URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La imatge d'UM-UNPI.

Alternativa | 23 Abril, 2007 06:14 | facebook.com twitter.com

 Avui volia comentar el butlletí informatiu d’UM- UNPI ( nosaltres som mes sincers i denominam nostra Urxella, publicació de política local).

Com sempre intenten dar una imatge de moderació, responsabilitat i mesura que no veig ni a les obres de la circumval·lació, ni a les actuacions a urbanisme, ni a la transparència informativa, ni al macroprojecte de l’Auditori... I que tampoc varen veure ahir als guardes de medi ambient del Consell de Mallorca que van agredir a dos dels participants a l’excursió ( que per la resta va ser un èxit i va transcorre amb total normalitat)

Diuen els d’UM-UNPI que defugen d’interessos particulars “escorats a la dreta  o l’esquerra”, o sigui que dels interessos particulars seus com ja sabem no defugen. Per això situen per damunt dels interessos col·lectius, els interessos particulars dels tancadors de camins. El darrer exemple de com tenen cura dels seus interessos particulars és la notícia que ens ha arribat de que varen utilitzar personal d’obres i serveis per muntar la presentació de la seva candidatura, mentre que al Port havia personal que no podia fer feina per tothom per què “els interessos particulars” també utilitzaven el camió.

Per altra part Martí Ochogavia regidor també de camins, des de la responsabilitat i el servei al poble del que fa gala UM-UNPI, feia propaganda per evitar que la gent vingués a l’excursió a fer la seva feina, defensar els camins públics oberts . De totes maneres estam contents que Martí no s’hagi pres malament no sortir a la fotografia el dia de la presentació de Joan com candidat d’UM-UNPI i que al butlletí informatiu només digui actuacions d’Unió Mallorquina de l’Ajuntament, clar quedaria una mica lleig mostrar fotografies d’algunes de les actuacions d’UNPI-Ochogavía.

 Quan vaig veure aquest acudit del Roto immediatament vaig pensar en aquesta gent sincera, responsable, sacrificada...

Pdt. Article dedicat a Mateu Crespí ex-renovador que ha anunciat la seva integració a la llista al Parlament d'UM. Us recordam que era el líder del grup de militants que s'en va anar del PSM - per por que aquest partit es desnaturalitzàs i perdés les seves essències participant en el Bloc. Esperam que si UM torna a pactar amb el PP, el senyor Crespí no perdi la seva essència.

Comentaris

pepe

Desde sa roqueta

pepe | 23/04/2007, 22:05

Ja que pareix que la resta de l'oposició dorm i prefereix no dir gens algú ha de fer aquesta funció de "donar canya".Realment no és res agradable, m'agradaria més organitzar uns pressuposts participatius, un pla de movilitat...Pràcticament tota crítica comporta una alternativa en aquest cas molt clara; les institucions públiques han d'estar al servei de tothom, sense favoritismes ni privilegis.

Pepe

I me supera

Pepe | 23/04/2007, 21:56

Hola lo que cuentas realmente nos supera. No entraré en el caso concreto que cuentas que desconozco pero lo que es cierto es que la privatización creciente de la seguridad no es algo que me tranquilice precisamente,ya sabemos que en las empresas prima el beneficio y eso quiere decir mucho contrato precario, poco control, poca formación...

desde el nord d'Espanya

Está bé tenir un altre punt de vista:

desde el nord d'Espanya | 23/04/2007, 19:51

com vos agrada donar canya...... esper que sigui constructiu

i

ir con cuidado con el guardia del juzgado de inca

i | 23/04/2007, 17:50

pongo esta critica,digamos en plan de denuncia porque el otro dia fui al juzgado de inca para formalizar unos papeles... yaya sorpresa cuando vi a este individuo en el control de scaner.Les dire el porque este individuo fue condenado por violar a una menor que estaba ingresada en un centro de menores y tenia problemas mentales la cual la pobre chica se quedo en estado fue un gran trauma para ella y sus familiares.Y ahora yo me pregunto como este individuo obstenta el cargo de agente de seguridad controlando a gente normal siendo el un delincuente. es mas voy a poner su nombre entero porque lo conzco bien (MIGUEL GIMENEZ GUARDIOLA) que les parece señores tener esta escoria en un sitio tan serio como los juzgados de inca la verdad no lo entiendo,y encima representante como auxiliar de las fuerzas y cuerpos de seguridad del estado, vaya una decepcion señores

Pepe

UNP SENSE i

Pepe | 23/04/2007, 17:18

Per cert haveu vist que Ochogavia va com número 18 a la llista d'UM al Consell. I després diuen que és una llista que gira cap al centre-esquerra.Algú els ha informat que Martí va encapçelar una llista d'ASI a Pollença.

Pepe

Article excursió reivindicativa.

Pepe | 23/04/2007, 11:07

Article (enllaç) sobre l'excursió d'ahir. Demà farem un article sobre el tema

Pepe

Munarquia

Pepe | 23/04/2007, 10:35

Una altra mostra de la moderació i responsabiltiat d'UM va ser l'afirmació d'ahir de na Munar; "Crespí fue el cabeza de lista del PSM hasta que le hicieron un golpe de estado en el partido", o sigui una assemblea democràtica és per na Munar un cop d'estat. I no parlarem ja de les declaracions sobre immigrants que fa na princesa.

Garci

Re: La imatge d'UM-UNPI.

Garci | 23/04/2007, 08:45

Notícia sobre la utilització de personal de l'ajuntament a la presentació d'UM-UMPI al Balears.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb