se invitan

Garci

Re: Fem números. UM + PSM?

Garci | 04/04/2007, 12:42

3 o 30? miraq que tenen diners...per participar a la nostra presentació només has de dur la voluntat i no esperar focs articficials ni grans actes de llum i so, només bon hambient

jdt

eleccions pp

jdt | 03/04/2007, 18:11

me han comentado que para asistir a la presentacion del
pp tienen que pagar 3 euros .
debe ser un chiste.
ni que fueran los Rolling Stones.

Pepe

Gràcies per participar debòlid

Pepe | 03/04/2007, 08:20

El pacte seria UM-PSOE-PSM, però al 2003 es va demostrar que tot pot canviar en hores, d'aquí a juny... poden passar molt de coses.
Quan em va fer aquest comentari Tomeu, pens que cercava sobre tot certa empatia, ens tenen por en el sentit que poguessim fer una campanya agressiva d'atacs personals. La idea que tenim evidentment és fer la campanya en torn a nostre programa i model de poble que volem.

Garci

Re: Fem números. UM + PSM?

Garci | 03/04/2007, 08:06

Hola debolic. Crec que tens raó, el batlle intenta fer mal al psm. Però cal recordar que l'esquerra ja està dividida. Des del Pp arriben moltes queixes constantment de que UM això i Um allò. Tot d'amagat i sense donar la cara. És una mica estranya aquesta manera de fer les coses.

Debòlid

UM+PSM ?

Debòlid | 03/04/2007, 07:56

Potser aquest pacte és possible (encara que no veig que numèricament ho sigui), en qualsevol cas no val la pena escoltar-se massa al batle pepero, ja que diu el que li interessa per dividir a l'esquerra.Si normalment posam en qüestió les seves afirmacions també ho podem fer en aquest cas.

Pepe

Presntació llista

Pepe | 02/04/2007, 19:10

Ja hem decidit que l'acte de presentació será el dissabte 14 d'abril a les 12:00 en la plaça del Seglars. Algú de la llista serà de viatge però ens agrada la data, ja farem un article

Pepe

L'anunciarem a aquest blog

Pepe | 02/04/2007, 16:14

Ja t'he comentat que amb abril de Repúblic anam una mica saturat de dates i igual la fem ja directament en campanya. A aquest blog publicarem la llista i la foto en breu.
El que si tenim clar és que la convidadad en nostre cas serà que cada un de la llista i els quevulgueu portarem un plat de menjar i una botelleta. No tenim cap finançiador privat i també pens que v amillor amb nostre estil

talaieta

Lapsus...

talaieta | 02/04/2007, 11:01

Pepe, perdona, va ser un lapsus, volia demanar-te quan era la presentació de la vostra candidatura, no la teva presentació!. Dimecres tenim presentació d'en Tomeu, i dia 20 d'abril Joan Cerdà.
Comença la ronda de sopars i berenars per intentar acosenguir el vot del ciutadà.

Pepe

JRV

Pepe | 02/04/2007, 10:21

La professionalitat ha d'estar per damunt de tot i per suposat dle carnet, a l'hora de triar aquests càrrecs.
De l'altre tema dels pactes, com tú dius, ja es veurà no es tracta de obsesionar-se amb el tema però tampoc s'han d'amagar les intencions. Pens que la gent quan vota ha de saber amb qui pots i amb qui no pots pactar.
Després els pactes sobre progama és possible que arribin o no, però hi ha partits o persones amb els que no pots pactar res o bé per què ideològicament són a l'altra punta o per que no n'hi ha confiança.

JRV

idees clares

JRV | 02/04/2007, 08:45

Efectivament, Pepe, per governar amb qualcú al que has de estar vigilant tot el temps, i que fa la seva mentres tu fas feina pel comú, com va pàssar amb el pacte de progrés , a Pollença i a la Comunitat Autonoma, val mes fer una bona opossició, que a vegades es consegueix mes així que amb un mal govern.
Peró jo ja ho deixaría anar , ja es veuran els resultats electorals i s'actuarà en consequencia. Fer-se tantes palles mentals no condueix a res, ara s'ha de fer feina, paraula maleida per molts.

JRV

informació

JRV | 02/04/2007, 08:32

Be, "Talaieta" ?, jo lo que tinc es informació de les treballadores de la Residencia, i la presentació de la possible directora de la mateixa, si governa el PSOE no les va entusiasmar, segons elles, "mas de lo mismo", una persona jove, no professional, i sense experiencia, per a un càrrec de molta responsablitat, talment el que hi ha ara. El carnet o simpatia per a un partit no es cap garantia de capacitat.
Sapigueu que per exemple la Residència Miquel Mir, d'Inca, i que no es un model del millor, te una enfermera contractada i un metge de visita diària, amb 46 usuaris, Pollença amb 36 usuaris no te ni una cosa ni l'altra, malgrat tingui el PAC a la vora, però no es el mateix.

Pepe

Actes

Pepe | 01/04/2007, 21:56

Com diu Garci la meva presentació va ser fa mesos, amb una conferència de Carmen García regidora de la dona i cooperació de Bilbao d'Ezker Batua -berdeak ( A Bilbao Ezker Batua té tres regidors que governen amb PNB i EA,. Si pitjas l'enllaç hi ha un article. Aquest dissabte ens hem fet les fotografies per la campanya i vàren també triar els punts del rpograma que aniràn al tríptic.
Vàren parlar de fer un acte amb tot al allista però el problema són les dates. A abril tenim els actes d'abril de República ( que no volien reduïr per la campanya).
Voli anar a l'acte del PSOE però tenia massa feina, ja hem direu com ha anat.

Pepe

ok Joan

Pepe | 01/04/2007, 21:26

El tema de l'Auditori de Moneo és terrorific; pareix que Moneo passava per la plaça i Joan va dir que bé mirà aquest qué és amic del meu Rafel es podia fer un auditori.
Pactar cadires i no programes és simplement estafar als votants

Pepe

No vull camaleons

Pepe | 01/04/2007, 20:17

Pens qué has estat suficientment clar. Jo també esper que Matas no sigui al govern el 27 de maig, però també esper que Munar no sigui al Consell.
Sóc nou a la política i no sé per què sempre s'ha de governar amb majoria i després menjar el que fan els teus socis, hagi estat pactat o no. No és més lògic i democràtic que governi la llista més votada i que la resta donem suport o no al que faci en virtut del programa.
No em puc fiar d'una persoan amb aquest facilitat per canviar de color.

Garci

Pactes i moneades

Garci | 01/04/2007, 20:15

Crec que tot i la camaleonica actuació de'n Joan i UM, els fets parlen mes que les paraules. Jo no pactaria amb gent de dretes. UM es de dretes. del pacte de PSM - UM crec que el PSM s'equivocaria de bon tros si pacte amb la dreta, a Joan ja li aniria be.
L'auditori és un robatori, així de clar

Garci

A talaieta

Garci | 01/04/2007, 20:11

Hola talaieta. La presentació de'n Pepe ja le'm feta fa uns mesos. Pensam la data de fer un acte per presentar la candidatura però no trobam dates. Alhomillor ho deixam per la campaña.

Pepe

ok Joan

Pepe | 01/04/2007, 19:49

El tema de l'Auditori de Moneo és terrorific; pareix que Moneo passava per la plaça i Joan va dir que bé mirà aquest qué és amic del meu Rafel es podia fer un auditori.
Pactar cadires i no programes és molt perillós

talaieta

Re: Fem números. UM + PSM?

talaieta | 01/04/2007, 19:10

Com ha anat la presentació del PSOE?.
Una pregunta pels qui tenen confidents: Es cert que na Francisca ja ha presentat a la logopeda Maria del Mar a la gent de la residència de persones majors de Pollença com a futura directora si guanya les eleccions?

Ah! dimecres dia 4 presenten a n'en Tomeu Cifre. Ho he escoltat per la Plaça avui matí.
Vosaltres quan fereu la vostra presentació?

talaieta

Re: Fem números. UM + PSM?

talaieta | 01/04/2007, 19:03

Estic totalment d’acord amb els vostre plantejaments i no tinc massa més a afegir . Crec que ja ho vaig dir un dia a un altre article: no nomes es fer l’auditori (que és cert que a Pollença necessitem un espai així) és que m’agradaria que qualcú me digues com fan contes pagar el manteniment d’ aquesta obra faraònica. I en quant al que comenteu de pactar amb el partit o amb les persones, a mi m’agradaria que els partits diguessin ben clar amb qui fan contes pactar i amb qui no, tal com heu fet vosaltres. Ho dic perquè no vull votar perquè tot segueixi igual que abans... I ja posats a escollir, m’estimo més pactar amb les persones que amb els partits, i actualment en Joan Cerdà ni moltes persones del seu equip no hem dona cap tipus de confiança.

JRV

resultat final

JRV | 01/04/2007, 16:17

Pepe, es de desitjar que no sigui Matas qui governi després del 27 maig, per tant , no hagui de fer viatges a Pollença per fer falses promeses i convencer els que de fet desitjaven la cadira mes que arreglar els problemes del municipi, per descriure una situació de fa 4 anys. Pactar amb qui sigui a Pollença, o on sigui, ha de ser amb vistes a amb quina proporció i mesura podràs portar endevant una part important del teu programa electoral. Aquest es el motiu de la candidatura, portar endevant la gestió i politica expressada al programa electoral. Si no hi ha garanties de que un mínim del teu programa es porti endevant, el lloc convenient es la oposició, que qualcú l'ha de fer, i pot ser molt mes profitosa que participar a un govern com a convidat de pedra. Pactar amb Joan Cerdà:
no me entusiasma l'idea.Peró donada la seva naturalessa camaleonica, si es veu obligat per motius de cadira a adoptar el teu color, perque no? Dependrà de la distribució de forces després de les eleccions. Però vista l'experiencia 1999-2003, val mes anar a l'opossició, que fer feina per res, i dic fer feina per res a no aconseguir res del programa d'esquerres. I no parl de qui s'emporta el mèrit, si no de no aconseguir cap solució a problematiques que ens preocupen: de transport públic, guarderies municipals, abertura de camins públics, aturar l'ilegalitat urbanistica, etc. etc.Qui s'emporta el mèrit no es tan important com que es faci la politica d'esquerres dins un pacte de diverses tendencies. Però si no, a l'oposició. Evidentment, crec que estic descriguent una situació utòpica, ja que J.Cerdà pactara amb qui no li questioni la cadira ni l'obligui a fer politica pel poble. Sento no poder ser mes concís.

Joan

Somnis perillosament factibles

Joan | 01/04/2007, 14:59

La funcionalitat amb la que es deu haber basat en "Moneo" per a la creació del projecte, és inversament proporcional a la funcionalitat real que si es dona el cas, donarem a l'auditori. No cal enendre molt de sumes i regles de tres per a adonar-se que l'auditori com a tal i funcionant per a projeccions, teatre i música a un rendiment , ja no alt, sinó baix mitjà, és un forat per a perdre diners, que passa, que de moment els milions per al manteniment vendran per via subvenció,i així la gent se creu que li surt de franc(quins il.lusos).La quantitat d'auditoris augmenta, i les partides a pressupostar aniran baixant.L'única finalitat final seria la de obra d'art d'un reconegut arquitecte, però ja he comentat que les línees i objectius den "Moneo"són estrictament minimalistes de funcionalitat, lo que l'atracció turística per a aquest tema no crec que faci "alucinar" al personal.Serà d'en Moneo, però rés més, no tendrà grans zones per a badocar amb la mirada.L'artista no creava una obra d'art, creava un espai funcional amb el mínim de diners possibles.S'ha d'anar alerta amb els somnis per que a vegades se poden aconseguir(MENTRE PAGUI PAPA ESTAT TOT SEMBLA GRATUÏT).Lo de PSM-UM m'estimo més no comentar-ho,perqué ja fa temps que la música d'oposició den Biel anunciava aquestes núpcies.Trist, trist, trist pactar amb gent professional de la cadira i la COSA NOSTRA BALEAR, trist, trist, trist...

Pepe

Temas eternos

Pepe | 01/04/2007, 14:49

Hay temas que en Pollença se eternizan; el edificio del Ayuntmiento, la fábrica, las illestas, el cine capitol..

jdt

mega ayuntamiento

jdt | 01/04/2007, 12:39

da verguenza tener que endeudar a un pueblo por ese auditorio,y tener como tenemos ese ayuntamiento que se esta cayendo,supongo que habreis visitado radio pollensa y habreis visto que las lamparas de los pasillos se estan cayendo ,por cierto vendria bien ,que cayeran encima de la cabeza de algunos a ver si les entra la razon.
y sobre la fabrica de tapices ,que piensen que en tiempos bastante dificiles dieron trabajo a gente de pollensa .tambien fue un edificio EMBLEMATICO ,ya que dio para poder vivir.

Pepe

Blog Pollença

Pepe | 01/04/2007, 10:09

Per cert he vist que "emroc" ha seguit parlant del tema del bloc a Pollença al seu blog (enllaç), no sé qui és aquest partidari del BLOC, però estic d'acord amb els seus plantejaments.

Pepe

Una qüestió

Pepe | 01/04/2007, 10:01

Hem de dir que el PSOE ha apostat fort per dir No a l'Auditori. Nosaltre ja hem dit que hi ha alternatives més barates i si realment auqest milions no han de ser obligatòriament per l'Auditori s'ha d'obrir un procés de participació ciutadana per decidir on es destinen.
En aquest moment el pacte de govern més possible al 2007 és UM-PSOE-PSM, però tot pot canviar amb dos viatges d'en Matas o no.
Si parlama de persones, Pactaries amb Joan Cerdà?

JRV

voluntat

JRV | 01/04/2007, 09:03

Es una especie de despotisme il·lustrat a la pollencina: Si feim una petita enquesta, pocs pollencins voldrien l'auditori a n'aquest cost. El que si voldrien, per exemple, seria un PAC al Port, escoletes i guarderies municipals al Port, desestacionalitzar la temporada, els carrers per als vianants, i tantes coses bàsiques que avui no hi son. Qualcú a de representar politicament als que no volen auditori a aquest preu,podeu ser vosaltres, i que consti que jo soc militant del PSM com a partit d'esquerra primerament.
Bo l'argument de que no cada poble convé que tingui un auditorium, es absurd. També cada poble podria tenir un aeroport, o una catedral etc..
Respecte a pactar amb UM, no crec que hi hagui res, peró si arribes el cas , i ja que he viscut una experiencia 1999-2003, pactar amb el PSOE o amb UM, mes o manco el mateix. I tambe que al final , i a nivell de poble, es mes important amb quina persona pactes i no amb quin partit

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb