URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Una coherència rara, rara, rara.

Alternativa | 05 Abril, 2007 06:44 | facebook.com twitter.com

Ahir vaig a anar a Palma a fer- me la presentació de la llista del BLOC al Parlament de les Illes Balears. No havia res abans per què ha estat dit i fet ( em varen avisar dilluns) i vaig el número 31. La veritat que n’ha fet il·lusió formar part de la única llista que realment pot canviar la deriva destructiva de les illes. També em consider afortunat per formar part d’una llista on es troba Pere Sampol donant-li suport.. Igualment és una satisfacció formar part d’una candidatura d’unitat que suma esforços i forces.

La llista no obstant per Pollença te una part surrealista i és que a la mateixa es trobam els tres candidats que concorrin a la batlia de Pollença, 7. Biel Cerdà (PSM) 13. Miquel Àngel Sureda (ERC) i 31 un servidor.

La veritat és que és mal d’entendre i mal d’explicar, que els tres anem a una llista unitària al Parlament i separats en tres llistes a l’Ajuntament. Què voleu que os digui?

 En el cas d’ ERC ja varen comentar que en una reunió a setembre va quedar supeditada una possible coalició  a la decisió que prengués ERC a nivell autonòmic, si es sumava al bloc negociaríem la possible coalició. Finalment ERC s’ha unit al Bloc però molt tard, a la darrera reunio (16 de març) tant nosaltres com Esquerra vàren opinar que sense el PSM era massa tard per fer una coalició dels dos partits. Es podia fer un esforç pel Bloc, però la unió només d'ERC i nosaltres no és segur que sumaria, era complicada d’explicar amb tan poc temps. En aquest sentit res a dir.

Però el que m’ha sorprès totalment, i també a Miquel Àngel, és la presència de Biel (PSM) avui a la llista i en un lloc alt (7), el mateix Biel que s’ha negat, no ja a formar  Bloc a Pollença, sinó  inclòs a la possibilitat de negociar-hi, i que la darrera reunió del 12 de març és va mostrar més que distant , i va dir que no havia variat res la seva posició. El mateix Biel que va declarar a la premsa en referència a la seva negativa a negociar el Bloc a Pollença" Per coherència no podia encapçalar una llista electoral del Bloc quan ja havia votat en contra d'aquesta aliança en el Congrés del PSM a Palma". Ara troba coherent anar a la llista del Bloc contra el que havia votat . Si això és coherent, la veritat és que ja no entenc res, de la qual cosa m’alegro, per què vol dir que encara no he entrat en aquest món professional de la política”

Esper el millor resultat per aquesta llista i que Biel reflexioni i faci a nivell municipal el mateix que ha fet a nivell autonòmic.

LLISTA DEL BLOC PER MALLORCA AL PARLAMENT

Comentaris

Pepe

Obrir la finestra

Pepe | 08/04/2007, 14:12

Aquest tema hauria de sortir a la llum pública, prou ja d'obscurantimes, ocultacíons, remors...Els funcionaris han de donar el pas de denunciar toto el que passa a aquest àrea.

Joan Ramon veterà

legalitat

Joan Ramon veterà | 07/04/2007, 08:37

Hem frustaria molt que la valentia i l'honradessa de Toni Ortiz i altres funcionaris de l'Ajuntament es vessin afectats i anulades per l'actitut prepotent i barroera dels corruptes. Aquests funcionaris tenen la força i confiança que els otorga la llei i la seva actitut de defensa de la mateixa, però aquesta força pot ser anulada per l'actitut dels politics covards i mercaders. Ja se que hi ha molts front oberts, i com diuen, dotze oficis, tretze fracassos, es a dir, no hem podem dur tantes coses i be, però hem sembla que aquesta es prioritaria. Fugiguem dels tòpics respecte als funcionaris, que com per tot, n'hi ha de bons i de xerecs, però els valents i honrats no abunden, i aquests son els que a l'Ajuntament han plantat cara a la corrupció, per tant, sense caure en demagogies ni partidismes egoistes, els hauriem de defensar en la mesura de les nostres possibilitats.

Pepe

Kaos

Pepe | 05/04/2007, 18:35

Joan supós que et refereixes a la denúncia que han posat Balaguer- Morro...contra Ortiz. Resulta que nosaltres no podem accedir a una estadística dels expedients urbanístics (aquesta setmana ens han denegat el recurs de reposició qu evarem posar) però le sfilatracions d'expedients personals quan convé... L'he dit molt de vegades a aquest tema no em fio d eningú
Set anys de regiduria de Joan Sí Sí, sense autoritat, sense cap,amb favoritismes al final ha d'esclatar.
L'Àrea d'urbanisme s'ha de remodelar començant pel regidor. Llei, professionalitat i transparència no hi ha més secret per a redreçar el rumb.

Pepe

This is the end

Pepe | 05/04/2007, 18:27

Tant de bó surta triat Biel al Parlament, voldria dir que el BLOC té un bon magnífic resultat 7 escons. A mi personalment m'encantará votar una llista d'unitat. En principi tenim la idea de fer la campanya en positiu, com diu el lema del BLOC, però encara falta més d'un mes per començar la campanya( encara que no el sembli).
Evidentment sabia que escriure aquest article no és políticament correcte però no em vull guardar cap rancor de dins, esper que ja definitivament no hi hagi cap novetat a aquest tema.

Garci

Re: Una coherència rara, rara, rara.

Garci | 05/04/2007, 18:16

No se a que et refereixes. Però lo únic que pot passar es que surti a la llum lo que tots imaginam, i en certa manera sabem. Alguna cosa fa olor a podrit a l'urbanisme a Pollença, basta aixecar la vista o pasejar per fora vila.

Joan

AVISO A NAVEGANTES !!

Joan | 05/04/2007, 17:09

Anau amb tots els sentits oberts que la cosa URBANÍSTICA a Pollença està apunt de petar. Per ràdio calle m'he enterat de coses bastant, bastant, greus,...no sé si sabeu rés, però això s'embruta i molt. Esperarem més esdeveniments per a comentar-ho amb certesa.

Garci

Re: Una coherència rara, rara, rara.

Garci | 05/04/2007, 16:24

No vildria molestar a ningú. Però la postura de Biel pens que el delata molt com a corranyaire de cadires i de fotos, amb moltes ganes de figurar per tot. No vol Bloc,però va a la llista. No ho entenc i crec que no ho entendré mai. A no ser que hagui canviat d'opinió que pel que tenc entés no és així. Trist, molt trist. No és com diu JM qüestió que a pollença vagi be o no, ell no el volia a nivell autonòmic. Joan Ramon, tens raó ara toca feina, però no m'agradarà votar una llista autonòmica amb gent que no hi està d'acord, i AIXÒ ME MOLESTA, l'hagi triat qui l'hagi triat. I JRV, això de no fer una campanya en contra del PSM és veritat, anam alerta, però una cosa és Pollença i l'altre el Consell. Crec que Biel hauria de recapacitar i ser coherent. O be deixar la llista, o be ser partidari del Bloc. Com diuen, del seu pa en farà les seves sopes i que la gent se n'adoni de a que juga. Me sap greu si he ofès algú, és lo que pens.

JRV

deixem-ho anar

JRV | 05/04/2007, 11:38

Sembla que la proposta d'anar Bial a la llista del Parlamant partí de B.Barceló, i la consider encertada, ja que val mes tenir amics que enemics, i ja s'han retratat a bastament els d'Entesa, sobre tot a Sta. Eugenia. Es possible que a Pollença, EU resti vots al PSM, i voldria que també al PsoE, però també es possible que el PSM en tregui d'altres àmbits.De totes formes, jo voldria que ambdues formacions en treguessin a bastament per tenir al manco 2-3 regidors entre tots dos. L'ambit jove, des de fa molts anys apàtic per votar, es un àmbit on podeu treure vots. De totes m'ham dit al PSM de Pollença, que vareu quedar d'acord que la campanya el.lectoral no es faria contra cap de les dues formacions, que aixó seria acabar de fer el colló, sino contra una gestió actual que no mira pels interessos del poble.

Joan ramon

les eleccions ja són aquí.

Joan ramon | 05/04/2007, 09:51

A mi senzillament, si bé puc entendre la vostra sorpresa, em sembla un fet positiu que en biel vagi a la llista del parlament, i el fet que el partir l'hagi triat per anar a la llista, em pot semblar encertat.
De fet llavors en visualitzar els resultats al parlament i en solitari, si que és podra parlar de perdua de vots, ara trob que toca fer tassca, en quan a pactes, els resultats parlaran, la coalicio um-psm sempre i quan en Joan renuncies a la batlia i a la regiduria d'urbanisme...
Ara trob que el que cal és mirar de fer un bons resultats, i per mi el parlament actualemnt és vital per mantenir Mallorca amb possibilitats de recuperació.

Pepe

JM

Pepe | 05/04/2007, 09:06

Gràcies per participar JM. Tú penses que treurem més regidors per separats que els tres partits units? Les muncipals depenien de cada poble, efectivament, però a Pollença que no havia hagut cap problema entre els partits, que havien col·laborat en progressites, en abril de República...havia molt bona sintonia. És possible que en una negociació no s'hagués arribat a cap acord però és que Biel no ha volgut ni tan sols negociar.
I si va utilitzar com argument públic que era incoherent anar a una llista del BLOC municipal per què havia votat contra el Bloc a l'assemblea del PSM ara com pot anar a una llista d'això al que es va oposar. Personalment Biel m'ha decepcionat, jo el vaig votar al 2003 com un bon grapat de votants d'EU a Pollença. Però el problema no és la meva decepció, el problema són quatre anys més per Pollença d'aquesta política UMEUNPINERA, populista, mentidera, buida de continguts i d'objectius i al servei d'uns pocs.

Joan

Re: Una coherència rara, rara, rara.

Joan | 05/04/2007, 08:10

Perdonau respecte en aquest cas va amb "e" final.

Joan

Re: Una coherència rara, rara, rara.

Joan | 05/04/2007, 08:08

Efectivament, per això també s'haurà de respectar la decisió dels exvotants del PSM pollencí de dia 27 de maig. Respecta per respecta

J.M.

Re: Una coherència rara, rara, rara.

J.M. | 05/04/2007, 06:50

Se pot fer una aposta municipal i una altra distinta a nivell autonòmic. El que suma a nivell insular, pot esser que no vagi bé a nivell de poble. Per això, s'ha de respectar la decisió de'n Biel. Després de tot, la proposta de Bloc sempre va quedar clar que era per la llista autonòmica. Les municipals depenien de cada poble.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb