URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

GOLF DE CAN GUILLÓ. QUI EN TE LA CULPA, I QUI NO HI FA RES.

Alternativa | 10 Abril, 2007 08:00 | facebook.com twitter.com

Voldria fer un comentari al senyor Conseller i Regidor d’Urbanisme Joan Cerdà Rull a la notícia apareguda ahir a UH i diari de Balears. 

En primer lloc, a Can Guilló hi ha un camp de Golf no legalitzat. Per tant il·legal. Basta anar-hi per veure’l. Fins i tot amb el Google earth se pot veure.

En segon lloc, tot i estar en regla els papers, ells si que hi poden fer coses. Anar al camp de golf, constatar que i és i tancar-lo amb la conseqüent sanció econòmica.

Tercer, és sabut que des de que s’hi va construir el camp de golf els veins es venen queixant de la minva i problemes als seus pous. Cal recordar que un camp de golf ha de regar amb aigua depurada.

No tenim cap problema amb els propietaris ni amb els agroturismes que compleixin la llei, però si amb els camps de golf i més amb els il·legals. És una vergonya que legalitzin unes instal·lacions al mig d’un camp de golf i no se n’adonin que és un camp de golf.

Notícia a continuació: 

Pollença

 

Cerdà (UM) culpa Els Verds i el PSM de la situació del golf il·legal

Diu que la llicència no té res a veure amb la denúncia a MarchE.BALLESTERO. Pollença.
«És important remarcar que el 26 de febrer de 2001 l'aleshores director general de Recursos Hídrics, Antoni Rodríguez, féu un informe en què assegurava que no es podien considerar un golf els moviments de terres que es feien a la finca de Can Guilló a Pollença». Amb aquestes paraules el regidor d'Urbanisme de Pollença i conseller de Patrimoni del Consell de Mallorca, Joan Cerdà, justificava ahir el fet que l'actual equip de govern de l'Ajuntament de Pollença (PP-UM) hagi donat llicència per fer un agroturisme i legalitzar el llac del golf il·legal de Can Guilló.

«Estam obligats a donar la llicència quan es compleixen tots els requisits. Si ens hem torbat tant de temps és perquè els tècnics municipals han posat prescripcions que s'han hagut d'esmenar», digué el regidor d'Urbanisme, que insistí que «res té a veure la concessió de les llicències amb la denúncia contra Miquel Àngel March. Una cosa és que l'empresa del golf tingui un gerent que particularment ha denunciat March i una altra que l'Ajuntament de Pollença jugui a segons què», afegí Joan Cerdà.

Així, el regidor d'Urbanisme de Pollença explicà que «també el PSM ha tingut part de responsabilitat en aquest assumpte, perquè el 28 d'abril de 2003 el director general de Desenvolupament Rural, Mateu Ginard, féu un informe prescriptiu per a l'agroturisme en què deia que Can Guilló és una explotació agrícola i ramadera forestal. Aquest informe suposa l'inici de la resta de l'expedient».

El 15 de septembre de 2003 Can Guilló obtingué la llicència prèvia de Turisme per fer un agroturisme i a partir d'aquesta data es tramità la llicència d'obra. «Hi ha hagut diferents projectes i esmena de deficiències, però com que és un procediment reglat hem hagut de donar llicència», digué Cerdà.

Comentaris

Garci

Re: GOLF DE CAN GUILLÓ. QUI EN TE LA CULPA, I QUI NO HI FA RES.

Garci | 11/04/2007, 12:07

Hola Tomeu, lo de "regidora" no deu anar en segones...bromes apart, és molt trist que un tregidor que duu 7 anys no sigui conscient de que hi ha un camp de golf i no hi faci res. No te vergonya!

tomeu

quina cara¡¡¡

tomeu | 11/04/2007, 12:04

regidora ja fa 7 anys

joan Ramon

Joan "sisi" no siguis així.

joan Ramon | 11/04/2007, 12:00

Bé en Joan Cerdà s'ha oblidat de que ell és el regidor d'urbanisme?
o se'n riu de la gent?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb