URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Democratitzar la democràcia.

Alternativa | 02 Maig, 2007 18:00 | facebook.com twitter.com

Avui hem presentat a l'Ajuntament una petició perquè la ràdio municipal organtizi dos debats, un a Pollença i altre al Port, amb la participació de tots els candidats a la batlia. Pensam que s’haurien de fer a espais públics per permetre la participació de la gent.

Pensam que els debats, amb la participació de les associacions i dels ciutadans que podrien realitzar els comentaris, suggeriments  o les preguntes que considerin pertinents, és la manera més racional i enriquidora de fer campanya.

Hem recordat a l'Ajuntament que el Diario de Mallorca ha organitzat un debat, on s’ha exclòs a un dels candidats, Miquel Angel Sureda(ERC) i que no té sentit que a Pollença que tenim una ràdio municipal pública aqeusta no s'utilitzi per coordinar, moderar i donar difusió  debats on tots els candidats puguin participar.

El tema de la informació i la participació ciutadana és el primer capítol de nostre programa, avui publicam la primera part (introducció i propostes informació), esperam vostres suggeriments, dubtes, crítiques, idees... 

 

DEMOCRATITZAR LA DEMOCRÀCIA.

Volem una Pollença on la ciutadania estigui ben informada i pugui opinar i prendre decisions claus en la seva vida quotidiana. Apostam per una administració moderna, transparet i eficaç amb capacitat de donar resposta immediat a les demandes de la ciutadania, de resoldre la tramitació administrativa amb rapidesa, evitant passos.

                                                  TOTS HI CABEM.

A continuació propostes concretes. 

 


PROPOSTES.

1.     .- Exposarem tota la documentació pública a la pàgina web del municipi; les actes de plens i comissions de govern,  els bans municipals, els decrets de batlia...

2.     .- Els ciutadans i ciutadanes que el demanin formaran part de una llista de correu per tal que els siguin enviats per correu electrònic tota la documentació pública de l’Ajuntament.

3.     . - Farem un ple extraordinari anual sobre l’estat del municipi, al mateix podran participar les associacions i  ciutadans que el desitgin.

4.     .- Realitzarem estudis tècnics i participatius de les necessitats i potencialitats del municipi ( habitage, ocuapció, serveis socials, joventut, drogues...).

5.     .- Redactarem memòries anuals dels diferents serveis de l’Ajuntament i les farem públiques

6.     .- Crearem punts de connexió gratuïta a internet.

7.     .- Mantindrem obert nostre blog Urxella per informar i rebre els suggeriments, idees i  crítiques de la ciutadania.

 

Comentaris

Pepe

Indecisos

Pepe | 03/05/2007, 10:59

He llegit el teu sms, gràcies, supós que has llegit l'aricle d'ahir del Mundo, bona feina.
Respecte a les previsions respecte a les eleccions he escoltat de tot des dels 120 vots de Manuel als 2 regidors. Sincerament la clau pens que en aquest moment encara es troba en indecisos que dubten entre la feina i les persones o les sigles i la tradició.

fralokus

Re: Democratitzar la democràcia.

fralokus | 03/05/2007, 10:12

¡ Cachis !

Yo no bebo alcohol.

Pepe

Doblas la apuesta?

Pepe | 02/05/2007, 22:05

Era broma, no hay ninguna encuesta más que radio calle, la quiniela que hacen en el bar Can Toni, lo que escuchamos... y nuestros cálculos. En serio que 120 es poner el listón muy bajo. Cuatro a que sacamos al menos un concejal.

Garci

Re: Democratitzar la democràcia.

Garci | 02/05/2007, 22:01

Jo també vull paricipar a l'aposta. Acabaràs ben gat com tenguis raó Manuel. I com diria Azaña...Salut i República!!!

Per cert, quina enquesta?

MANUEL

Re: Democratitzar la democràcia.

MANUEL | 02/05/2007, 21:58

No he leído ninguna encuesta, pero si hay alguna que te de más de 120 votos no te la creas Pepe. Gracias por aceptar la apusta, pero tendrás que pagar tu

Pepe

Cervezas

Pepe | 02/05/2007, 21:53

¿Dos cervezas a cada uno de la lista?
Me parece que no has leído las encuesta, me pones tan fácil ganar que no creó que nos las pagues o ¿es que la cerveza te sal e gratis?
Sea lo que sea la apuesta está hecha, a partir del 28 quedamos.

Manuel Azaña

Re: Democratitzar la democràcia.

Manuel Azaña | 02/05/2007, 21:07

Un centenar de votos, estos de la foto, no podeis llegar a más. Me apuesto dos cervezas o que no pasais de 120 votos.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb