URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

ABRIL DE REPÚBLICA

Alternativa | 12 Abril, 2007 08:29

 Aquí tenim la nova edició d'Abril de República.Enguany és el quart any que ho organitzam. Tot va sorgir un dia del més d'octubre o novembre, no ho record bé, del 2003. Erem a Palma, a una interessant xerrada del cicle de conferències que organitza cada any l'Ateneu Llibertari, les Jornades Llibertaries. Allà se'ns va ocorrer que calia fer el mateix a Pollença però enfocat a la República. Ens posarem a treballar des d'Iniciativa Ciutadana per Pollença i aconseguirem el que fou el primer Abril de REpública. Sempre recordaré aquella primera edició, veure la gent asseguda pel terra escoltant a Jose MAria Aguirre, que va ser a Mathaussen, veure com els "vells comunistes" s'enfadaven amb n'Ignàsi de Llorença per dir-los lo que van fer els comunistes i Lister als camps col·lectivitzats d'Aragó, les més de 100 persones veient la pel·lícula "Nosaltres els vençuts"...

 


 

El segon any ja hi van participar els partits polítics d'esquerres. 

L'any passat vam aconseguir, no sense un immens esforç, fer la genial exposició ART/ESANIA A LES PRESONS FEIXISTES. Va ser increible veure a totes aquelles persones emocionades recordant als seus parents..

I enguany ja el tornam a tenir aquí, l'Abril de República serà molt interessant.

Com que no puc posar cap imatge del cartell ni el tríptic(no en se) Ús pos la programació i el tríptic en PDF:Abril de REpública IV.pdf 

Programació a Continuació:

I recordau que dia 14 a les 12.00h. farem la presentació d'Alternativa, Esquerra Unida - Els Verds. 

 

14 d’abril a les 17 h

Plaça dels Seglars

 

OFRENA FLORAL

 

RECITAL POÈTIC

a càrrec de

 

BÀRBARA VIVES,

(Poema de NORMA AURORA MARIO)

 

TONI JOAN FUSTER FERRAGUT

 

FRANCESC GOMILA

(Poemes musicats)

 

 

Dia 16 d’abril a les 20.30 h.

Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya

 

DOCUMENTAL

EL VALLE DE LA MUERTE

de C. M. Hardt

***********************

 

Dia 20 d’abril a les 20.30 h.

Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya

 

XERRADA A CÀRREC DE

Margalida Capellà i Roig

M. Antònia Oliver i París

L’ASSOCIACIÓ PER A LA RECUPERACIÓ DE LA MEMÒRIA HISTÒRICA A MALLORCA

 

PROJECTE DE LLEI DE LA MEMÒRIA HISTÒRICA

***********************

 

Dia 27 d’abril a les 20.30 h.

Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya

 

Xerrada a càrrec

M. Antònia Valdivielso

ELS ESCRIPTORS ESPANYOLS DURANT LA II REPÚBLICA ESPANYOLA

(LA CULMINACIÓ DE “L’EDAT DE PLATA”)

 

Dia 28 d’abril a les 10 h.

sortida de la plaça de l’Almoina

 

ITINERARI  PER LA POLLENÇA REPUBLICANA

a càrrec de Pere Josep Garcia i Munar

 

SHAPE * MERGEFORMAT

 

14 d’abril a les 17 h

Plaça dels Seglars

 

OFRENA FLORAL

 

RECITAL POÈTIC

a càrrec de

 

BÀRBARA VIVES,

(Poema de NORMA AURORA MARIO)

 

TONI JOAN FUSTER FERRAGUT

 

FRANCESC GOMILA

(Poemes musicats)

 

 

 

Comentaris

Pepe

La foto és meva

Pepe | 13/04/2007, 22:20

Ara que he pogut veure l'article, altre vegada ( a la segona fase de la circumval·lació varen fer el mateis) utiltizen la meva fotografia per posar medalles a UM, genial. El podeu comprovar, és la fotografia que varen publicar a aquest blog el 7 d'abril.

Pepe

Líder

Pepe | 12/04/2007, 14:31

A Zaragoza no tinc internet, però he pogut agafar una senyal un momentet i quan he llegit la notícia he confirmat el que ja havia avista fa mesos, nostra presència a la premsa cada vegada es complica més.
Les obres del Port les vam denúnciar fa temps, teniu les fotografies a aquest mateix blog, i l'empresa ja ha esbucat una part dels murs que havien aixecat per tapar els dipòsits.
El que m'ha encatat del article és això de que Joan "lidera" l'àrea d'urbanisme, aquest "lideratge" explica moltes coses.
Demà ja torn a la roqueta.

Garci

Notícia

Garci | 12/04/2007, 11:13

Avui notícia al UH i Balears.Lo més raro es la poca cosa que diuen al diari respecte a lo que vam informar (se veu que no interessa el tema o no interessam nosaltres. A més, perquè Mito ja respon a la notícia sense haver estat publicada?l'han avisat?
A continuació la notícia:

Pollença
UM informa Port que els dipòsits d'aigua hauran de ser soterrats
El PSM diu que Obres Públiques «tira» els doblers dels ciutatans

E.BALLESTERO. Pollença.
Les obres que l'empresa pública Port, dependent de la Conselleria d'Obres Públiques del Govern, fa a la primera línia del Moll han tornat a despertar les crítiques dels socis de govern de PP-UMP a l'Ajuntament de Pollença i també les de l'oposició. L'àrea d'Urbanisme, que lidera Joan Cerdà (UM), ha informat l'empresa constructora dels dipòsits d'aigües brutes que haurà de soterrar els dipòsits per no tapar les vistes. El PSM s'interessà per aquesta obra durant el darrer ple municipal en què el batle Bartomeu Cifre (PP) reconegué que l'alçada dels dipòsits no s'ajusta al projecte i explicà que es tracta d'una errada de l'empresa constructora que rectificarà. Si es confirma aquesta «errada» no serà la primera vegada que Obres Públiques rectifiqui les obres que fa a la primera línia del Moll. Precisament, fa prop d'un any, la construcció d'algunes casetes a una zona molt propera a la que ara acull els dipòsits despertà un autèntic enfrontament entre els socis de govern de PP i UM i acabà amb l'esbucament parcial de la construcció.

«El que passa al Port es vergonyós, esperam que la gent n'hagi pres nota perquè estan gastant doblers inútils», digué Gabriel Cerdà (PSM). Per altra banda, el portaveu d'Alternativa EU-Els Verds, Pepe García, denuncià ahir la «brutal» pujada de preus del varador del Port de Pollença. En responsabilitza l'empresa pública Port per haver cedit el servei «a dit» a l'empresa de la qual és sòcia la dona de Guillem Coll «Mito», president d'Unió Mollera Pollencina, partit amb el qual el PP repeteix coalició per segona vegada. Guillem Coll recorda que només s'hi presentà aquesta empresa i que ell no va tenir res a veure en el procés d'adjudicació.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb