URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Les corrupteles les pagam tots

Alternativa | 18 Abril, 2007 08:20

Ja havien denunciat que la pujada de preus al varador del Port de Pollença seria una de les conseqüències de les mangarrufes realitzada pel senyor Guillem Coll “Mito”assessor de Ports, president d’Unió Mollera Pollencina i soci del Partit Popular a les eleccions.

 Ara podem veure en la pràctica el que ha suposat l’entrada de la nova empresa (Sa Nàutica del Moll), on és sòcia la senyora de Guillem Coll, al varador. Una empresa que va tenir “la sort” de tenir una cessió a dit el mateix any de la seva creació i de la qual desconeixem quina feina fa o quins són els seus empleats De moment.   la nova UTE ( Nàutica Elcano i Sa Nàutica del Moll) no ha millorat el serveis del varador però si que ràpidament ha hagut una pujada de preus totalment injustificable. Un exemple de com són al final els usuaris els que han de pagar les corrupteles i els negocis familiars del senyor “Mito”.

  Un usuari del varador del Port ens ha fet arribar les següents factures referents a feines fetes al seu vaixell. A juliol del 2006 unes feinas i tenir el vaixell al varador  8 dies li varen costar 104,83 euros, després de la nova cessió del varador, i l’entrada al mateix de l’empresa on es sòcia la dona de Guillem Coll Mito a gener del 2007 les mateixes feina  i només 2 dies de vaixell al varador  li varen costar 118,68 euros. La pujada més espectacular és precisament en l'estància, que depèn de Sa Nàutica d'es moll. Al 2006 surt un dia d'estància a 1,465 €, ara al 2007 surt  a 7,285 € casi res, que bon negoci.

  Mentre l’empresa pública Ports no ha tingut cap problema en fer una cessió ( a dit) a una empresa on és sòcia la dona d’un dels seus empleats ( a dit), i en pujar els preus  pareix que té molt de problemes per tenir una entrevista amb nosaltres o mostrar-nos la informació sobre les cessions i concessions fetes al Port. Tema en el que en aquest moment pareix que haurem d’arribar al contenciós administratiu per aconseguir tenir accés a una informació pública.

Podeu pitar si voleu veure les factures. 

Comentaris

Garci

Re: Les corrupteles les pagam tots

Garci | 18/04/2007, 16:25

Teniu raó. Amb un canvi de govern moltes coses canviarien. Però així i tot crec que teniu massa esperances amb els canvis i amb la burocràcia. Està de sobres demostrat que entre PP-UM-PSOE no hi ha tanta diferència a nivell municipal en quant al fons de les coses. Tots cerquen repetir a la cadira i cap d'ells te una línia política clara. En quant a la burocràcia i la justícia casos com el bitel, Mapau...són bons exemples.
Personalment pens que des de fora(sense olvidar lo de dins)se pot fer molt. La pressió social és molt important i potent.

Pepe

Tot és vàlid

Pepe | 18/04/2007, 15:31

Pens que la millor mobilització serà la del 27 de maig. Evidentment si el PP no governa a les Balears Mito té els dies contats com assessor de Port i podrem fer una bona revisió de tot el que s'ha fet al Port.
Però no és l'única vàlida, nosaltres seguim i seguirem amb la feina burocràtica-jurídica passi el que passi, és una línia lenta però confiam que al final es faci justícia.
La línia de les moilitzacions tipus manifas, concentracions, pancartes... també és vàlida tant per mantenir el tema viu a la premsa i el carrer com per donar suport a la feina burocràtica.
S'ha de pressionar amb tot.

Animalista Convencido

Mobilitzacions?

Animalista Convencido | 18/04/2007, 14:30

L'única mobilització valida serà la del dia 27 de maig, hi ha molta gent que avui posa el crit en el cel per assumptes varis, però seran els primers en anar-se de sopars quan els partits de sempre les organitzin.

Garci

Re: Les corrupteles les pagam tots

Garci | 18/04/2007, 12:50

Més d'una queixa m'ha arribat a jo de la superpujada de preus. És un negoci increible.
La mateixa persona creu que per aturar l'abús calen movilitzacions. Jo i estic dacord. Aveure si entre tots aturem això i lo de les boies de Formentor que també és una vergonya.

Pepe

No pasis pena

Pepe | 18/04/2007, 09:39

No parlam de fer una denúncia a la justícia, només es tracta de posar en coneixement del públic el que els espera si utiltizen el varador.
Són factures proforma, només consta nàutica Elcano però aquesta forma una UTE amb Sa nàutica d'es moll que és la responsable de l'estància.
Els serveis s'han prestat i no és la única persona que s'ens ha queixat d'aquests preus.
La notícia ja la va publicar el mundo i com tant Ports com Sa nàutica d'es moll segueixen en silenci.

Animalista Convencido

Re: Les corrupteles les pagam tots

Animalista Convencido | 18/04/2007, 08:57

Cal anar amb compte, aquests documents no són factures són pressuposts i segons la capçalera que duen per res consta la concessionària del varador, ni tan sols que aquests serveis s'hagin prestat.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb