URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Debatre

Alternativa | 20 Abril, 2007 06:11 | facebook.com twitter.com

El divendres 11 de maig a les 21:00 sabeu que tenim un debat al club de Pollença organitzat pel Diario de Mallorca. Participam Tomeu, Joan, Francisca, Biel i un servidor.

Ahir ja vaig dir a la ràdio municipal que estic en contra de que no s’hagi convidat a Miquel Angel (ERC) amb l’excusa de que no tenen  representació ni municipal ni autonòmica .Als debats de la Constitució Europea i de l’estatut d’Autonomia ja ens varen intentar excloure a nosaltres i a ells. I als debats de la ràdio municipal com sabeu també ens van excloure de mala manera. Quina mania amb no voles escoltar totes les veus.

A Pollença fins ara als debats de les eleccions municipals sempre havien pogut participar tots els partits polítics que es presentaven, en aquest cas al ser l’organitzador una empresa privada  serà molt complicat canviar la decisió, però a veure si entre tots la podem canviar. El debat no serà complet si falta uns dels alcaldables.

Podeu fer preguntes als participants a internet, una bona ocasió per demanar  per alguna de les barbaritats que s'han fet aquests quatre anys.

Pens que el debat és la manera més neta i clara de fer campanya, a la ràdio m'han dit que la gent es cansaria, jo estic segur que un debat sobre urbanisme o l'Auditori ompliria el Club. Per altra part a la ràdio no m'han confirmat encara si faran un debat amb tots els alcaldables. I tampoc ser res del clàssic debat d el'Associació de Veïns d'eu Moll.

Per altra part us volia recomanar el Blog Pollença que ara publica pràcticament un article per dia amb el tema del Bloc a Pollença, previsions de regidors... A veure si s’animen els comentaris i obrim una altre espai de debat.

Avui recordau a les 20.30 h. al Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya. XERRADA A CÀRREC DE Margalida Capellà i Roig i M. Antònia Oliver i París

L'ASSOCIACIÓ PER A LA RECUPERACIÓ DE LA MEMÒRIA HISTÒRICA A MALLORCA i EL PROJECTE DE LLEI DE LA MEMÒRIA HISTÒRICA

 

Esperam que el debat no sigui com a aquest acudit, per la meva part faré tot el possible. 

 


 

 

Comentaris

Pepe

TV Mallorca

Pepe | 20/04/2007, 14:50

Els debats els podeu veure a Tele Mallorca, avui a les 00 repeteixen el d'Alcúdia.

Pepe

Incomplet

Pepe | 20/04/2007, 11:21

Miquel Angel m'ha confirmat que ha parlat amb el director del DM i que no podran participar. Estam a la seva disposició per fer qualsevol tipus de queixa i sobre tot esperam que la resta de debats sigun complets.

Pepe

Gràcies .

Pepe | 20/04/2007, 10:42

El tema de l'urbanisme és el més complicat a Pollença sense dubte, com has seguit nostre blog habitualment pens que ja saps nostra manera de pensar. El primer és marcar un punt zero i començar a cumplir la llei. Segon revisar la llei de vivendes vacacionals i que no sigui només una llei per recaudar impostos, ha d'haver criteris medi ambientals.
Tercer revisar tot el que s'ha fet als darrers anys i aplicar un criteri d'igualtat ( has llegit l'article de Joan Serra del PIP que ja havien publicat al BLOG). Properament començarem a publicar el nostre programa i esper vostres suggerències.

Animalista Convencido

Re: Debatre

Animalista Convencido | 20/04/2007, 09:10

"Cuidadín" amb el tema de l'urbanisme, no et posis a derrocar construccions en rústic que l'embullaràs, ara bé, no és un tema que hagi de passar-se per alt i el que has de fer en guanyar-te els que no tenen "Villas" que és la immensa majoria.

Al meu entendre el tema de les "Villas" il·legals en sòl rústic per a explotació turística és una situació que crea desigualtat en el poble, si una família té un terreny d'una quarterada, en el que no es pot edificar i altra família no té res, "empresarialment" estan igual, però la realitat és diferent, doncs a una de les famílies se li deixa obtenir uns ingressos que fan pujar els preus al consum del poble creant una inflacció desmesurada que sempre perjudica al més pobre i al que no té res i aquí no val la frase de "això és bo per al poble".

Naturalment és una opinió molt personal

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb