URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Can Guilló. Un golf il·legal que no volen veure.

Alternativa | 09 Abril, 2007 08:33

Ahir ens despertàvem amb la notícia a la premsa de que al Golf il·legal de Can Guilló l’hi han legalitzat des de l’Ajuntament la possibilitat de fer un Agroturisme i un llac, que és ben sabut que és part del camp de golf.

Ja denunciarem fa temps que allà hi havia un golf il·legal, cosa que sap la majoria de pollencins. Però ara al legalitzar l’explotació com a agroturisme la cosa agafa un caire trajico-comic. Legalitzen un negoci que te parts il·legals. D’aquesta manera tots els xalets que se dediquin a ser vivendes vacacionals haurien de poder tenir el seu propi camp de golf. Que trist.

 

Imatge de Can Guilló. 

No parlarem de tractes de favor. Però és curiós que el mateix advocat que va denunciar a Joan March, sigui el gerent del golf il·legal

També és curiós com després de que a l’any 1998 se li obrís un expedient d’infracció per a la construcció del golf, encarà ningú hi hagi fet res. Tan sols legalitzar-lo com a agroturisme. Que crec que ja fa molts anys que hi funciona.

 

 

Comentaris

Pepe

Reaccionar

Pepe | 19/04/2007, 14:13

El poble ha de reacionar el 27 de maig, és feina de tots aconseguir aquesta reacció.

cadernera

Quins fantasmes

cadernera | 19/04/2007, 07:50

Això és massa!!, no tenim més espai del que tenim, o sigui que si segueixen els bous, ponticos, ... quedarem en no res, tot seran urbanitzacions, desgavells per tot arreu, i el poble què?
a si, fa més mal canviar una taulada d'unes assolls que regular una activitat, com el golf de can guilló, il·legal.

Visca la politica d'aquests del PP-UM!!!

Garci

Re: Can Guilló. Un golf il·legal que no volen veure.

Garci | 09/04/2007, 21:36

Shhhhhh.....Joan, que encara s'enterarà altre gent que encara no en treu profit i voldrà part del pastís. Amb la destrucció de la gent no s'hi juga...SSShhhhhhhhhhh.....

Garci

Re: Can Guilló. Un golf il·legal que no volen veure.

Garci | 09/04/2007, 21:19

Hola Jaume. Això d'aquesta gent és una veritat sabuda que algú hauria de trure a la llum. Si t'animes aquí tens el teu bloc: eurxella@yahoo.es. Jo personalment som jove i no se mes que lo que me contes, i així i tot no deix de sorprendrem amb el caciquisme i l'acumulació de capital amb pràctiques il·licites i immorals d'aquesta gent. És un procés que personalment m'agradaria estudiar(faig història).

JAUME

BOUS, PONTICOS I ALTRES MALES HERBES

JAUME | 09/04/2007, 20:55

Bous, Ponticos, Pagesos de Ternelles... anys i anys putetjan al poble, aquesta és la cruel realitat. Ja està bé! Aquesta gent té molt que amagar, així que.... que comenci a surar la merda!!!

Joan

Wellcome to Pollença

Joan | 09/04/2007, 18:56

BENVINGUTS A POLLENÇA
(gestoria d'il.legalitats en regla, inverteixi en les nostres terres, tots els seus problemes legals els hi solucionam ràpidament, multes incluides dins pressupost i tècnics sobornables)...pasen, pasen i vean...tatatachan, papeles en regla para todos!!

Garci

Re: Can Guilló. Un golf il·legal que no volen veure.

Garci | 09/04/2007, 18:06

Avui la resposta de Joan Cerdà a l'article d'ahir.(pitjau l'enllaç)
Demà ja ho comentarem.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb